Asta cu religia nu-i problema si iubitul meu e catolic iar eu ortodoxa si suntem impreuna de 4 ani deci nu e asta o problema, problema ar fi ca are deja o iubita si nu de ieri de azi ci de 2 ani asa ca nu se stie cate sanse ai la el
Culca-te cu el
Atat poti face
El deja se culca cu iubita lui
Crezi ca el da " vrabia din mana pe aia de pe gard? "
Nu prea cred
El pe aia o F*t3 pe cand tu nu o sa il lasi
Decat dupa ceva vreme sau poate deloc
Deci think about
Asta mi se intampla si mie8-)numai ca la mine e diferit faptul ca uneori se poarta frumos cu mine, alteori cand ma vede se preface ca s-a speriat de mine, dar nah, nu-i poti stapani inimii.iti recomand sa ii faci si tu priviri dulci, mici zambete pici pi colo...neah.chestii marunte!
Hei!Voteaza-mi te rog pisicile.Multumesc!:)
http://magicat.ro/pisica.php?id=35
Mie mi se intampla aceeasi chestie cu un baiat numai ca e aceeasi religie ca mine eu nul bag in seama se zice ca daca te comporti urat cu un baiat inseamna ca il placi.
Naspa! Nu se stie! Si mie imi placea de un baiat care avea prietena, dar de cand vorbim la telefon mi-a zis ca nu mai este prietena lui. Oricum, bafta!
Imi zambeste mereu...ne uitam unul la altul in ore... iar faza cu iubita lui atunci cand se intalnesc ca ea invata tot la noi in sc se saluta si pa!
Depinde si comportamentul lui fata de tine nu numai cum te priveste ...si cu iubita lui de doi ani hmm pai daca e sa fi pus ochii pe tine e posibil ca ea sa dispara din peisaj.
Alex363839 întreabă: