Uite, le scrii aici. https://www.tpu.ro/contact
Si dupa sa ne comunici si noua. Te rugam frumos. Multumim.
Păi le-am trimis o cerere. Dar nu au răspuns.
) Dacă vreodată nu au personal, aici mă găsesc.
De pe TPU nu voi pleca, mi-am asigurat culcușul bine pe TPU și țin de el, chiar dacă unii mă vor plecată de pe aici.
Și pe TPU ca și în viața reală și prieteni și dușmani și anonimi.
))) De toate pentru toți.
)))
TPU este un loc obscur si nu doar din prisma unor utilizatori care tocmai au primit injectiile lunare administrate gratuit de catre statul roman pentru schizofrenie
Ci pentru conducerea care este una de sorginte masonica, zici ca suntem intr-o loja formata din mari maestri ai masoneriei si nimeni nu trebuie sa stie cine sunt ei...
Nu am vazut un hall of fame, nu am vazut o lista afisata cu membrii staffului, nu stiu cine este moderator aici, cati admini sunt, daca mai este si altcineva in afara de doamna admin.
Nimeni nu te baga in seama aici, totul este ascuns, zici ca esti intr-o camera intunecata de la 'serei' si nu trebuie sa stii nimic despre nimic.
Este dubios acest site!
Pana si siteuri considerate in afara legii, stiti voi renumitul tracker si acolo exista o ierarhie afisata!
Ar trebui sa ne dea de gandit ce este de fapt acest TPU!
Și eu care credeam că eu sunt cea mai bună scriitoare de pe TPU )))
Deci masonii îs chiar și pe aici ))) interesantă conspirație
)))
Nu cred in teorii ale conspiratiei, persoanele inteligente nu cred in chestii de genul asta.
Am folosit o comparatie, fii atenta la sintagme, imi place sa ma joc cu cuvintele, sa folosesc comparatii, saracasm si personificari.
Am spus "zici ca suntem intr-o loja formata din mari maestri ai masoneriei si nimeni nu trebuie sa stie cine sunt ei...", nu am spus ca pe TPU sunt masoni, nici nu stiu nici nu ma priveste.
Masoneria exista si e veche rau, deci nicio teorie a conspiratiei in asta.
Who you are? Maybe you are!
Oare tu ești un mason ce vii să ne vorbești nouă pe aici despre ei?
Da, sunt, recunosc, am fost si etichetat intr-o imagine aici pe TPU cu cativa ani in urma, poza era aceasta : https://i.pinimg.com/......974584.jpg
N-as fi niciodata cel in rosu, nu-mi place sa fiu iesit in evidenta, ci doar unul din multime, important dar necunoscut
Really?
Chiar ești mason?
Ce cauți pe TPU atunci?
Voi nu sunteți ascunși?
Chiar aș vrea să aud tot ce învârtiți dacă evident nu e doar glumă.
Nu mai, cine ar recunoaste asa ceva?
Imaginea e dintr-un film celebru
Acum cativa ani un user a luat imaginea din acel film si a trecut numele mai multor useri de pe TPU, ca si cum toti eram masoni din acel film, de la acea intrunire
A fost funny
Și eu care chiar credeam că ești mason.
Aș vrea să întâlnesc unul să-i adresez întrebări, mai ceva ca un jurnalist. Am avea multe de aflat chiar de sub dedesupturile lor. Ar fi o experiență faină.