| Elena_1558 a întrebat:

Va roog din suflet sa imi spuneti ce pot face...imi place de un coleg dar el e de alta religie si are si iubita de 2 ani dar in ore se uita la mine si cu o privire foarte dulce...big grinbig grinbig grin

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Asta cu religia nu-i problema si iubitul meu e catolic iar eu ortodoxa si suntem impreuna de 4 ani deci nu e asta o problema, problema ar fi ca are deja o iubita si nu de ieri de azi ci de 2 ani asa ca nu se stie cate sanse ai la el

| Liviu a răspuns:

Culca-te cu elwinking
Atat poti facelaughing
El deja se culca cu iubita lui
Crezi ca el da " vrabia din mana pe aia de pe gard? "
Nu prea cred
El pe aia o F*t3 pe cand tu nu o sa il lasi
Decat dupa ceva vreme sau poate deloc
Deci think about

| DonnaEmperatriz a răspuns:

Asta mi se intampla si mie8-)numai ca la mine e diferit faptul ca uneori se poarta frumos cu mine, alteori cand ma vede se preface ca s-a speriat de minelaughing, dar nah, nu-i poti stapani inimii.iti recomand sa ii faci si tu priviri dulci, mici zambete pici pi colo...neah.chestii marunte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!Voteaza-mi te rog pisicile.Multumesc!:)
http://magicat.ro/pisica.php?id=35

| gabytuca99 a răspuns:

Mie mi se intampla aceeasi chestie cu un baiat numai ca e aceeasi religie ca mine eu nul bag in seama se zice ca daca te comporti urat cu un baiat inseamna ca il placi.

| lore96dana a răspuns:

Naspa! Nu se stie! Si mie imi placea de un baiat care avea prietena, dar de cand vorbim la telefon mi-a zis ca nu mai este prietena lui. Oricum, bafta!

| Elena_1558 explică:

Imi zambeste mereu...ne uitam unul la altul in ore... iar faza cu iubita lui atunci cand se intalnesc ca ea invata tot la noi in sc se saluta si pa!

| george72kuki a răspuns:

Spune-i colegului tau caci,,, preacurveste,,,.

| dede7102 a răspuns:

Depinde si comportamentul lui fata de tine nu numai cum te priveste ...si cu iubita lui de doi ani thinking hmm pai daca e sa fi pus ochii pe tine e posibil ca ea sa dispara din peisaj.