Foarte buna intrebarea in cazul barbatilor de femei
. Dar acum fara gluma mie unul nu imi este frica de nimic, in afara de faptul ca am rau de inaltime.
Un pic de caini...si cam atat
a si de spatii ff inchise cum ar fi sa fiu intr-un cosciug inchis ( cel mai mare cosmar al meu) sau intr-un tub dala...
De paianjeni...:-s buna fratii mei...acum ma simt mai bine![]()
![]()
asa.de clovni
si stiu ca poateparea putin mai ciudat dar imi este foarte frica de hainele acelea de armata![]()
Pai am multe temeri.
Mi-e frica de moarte in primul rand. mi-e frica de spatiile inchise (foarte nasoala claustrofobia daca esti imobilizat). mi-e frica de intuneric.
In schimb nu am frica de inaltime, frica produsa de adrenalina...
Am, cum s-ar zice, temeri statice (intuneric, incaperi inchise etc ). ma rog nu stiu daca ele se incadreaza in 2 categorii - statice si -dinamice. Insa, daca ar fi asa, eu m-as situa la temerile statice.
Noroc,
Tudor
Mi-e frica de multe... Mi-e frica de profu de fizica, mi-e frica de note mici, de acoperisul scolii.
Mi-e frica de copaci, de vaci spatiale, de copaci cu vaci spatiale, de carnati.
Mi-e frica de idiotii aia care trag acetona cu aspect de faina prin statia de autobuz.
Mi-e frica de insecte, de inaltime, de insectele care stau la inaltime.
Mi-e frica de scari(stau la etajul 4), mi-e frica de ceea ce e in scari(de scartaie asa).
Mi-e frica de Dumnezeu. Mi-e frica de apa, de foc.
Mi-e frica de mine insumi sa nu fac vreo tampenie...
Si cam atat...
In primul si in primul rand, de Cel de Sus.
De apa foarte adanca si de scoala ![]()
Chiar nu inteleg ce idiot cretin prost handicapat etc. putea creea scoala.
Scoala iti ia 83% din viata.
De paianjeni.sunt sigura ca am ceva mai complicatt.cred ca e vb de o arahnofobie.deci pur si simplu cand ii vad. nu ma pot misca respir greu nu mai vad bine, ametesc si intr-un final lesin
...pfff...fff naspa![]()
Tie?
Mi-e frica de intuneric, mi-e frica de varza de Bruxelles, mi-e frica de faptul ca iedera din gradina o sa ma sugrume in somn!
Mie imi este frica de intuneric. pff chiar daca am 14 ani tot imi e frica
)
si de serpi
si de soareci
:d
si. de inaltime
cam atat. multumesc ca ati raspuns la intrebarea mea, pupiciii:*:*
Domexd întreabă: