| TPU.ro a întrebat:

Avem bucuria sa va prezentam unul din membrii comunitatii noastre, care a obtinut cu adevarat o performanta la examenul de Bacalaureat din acest an; media examenului fiind 10.
Numele utilizatorului este arysa, pe numele ei adevarat Maria, http://www.TPU.ro/utilizator/bxou.
Echipa TPU.ro o felicita pentru rezultatele obtinute si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru. Este un membru care face cinste comunitatii noastre, un exemplu pentru cei care doresc sa obtina rezultate excelente la urmatoarea sesiune de Bacalaureat.
Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere!

141 răspunsuri:
| ASimpleUser a răspuns:

Bravo Maria!

| AlxMro a răspuns:

Bravo Maria! Esti un exemplu pentru toti elevi din Romania!

| minnieee a răspuns:

Felicitari Maria! Sa o tii tot asa si in continuare.

| liladyna a răspuns:

Bravo mariana! sper ca parintii tai sunt si ar trebui sa fie mandri!

| RAY a răspuns:

Bravo,rar asa ceva

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Bravo! Excelentissim! Tine-o tot asa!

| Ea12345 a răspuns:

Bravo:*

| Nastia a răspuns:

Felicitari Maria si bafta la facultate. Orice ai alege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, așa da! Felicitări! Eu n-aș lua 10 la bacalaureat nici dacă l-aș susține a 10-a oară! Nu oricine ia 10...bravo ție!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări ei. Nu am auzit de ea, păcat că mulți utilizatori de calitate sunt subapreciați deoarece intră mai rar pe site.

Însă... întreb și eu. De unde știți că nu minte? Oricum, felicitări dacă e așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jelli, oricum postările ei nu o dezmint!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FiicaluiSatan, sa stii ca si Satan e mai destept si poate da o replica mai buna! Eu cred ca tu esti fiica Savistei, oloaga satului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincere felicitari Maria(Arysa), atat tie, cat si celorlalte persoane cu rezultate bune la bac.Mult succes in continuare(tuturor)si sa auzim numai de binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar avem un nivel atit de scazut incit, cum apare un elev care invata bine, este deja ceva iesit din comun si trebuie sa-l felicitam cu totii? Au devenit elevii buni atit de rari? Deplorabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FiicaLuiDracu'știe, în lumina recentelor evenimente mai întunecate decât tine, adică, în ciuda rezultatelor dezastruoase(și nu mă refer doar la ăia care oricum n-au învățat), de anul acesta, de la Bacalaureat, Maria a reușit o performanță excelentă, greu de atins de oricine. Tu chiar crezi că pari interesantă, afișându-te degeaba, pe pagina asta? Maria e demnă de toate laudele! Sunt multe specimene neînțelese ca tine în toată România ce nu pot concepe ca niște persoane inteligente, bine educate, care învață serios(ca Maria) și înțeleg ceea ce învață, să poată avea viață socială sau parte de puțină destindere. Habar n-am de pe ce planetă ați aterizat cu toții, dar, crede-mă, că mi-e așa o scârbă... când citesc și chiar aud și în viața reală asemenea opinii..., dar, măcar în viața reală știu de la ce fel de persoane aud asta. Nu știu cum v-ați format opiniile astea inepte sau cine vi le-a băgat în cap! Rămâne o adevărată enigmă pentru mine!
@thealchemist, omule, nu te obligă nimeni să postezi! Sau, tu crezi că oricum dai bine pe orice pagină a TPU-ului? Asta e ceva la care să mai meditezi puțin. Chiar ar trebui să-ți dea de gândit lucrul ăsta.

Ca să-l citez oarecum pe Bill Gates, luați aminte, copii: "Comportați-vă frumos cu acei indivizi pe care-i numiți tocilari, pentru că într-o zi s-ar putea să lucrați pentru ei!"

@arysa(Maria), ai admirația mea sinceră! Bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@thealchemist, iar vrei să pari inteligent, omule?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PaffyBagăAluneLaGreu, daca taceai, filozoafa ramineai. Ai vrut sa te bagi in seama si sa fii acida gratuit, deci meriti palmele de rigoare. Numele userului nu poate cuprinde "spatii", "semne de punctuatie" sau "cifre". Este o limitare fara sens impusa de administratorul site-ului. Explicatia fiind data (desi puteai sa-ti folosesti si tu tartacutza si sa te luminmezi in privinta asta), inainte sa desschizi gurita, da o raita prin raspunsurile userului si vezi daca remarca pe care o clocesti, este sau nu intemeiata. Sa nu fii surprinsa dupa ce te lamuresti cum stau lucrurile, cind o sa realizezi ca daca n-o sa te abtii o sa devii penibila (ca in cazul de fata).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@thealchemist, ce replici slabe...sincer! Tu altceva mai știi să zici? Mă bag eu singur in seamă? Aoleu! Măcar nu mă bag în zeamă ca tine! Uită-te la felul în care postezi la unele întrebări, doar de dragul de a te afișa pe o pagină! Cum ziceam, ia mai meditează asupra acestui lucru!

"iar ca sa raspund totusi serios la invitatia de a face plecaciuni cuiva cu 10 pe linie, sa iei numai 10 nu inseamna ca esti serios ci superficial, ca vrei numai sa te lauzi cu notele tale."
Tu ai judecat înainte să postezi inepția asta? Adică o persoană care a reușit să ia 10 e superficială? Dar, tu, nu cumva privești lucrurile astea cam superficial? Eu cred că da. Dacă a luat 10 atunci nu înseamnă neapărat că și-a propus acest lucru, ci poate a reușit pur și simplu pentru că a învățat! A știut! A fost foarte pregătită! A lucrat mult!

Și da...să știi că data viitoare nu mă voi mai băga în seamă cu tine(sau singur) căci, să știi că ai dreptate! Mă bag singur în seamă, pentru că n-am cum să vorbesc ceva cu unul ca tine. Nu suntem pe aceeași lungime de undă, deși nu credeam asta mai pe la jumătatea lui 2010. În fine, m-am înșelat!
Pa pa!

