anonim_4396
| Anonim întreabă:

"502 nu stiu ce Gateway"
"Service are unavailable"
si multe alte erori care se produc ocazional, iar cand se produc, acea ora sau acea zi este compromisa pentru ca una da startul inca catorva in scurt timp. Site din 2008, suntem in 2021, erori as putea spune ca in prima zi. Incerc cu 2 dispozitive si 5 browsere si acelasi recultat, fapt ce rezulta ca este o eroare a site-ului, alte site-uri testate mergand brici. Intrebarea mea este, stiti unde pot da un review negativ pentru acest site? Mi-a ajuns pana peste nas de aceste erori. Adminii sa stearga raspunsuri din greseala sau, unele intrebari si raspunsuri pe care ei le intereseaza gresit, dar de structura si fluiditatea site-ului nu se ocupa nimeni. In 2021 toate site-urile au dark mode, noi stam si seara pe TPU pentru ca ziua muncim dar TPU, site-ul de pe locul 132 in popularitare in Romania ne chinuie la ochi seara si noaptea pentru ca de ce nu? Sa stau eu sa iau extensii pentru dark mode care ofera o tematica oribila, modificand unele culori ca naiba cand doar ar trebui sa faca alb negru. Dar la stergerea raspunsurilor nevinovate, gresit interpretate sunt numarul 1, pentru ca nu sunt singurul care a facut cerere de reanalizare ca dupa sa-mi răspunda frumoasa admin Cristina: "din greseala", "s-a interpretat gresit, fi tu mai explicit".
Emojiuri de pe yahoo, interfata user-ului neschimbata de multi ani, genial site. De-asta sunt multi trolleri.

Răspuns Câştigător
| Sppin a răspuns:

Eu prima dată am crezut ca am ceva probleme cu reteaua de net, dar numai după ce am deschis cateva site -uri am ​aflat că problema era la ei.
Am sperat ca se va rezolva între timp, dar nu, încă mai persistă problemă, ba acum e mai rau decat atunci, ca acum trebuie să dau reloaded la pagina de n spe ori ca sa scap de draci.

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Au schimbat toate paginile în 502 error bad gateway! rolling on the floor

| raMLesS a răspuns:

Pentru dark mode am extensie, nu ma deranjeaza.
"Adminii sa stearga raspunsuri din greseala sau, unele intrebari si raspunsuri pe care ei le intereseaza gresit"
Aici sunt de acord
"Dar la stergerea raspunsurilor nevinovate, gresit interpretate sunt numarul 1, pentru ca nu sunt singurul care a facut cerere de reanalizare ca dupa sa-mi răspunda frumoasa admin Cristina"
Aprob, faza e ca mie nu mi-a raspuns iubirea mea Cristina, sunt raspunsuri sterse fara motiv.

"Emojiuri de pe yahoo, interfata user-ului neschimbata de multi ani, genial site. "
Sincer, emoji-urile de pe yahoo mi se par geniale si ma face sa imi aduc aminte de perioadele cand yahoo era forta, imi provoaca o stare de nostalgie si chiar as vrea sa mai retraiesc macar o zi timpurile alea... site-urile alea de radio cu chat pe ele, site-uri de cs 1.6, forumuri, etc... le duc lipsa.
Parca era mai misto interfata veche a site-ului laughing

Iubesc emoji-urile astea applause Ohappy angry call me clown cool big hug angry rolling on the floor

| raMLesS a răspuns:

Fix cum ti-am raspuns la intrebare mi-a aparut eroare 502 bad gateway laughing)
N-am mai avut de mult problema asta.

| naibastiesialtceva a răspuns:

Aceleasi probleme. De ce crezi ca folosesc parantezele inca? Chiar astazi am vazut ca TPU mi-a sters o intrebare fara motiv [am injurat foarte mult]. Recomandarea mea este sa ne mutam cu totii pe BrainlyXDDDDDD.

| Anonim explică (pentru naibastiesialtceva):

Brainly este o platforma destinata temelor scolare. Daca ar fi fost pentru nevoi personale ar fi fost super. Interfata frumoasa, optiuni multe, tot ce-i trebuie.

| Salontanul a răspuns (pentru naibastiesialtceva):

"... mi-a sters o intrebare fara motiv [am injurat foarte mult]." Si ti se pare normal sa injuri? Sau iti place balacreala?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru naibastiesialtceva):

Ai injurat si asteptai sa fii premiat?

| naibastiesialtceva a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai logic ca injur cand mi se face o nedreptate.

| naibastiesialtceva a răspuns (pentru Salontanul):

Nu am injurat pe site sfantule. Ce? Tu nu ai injurat vreodata? Din orice motiv vin unii sa ma certe...

| Salontanul a răspuns (pentru naibastiesialtceva):

Bravo, ma! Gaseste-mi tu un raspuns in care am injurat. Educa-te! Si, da! Vin unii sa te certe cand dai dovada de lipsa de educatie si lipsa de logica. Citeste regulile site-ului si apoi mai discutam!

| Salontanul a răspuns (pentru naibastiesialtceva):

Te atentionez public sa ai grija cu limbajul. Eu nu ti-am zis ca esti prost desi ai merita.

| brasovforromania a răspuns:

Și eu am aceeași problemă cu "Bad Gateway 502" și nici notificările nu-mi merg prea bine! Interesant că până acum eu, cel puțin, nu am avut problema asta!