anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vrut să raportez așa pe userul suntserios

https://i.postimg.cc/0yZgj1yW/capture1.jpg

Și nu merge că e blocat de mine.

O rog foarte frumos pe cine administrează site TPU să îi atragă atenția că m-a jignit foarte mult pe site și foarte multe răspunsuri ale mele au fost șterse degeaba doar cum spune el aici.

https://i.postimg.cc/Dy906sQk/capture.jpg

Și individul celălalt Darrio2007 m-a jignit de multe ori.

Vreau să răspundă aici cine administrează site TPU pentru jignirile și de la userul suntserios și pentru jignirile celuilalt Darrio2007.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand te-am jignit eu pe tine, tinere? Te rog adu si dovezi.

| RAY a răspuns:

Eu cred/consider/am fost si tu in situatia ta in care am trait prea adanc experienta TPU, iei prea in serios TPU mann, esti prea suparacios, suntem niste straini fictivi, poate nici nu existam, te enervezi pentru niste fantasme imaginare

| lpavel a răspuns:

Pentru userul suntserios iti dau dreptate dar nu si pentru Dario... diferenta dintre cei 2 e de la cer la pamant! Userul suntserios jigneste ca e plictisit de viata si soarta si numai asa se alina el dar Dario e cat se poate de normal, sunt destul de vechi pe acest site si ii stiu destul de bine pe amandoi. Daca nu-l punea-i si pe Dario mai ca te credeam dar asa tind sa cred ca ai comentat niste tampenii mari de aceea au sarit cu totii pe tine!

| anonim3247 a răspuns (pentru lpavel):

Dario2007 a jignit-o și pe nevasta mea.
Altul Salontanul a spus de mama mea moartă de mulți ani că e curvă.

| anonim3247 a răspuns (pentru lpavel):

Nu mă refer la jigniri doar ce e în poza aia, sunt foarte multe jigniri pe care le-am primit pe site TPU inclusiv nevasta făcută prostituată pe autostradă, mama moartă făcută curvă.

| anonim3247 a răspuns (pentru lpavel):

Userul mihai69 de multe ori m-a jignit pe stilul - Apare acum bolnavul ăla (adică eu) și răspunde.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu te lua de fratele meu Darrio2007

| darrio2007 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Anonimul ăsta aberează. Nici nu aveam cand sa-l jignesc. M-a blocat de la o mica discutie, fara a-l jigni, doar pentru ca l-am contrazis in ceea ce a comentat pe TPU.
De altfel a declarat singur ca blocheaza pe multi „din prima".

| blairelovesmusic a răspuns:

Si pe mine m-au jignit utilizatorii aia acum mult timp, le-am dat si block. Nu le-am facut nimic eu. Aia se iau de tine fiindca nu au ce face cu viata lor de saraci batuti de soarta laughing