| Cupă_Daniel_1992 a întrebat:

Salutare!

Mergem câteva zile la Bușteni, eu și soția, și aș vrea o locație în Brașov pentru a lua cina. Nu vreau ceva extravagant și, dacă se poate, un local cu prețuri decente.

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Mergi în piața sfatului și acolo găsești 10 restaurante toate cu note peste 4, 5/5, la prețuri poți verifica meniul de afară, cred că sunt destul de similare.

Sunt mult prea multe ca să-ți dau un singur local, și cel mai bine alegi în funcție de vibeul pe care ți-l dă, nu în funcție de ce spune cineva pe net.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Frank51):

La ce preturi au acolo mai bine mananci intr-o zona mai putin centrala

| Frank51 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Sunt prețuri destul de medii, am recomandat zona pentru că toate au reviewuri pozitive.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Frank51):

Acolo in august am dat pe 2 fripturi o cafea si 2 cola 250 lei nu mi s-a parut preturi mici iar langa castelul peles la restaurant am dat 150 lei la fel jegmaneala pe fata

| Frank51 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Nu știu unde mănânci tu, și de ce ți se par preturile astea mari, că nu găsesc nicăieri la vreun restaurant să plătesc sub 100 de lei de persoană.

Un fel principal gen friptură cu garnitură și salată e undeva între 40-60 de lei. Un fresh sau orice băutură de fructe e între 20-40 de lei. O ciorbă e între 20-60 de lei. Nici nu mai bag desert.

Eu când ies în oraș cu iubita mea la restaurant, plătim de regulă între 150-250 de lei. În Sinaia am ieșit de 3 ori la 3 restaurante diferite, am plătit peste 200. În Costinești am ieșit de 2 ori, tot așa diferite, am plătit peste 250.

În ce oraș se mănâncă ieftin și bun?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

La împinge tava.