anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor, mai este putin si va veni scoalabig grin trec clasa a 7-a si cam toti din clasele a 8-a m-au inspaimantat ca va fi fooooarte greu acum! Voi ce parere aveti? funda big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va fi greu deloc si nici clasa a VIII-a.Au vrut ei sa te sperie un pic. Mentine-te ca pana acum!

24 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Nu e grea.Te sperie ca sa inveti, vei vedea ca dupa ce te obisnuiesti te vei simtii mai relaxata.
N-a murit nimeni datorita clasei a 8-a. laughing

| Nastia a răspuns:

Foarte greu e doar in clasa a 12-a, ca dai bacu.crezi ce zic toti fatalaii.ai in plus doar chimia.ce crezi ca o sa fie? te mananca profii? stai linistita.

| MimiPopescu a răspuns:

In clasa a saptea e bine! Stai sa vezi ce e in clasa a opta... Bucura-te cat mai poti de copilarie, cand o sa treci in clasa a opta o sa dai de viata adevarata! Bucura-te cat mai poti!

| daydreamer a răspuns:

Este intr-adevar, extenuant. Eu cel putin am facut fata destul de greu intr-a7-a pentru ca eram si inca sunt extrem de indragostita de calculatorul meubig grin si mi se parea greu sa tai din timpul online. Scriam noaptea...etc.
Zic totusi ca te vei descurca daca iti echilibrezi ocupatiile.

| Castorul a răspuns:

Clasa a 7ea nu e foarte grea. Mai grea va fi pentru ei a 8a laughing
Stai linistita ca multi fac asta si ca sa va speriiwinking
Daca iti inveti cat-de-cat te descurci fara probleme tongue
Romana s-ar putea sa fie un pic mai grea, dar in rest...

| Castorul a răspuns:

Clasa a 7ea nu e foarte grea. Mai grea va fi pentru ei a 8a laughing
Stai linistita ca multi fac asta si ca sa va speriiwinking
Daca iti inveti cat-de-cat te descurci fara probleme tongue
Romana s-ar putea sa fie un pic mai grea, dar in rest...oh go on

| Pauliiici a răspuns:

Si eu trec a saptea big grin, ca fapt divers... Parerea mea este ca va fi putin mai greu deoarece vor incepe olimpiade la mai multe materii si lectiile vor fi mai multe. Nu te speria, profesorii stiu cel mai bine cum sa va ia sa nu fiti socati. Sper ca te-am ajutat! Pace

| DGRobert a răspuns:

Cat timp esti in generala esti ok, cand o sa ajungi la liceu o sa fie foarte greu.

| looovee a răspuns:

Daca muncesti nu va fi greu, la gimnaziu nu prea sunt greutati.

| rainbowgarden a răspuns:

Mie sincer mi s-a parut mai grea a 7a de cat a 8a

| Maryse a răspuns:

Eu trec a 8-a. Iti spun din proprie experienta. La matematica, la algebra va fi putin greu, la chimie, biologie... Cam atat. Eu am avut media 9.63, am dat-o eu in bara la unele materii, dar materia nu a fost foarte grea. Succes!

| alexno2 a răspuns:

Nai treaba... daca inveti si te tii de scoala nu`ti fa probleme se spune ca`i mai greu dar nu`i adevarat...cine invata nu ii este greu

| blueskydarkeyes a răspuns:

Eu am trebuie cut a 8-a si iti spun asa:Invata, invata, invata.Clasa a 7-a este grea si mai ales inportanta.Eu am fost cel mai bun in a 6-a si m-am lenevit.In a 7-a nu mi-am mai facut temele, nu am mai invatat si am ajuns printre cei mai prosti.Acuma in a 8-a trebuie sa invat si clasa a 7-a si mai am si examen la sfarsit de an.Nu stiu daca o sa fac fata.Nu vreau sa patesti ca mine.De aia iti spun sa inveti bine de tot cl a 7-a si a 8-a apoi te poti odihni si dupa aceea din nou tragi tare in cl a 11-a si a 12-a pentru bac.
Te rog asculta-ma sa nu ajungi in situatia mea.

| FreeLife a răspuns:

Clasa a 8-a va fi intr-un cuvant: Stresanta doar atat pentru ca dai examene, dar din contra e mai usor la toate materiile nu te chinuie profii pentru ca dai examene si ai treaba doar la mate si romana! Bafta!
Have fun!

| Kiddzo a răspuns:

Clasa a 7-a chiar e cea mai grea. In a 7-a faci toata materia posibila de care vei avea nevoie in a 8-a. Sa nu mai mentionez ca vei da o gramada de teste. Nu va exista saptamana fara macar 2 teste. Totusi, respira, clameaza-te si totul va fi bine. Bafta >big grin

| Bomfaier a răspuns:

Eu tocmai trec a 9 a si nu-mi amintesc sa fi fost asa grea a 7 a, si cu cat intra noile legi de invatamant in vigoare, va fi tot mai usor si tot mai putina materie

| maramiri14 a răspuns:

Buna draga mea.Nu te inspaimanta pentru ca nu este grea. Daca inveti si tii pasul cu lectiile ti se va parea chisr foarte usor.O sa vezi daca e greu sau nu, nu mai este mult pana incepe scoala.

| RaduHD a răspuns:

Depinde in ce clasa esti : A, B, C, D, E, F. Oricum in a 7-a e cel mai greu :! In a 8-a e mai usor asa.

| Valenttina a răspuns:

Crede-ma eu acum trec in a 8-a.Pff nu e deloc greu in a 7-a atata tot trebuie sa inveti! Stai linistita in afara de teze nu ai nici un fel de examen, sau ceva sa fie asa de greu. Oricum acum, la inceput de an faceti doar ceva recapitulare din a 6-a deci,ai incredere in tine, nu e greu, te vei descurcakissspor la invatat cand incepe sc!

| MeAlly a răspuns:

Pff...Sa stii ca mie mi s-a parut cea mai usoara clasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu trec a 7a si profesorii mi-au zis ca e cea mai grea clasa!crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau ca nu pot da funda tuturor:*:** va multuumescc mult pentru sfaturi am dat voturi.happy daca nu pot da mai multe funndee:* kiss si aveti grija de voiiii:*

| adysorr777 a răspuns:

E fix la fel numai ca dai niste examene.

| twe3ety a răspuns:

happystai linistita. eu acum trec a 8a.si cls a 7a e chiar simpla daca te tii de carte