| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Voi credeti ca se va intampla ce spun americanii pe 21 decembrie cum ca ar veni Apocalipsa sau ca se vor schimba polii Pamantului si vom muri? Chiar se va intampla asa ceva? Funda si votbatting eyelashes

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Unii dintre noi vor muri, altii se vor naste, ca asa-i viata, dar nu va fi sfarsitul lumii. Au fost atatea preziceri cu sfarsitul lumii! S-auzim si de bine!

mira
| mira a răspuns:

Americanii nu sustin asa ceva.Foarte recent cei de la NASA au venit cu explicatii linistitoare pentru populatie.

| ombladon a răspuns:

laughing nici nu ma gandesc la asta, nu cred prostiile lor, si trebuie' sa fii putin dus, ca sa crezi asemenea aberatii...

| Mangustă a răspuns:

21.12.2012 o sa fie ultima zi de scoala dinainte de vacanta de Craciun. Si vom avea franceza, i-am zis deja profei ca vom muri cu ea si ne-am acomodat cu totii cu ideea.
Ar trebui sa faci la fel.

| Vokii a răspuns:

Nu cred aşa ceva.Să ajungem până atunci şi vom vedea ce se întâmplă! :3
Parcă văd după ce va trece ziua aia va apărea "13.12.2013 O NOUĂ APOCALIPSĂ"! laughing

| vanny2000 a răspuns:

In niciun caz. Aceasta prostie a fost spusa de niste calugari din America. Oamenii de stiinta spun ca asta nu e posibil...decat peste miliarde de ani. big grin

| DDCC a răspuns:

In primul rand nu spun americanii, ci civilizatia mayasa a spus. Tu de asta te temi? Eu chiar nu cred nimic. Pamantul are nevoie de o schimbare sau ceva de genu'. Daca tot te framanta subiectul citeteste ultima scriere din Biblie: Apocalipsa. Mai este ceva timp, nimeni nu stiu, nici mayasii, nici americanii, chiar nimeni cand va fi aceasta data. E si normal ca dupa ce cauti o gramada pe google si vezi toate opiniile si demonstratiile unora si altora sa crezi asa ceva. Tu zici ca americanii zic asta, deci din start pica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce presa internationala mai sperie oamenii, si presa romaneasca s-a apucat sa prelucreze sfarsitul lumii.
Nu avem noi bucuria si fericirea asta, sunt in dreapta credinta, desigur, de aia!

http://www.realitati.ro/sfarsitul-lumii-prelucrat-de-presa-din-romania/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi adevarat, dar nu vom muri, nu se vor schimba polii, doar va fi 3-4 zile intuneric, nu vom avea curent aprox. 2 luni si tot pamantul va fi intunecat. Trebuie sa mergem la tara unde avem soba cu lemne, trebuie sa ne facem rezerve de apa, mancare, detoate timp de 3-4 zile. Trebuie sa ne acoperim geamurile cu ceva intunecat si sa le inchidem, si sa nu iesim afara, ca vom turba, vom dispera, si sa nu ne uitam la obiecte care sunt ciudate ca putem dispera. O sa trecem prin 3 dimensiuni. In dimensiunea 4-a, bebelusul va putea avea grija de el singur va dura 21 de ani, iar in dimensiunea a 5-a, bebelusii dupa 2 ani vor deveni adulti. Cand totul va reveni la normal ( prin Martie-Aprilie [ramanem fara electricitate, dar vom avea lumina ] ), cand tot revine la normal, parintii vor parea de 3-5 M. Fundaa

| AdrianVoicu a răspuns:

Citeste biblia si Apocalipsa vine cand vrea Dumnezeu nu cand vor oameni

| tgiabberriieul a răspuns:

Categoric! Orice spun americanii devine lege in secunda urmatoare.

| SkyDragon a răspuns:

Personal nu prea cred asa ziceau si de alti ani. Bine, acum eu nu am de unde sa stiu, cred ca nimeni nu poate stii exact. Acum pot sa ma si insel, daca au dreptate americanii ramane de vazut, parerea mea este sa iti traiesti viata cat o ai fara sa intri in panica ca va veni Apocalipsa, cum va vrea Dumnezeu asa va fi.
Bine, acum e doar parerea mea.^^

| Affda a răspuns:

Da o sa devenim sardine ramurite in sos picant happy!

| Ady123321 a răspuns:

Eu cred in dumnezeu nu in americani sau maiasii. carei faza o sa devenim bete la timpu potrivit cand vrea dumnezeu nu americani

| valy101998 a răspuns:

laughing nuuu sunt porcarii dealorlaughing