| ramonna a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 zile dar nu imi place deloc de sora lui! Nu o cunosc in realitate, dar mi-a aratat poze cu ea pe tel si are o fata de *****, si pare si dura la fata, si dupa cum era imbracata sigur o fi vreo ***** de la trotuar. Eu nu stiu ce sa fac acum, m-am cam derutat din cauza ei parca nu ii mai dau asa multa atentie prietenului meu, dar totusi il iubesc... ce sa fac?

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Orice relatie are elementele ei nefavorabile, obstacole peste care sa treci, lucruri pe care trebuie sa le accepti, sacrificii care trebuiesc facute. Se intampla uneori sa ai astfel de stari. Poate iti vei schimba parerea daca o cunosti mai bine pe sora lui. Daca nu e cazul inca, ai putea sa il rogi sa iti vorbeasca mai multe despre ea. Asa ai putea oarecum sa iti dai seama daca ai dreptate sau nu. Daca tii la el o sa treci peste acest lucru. Se intampla des ca un prieten sau o ruda a partenerului sa ne faca sa regandim relatia in care suntem implicati. Daca tu tii mult la el treci peste orice. Problema e ca il cunosti de putin timp. Nu te grabi dar nici nu fugi. Incearca sa il cunosti mai bine si in functie de cum decurge relatia voastra vei sti ce e de facut. E important in primul rand cum te simti in preajma lui.

| asya a răspuns:

Fata draga nu fi trista...Esti cu el sau cu sorasa? Nici eu nu o plac pe cumnatica mea, insa asta nu inseamna ca nu-l iubesc pe prietenul meu.Scoate-ti din cap ideile astea. Oricum se pare ca nu ai nicio tangenta cu ea si daca nu doresti nu o sa ai niciodata...Deci, unde e problema?
P. S:Nu mai judeca oamenii dupa aparente ca uneori s-ar putea sa te inseli!

| L a răspuns:

Nu rata ocazia de a fi cu un baiat pe care tu zici ca il iubesti, doar ca ti s-a parut sora lui o,, dura", nu judeca oamenii fara sa-i cunosti.pentru ca sunt sigura ca nici tie nu ti-ar placea sa te judece cineva gresit. Sfatul meu este sa iti continui relatia si sa incerci sa o cunosti pe soara lui mai bine, nu se stie. poate o sa fiti chiar prietene.`

| RainDrop a răspuns:

Auzi, tu stai cu sora'sa? Frate, las-o sa faca ce vrea ea, tu stai cu el, nu cu ea, daca va deranjeaza relatiamnu doar pe tine, atunci mai nasol.
Oricum, watch your way.

| MariuZ a răspuns:

Dupa TREI zile ti-ai dat seama ca il iubesti? Iar pe sora-sa o judeci dupa cum arata? Nu crezi ca esti cam superficiala?! Si ce te doare cum arata sora-sa? Doar nu te plimba ea de mana...

| stweety10 a răspuns:

laughing nu judeca omul dupa aspect. Daca il iubesti vei trece asta cu vederea.Totusi, asteapta sa o cunosti personal, poate dupa asta nu vei mai avea aceeasi parere despre ea.

| Artemis a răspuns:

Nu o iubesti pe sora luiwinking
Ci pe el happy
Nu trebuie sa te intereseze cum arata sora lui daca tie iti place de el :*

| sasha a răspuns:

Tu umbli cu el nu cu sorasa ce treaba ai tu cu ea, daca lui nu ii place de mama ta inseamna ca ar trebui sa nu mai fiti impreuna... daca ar avea ea ceva cu tine poate atunci ar fi un motiv sa nu mai fiti impreuna asta in cazul in care e o scorpie care ar face orice sa va desparta, asa ca, hai iubiti-va mult tonguewinking

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Nu cred ca ai treaba cu ea.happyVezi-ti de 'your life'.

| chivas21 a răspuns:

Dar tu stai cu sor`sa? sau cu el! laughing Chiar nu inteleg ce treaba are sor`sa laughing oricum nu conteaza fizicul, poate fi o tipa de treaba! Nu judeca omu pana nu-l cunosti!

| shortcake a răspuns:

Tu esti impreuna cu el, nu cu sora lui. Deci daca esti sigura de sentimentele tale si il iubesti pe bune, eu zic sa ramai cu el.
Daca gasesti ocazia potrivita, poti sa ii strecori prietenului o intrebare de genul "Si.cu ce se ocupa sora-ta?". Sau incearca sa te apropii putin de ea si s-o cunosti mai bine, sa te asiguri ca e asa cum ai crezut.
Bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesti pe el sau pe sora lui?winking
In dragoste, concentreaza-te doar asupra persoanei iubite.

| iulka a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa tragi concluzii pripite. Cel mai bine ar trebui s-o cunosti personal. Cine stie poate chiar este o persoana de treaba. Si nu este frumos sa faci prejudecati cand nu cunosti acea persoana. Sigur l-ar deranja pe iubitul tau. Cel mai bine este s-o cunosti mai intai, decat sa faci concluzii pripite.