Știți bine, toți, rezultatele nefavorabile de anul ăsta, de la bac. Dacă erau procente de promovabilitate de peste 80% în fiecare județ atunci poate consideram și eu că ăștia de la TPU se plictisesc de-a binelea și n-au ce să posteze, dar în cazul de față chiar e ceva diferit! De aceea eu am considerat că această fată merită laude(mai ales că face parte din comunitatea TPU)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi imi pastrez afirmatia facuta in prima postare, vorba lui kongeriket, poate ne spui si la ce materii a dat bac-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha, mi-a placut asta cu "caini...", mai ales ca ai optat pentru filologie. Bine ca te-ai corectat singurica. Vezi ca la examene, dupa ce predai lucrarea, nu mai poti cere foaia indarat sa te corectezi laughing
Oricum, succes in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti naspa, ba!
Am vazut n postari in care se stergea pe jos cu generatia asta, ca-s niste viitori capsunari, prapaditi, ca habar n-au pe ce lume traiesc etc etc. Acu' ni s-a adus la cunostinta ca avem printre noi o eleva care se numara printre cei 64 (?) de absolventi de liceu care au luat bacul cu nota maxima. Si voi ce faceti, ma? Ramaneti la vechile obiceiuri. Sunteti setati cumva pe optiunea ''scuipa venin''? Sunteti chiar incapabili sa mai scoateti pe gura o vorba buna, o lauda, o apreciere? Da, stiu, in fata monitorului toti sunteti genii nedescoperite si neapreciate, poate de aici si frustrarile.
Nu stiu daca domnisoara e genul care a tocit pentru rezultatele astea sau pur si simplu o ajuta bibilica mai mult ca pe altii. Dar sunt sigur ca e de laudat. Felicitari!
Si voua, haterilor, sincere felicitari pentru contributia vajnica la tot raul din lumea asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari utilizatorului @arysa pentru nota pe care a luat-o si ma bucur ca e atat de inteligenta incat sa nu se bage in discutii cu "inteligentii" site-ului! Insa simtul inferioritatii si prostiei este in mod constant exprimat aici!
@thealchemist care e problema ta mai? Nu s-a laudat catusi de putin cu nota asta, ci pur si simplu site-ul a considerat de cuviinta ca ar trebui apreciata pentru efortul depus! De dureau degetelele daca scriai acolo un "bravo" chiar si aruncat in scarba daca tot de dezgusta pe aici ideea invataturii?
@kongeriket ti se pare ca istoria, geografia si limba romana sunt materii banale? Eu cred ca nu ai simtul aprecierii deloc sau a scazut cu timpul din cauza a prea multor fundite date la nimereala! A invata unde se afla fiecare rau si relief pe harta si sa ai capacitatea de memora aceste lucruri aproape pana la perfectie nu este un lucru usor daramite banal! A sti fiecare an in care a domnit un conducator si reformele pe care le-a instaurat de-a lungul acelor ani fara sa gresesti nu este de asemenea usor nici pe departe banal! Si mai ales la limba romana sa inveti tot ce este necesar, genurile pe care s-ar axa subiectele la bac si sa nu dai gres in momentul in care esti in fata faptului implinit nu este iar un lucru usor si absolut deloc banal! Deci astea nu sunt materii banale micule semi-norvegian! Sunt materii serioase!
La voi nu este bine nicicum frate! Daca este pitipoanca si nu invata nimica este o panarama care face de rusine tara! Daca invata bine si ia 10 iar nu este bine fiindca a studiat la sectiunea cutare sau este tocilara si practic munca ei este egal cu 0!
Dar nimeni nu multumeste romanul!
In fine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@TuristulVirtualDebusolat:
Unu la mana: nu ti-am zis nimic personal, asta denota ca suferi de nebagare in seama!
Doi la mana: nu mi-ai citit raspunsul destul de bine, te invit sa mai arunci o privire, ca sa scapi de debusolare!
Trei la mana: nu imi dai ordine! Raspund la ce vreau, cum vreau, fara sa fiu "fugarit" de ciudati ca tine! Asa ca imprastie acele "aere" ca si asa totul e destul de sufocant cu caldura asta, nu mai avem nevoie de "superiori"!
Ai inteles nenea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P.S.: tu imi pari feminin in exprimare! Dar poate esti doar emasculat de cei din jur si de aia mi se pare mie!
In fine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce propuneti acum? Sa facem nunta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raportez aceasta postare a user-ului TPU.ro, ca fiind impotriva regulamentului TPU, aceasta prezentand o gramatica defectuoasa, precum si pentru faptul ca nu este intrebare.
Sa le fie rusine userilor "mai cu cap" pentru faptul ca incurajeaza astfel de incalcari ale regulamentului pe TPU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fleicitari,Maria!

| ignore a răspuns:

Bravo sunt sigura ca ai invat mult asa ca o meriti.acum bucurate de vara :X si distreazate ca meriti o pauza dupa cat ai muncit

| arysa a răspuns:

Multumesc mult tuturor! Ca si in viata exista si pareri negative pe care desi nu ar trebui sa le iau in seama le voi raspunde pe scurt:ca sa iei nota 10 nu inseamna"sa te tampesti invatand, sa n-ai viata sociala" ci inseamna sa ai un program zilnic atat pentru invatat cat si pentru distractie, dar sa ai multa ambitie si. putin noroc. Sper sa imi urmati exemplul si la anul sa vedem mai multi utilizatori cu aceasta nota!

| arysa a răspuns:

UtilizatorSuspendatde lustra foarte "interesant" raspunsul tau. Astfel poate ti-ai dat seama ca sunt un om normal care are "dureri de burtica" sau nelamuriri in legatura cu hotelul din Mamaia.Cv-ul il am deja facut, nu trebuie sa te mai deranjezi sa ma ajuti desi ma mir ca ai sarit tocmai intrebarile cele mai interesante legate de olimpiade, etc
Pt ceilalti: am termninat profilul filologie si da materiile sunt banale dar sa vad cati altii care au absolvit acest profil au luat 10(poate tu kongeriket?) Nici eu nu am venit sa ma laud cu diplome, etc desi am participat numai la concursuri nationale! dar consider ca asta tine de viata fiecaruia si se vor vedea pe parcursul vietii.
Initial nu am vrut sa accept propunerea de a fi postat acest anunt dar m-am bagat in gura lupului si acum trebuie sa suport. Multumesc oricum tuturor si pentru laude cat si pentru critici! Ma bazez pe citatul "Caini latra, ursul merge!"