Sall, mmhmm eu personal, ori iau telefonul in mana, si incep sa sun pe toti din lista, si vorbesck ore si ore, ori iei o karte si citesti, exista televisoru, po. ti sa tragi un pui de somn daca ai animale joacate cu ele. fa curatenie prin casa, in camera ta, ia telefou si suna. i pe prietenii tai cu numar ascuns si distreazate un pic pe seama lor, cheama la tine o prietena... infine vezi tuh!
fundita?
Cand patesc "scenariul" spus de tine, ma destind cu jocul meu preferat: sudoku.
Imi da bunadispozitie si-mi pune mintea la contributie, mai ales ca in ziua de azi, putini mai gandesc ceea ce fac, toti iau de-a gata
Incearca jocul, e super
Draga bebis... te.as sfatui sa chemi o prietena la tine si sa va jucati un joc amuzant :-x sau sa faci ceva impreuna cu parintii tai, stiu cum e ...acum si la mine in oras ploua deci nu pot iesi afara Te pupici :*
Citesc. ascult muzica. vorbesc la telefon. cateodata chiar ies afara, ce daca ploua?
Eu ies in ploaie si cant November Rain cat ma tin plamanii spre disperarea vecinilor manelisti
Citesc, ma uit la televizor, desenez, incerc sa creez ceva, ma mai uit prin garderoba, probez haine, imi aranjez parul in diferite feluri sa vad cum mi-ar sta mai bine
Trebuie sa-ti ogranizezi bine timpul, pentru a nu deveni plictisitor, eu cel putin pentru a-mi preocupa timpul desenez peisaje, pictez mult, pentru ca oricum vreau mai departe sa urmez o scoala de arte, cant atunci cand imi dezvolt imaginatia pictand sau desenand, descarc cate-un film si-l vizionez impreuna cu prieteni, in zile "urate" gen ploaie, furtuna un film horror merge cel mai bine.
Sunt pasionata de natura, de fotografie si aceste 2 esente le imbin in poze editand si pozand orice "nimic" devenind fabulos in ochii oricui.Iti poti pune in aplicatie placerile tele, daca esti preocupata de fashion iti poti aranja gardereoba ta cu sfaturi practice de pe site-uri specializate.Nu uita, nu te poti plictisii, mai ales in secolul tehnologiei.