@turistulvirtualdebusolat nu am acceptat aceasta postare ca un pansament pentru orgoliu pentru ca nu am nevoie. Aceasta postare am acceptat-o pentru ca este ca un colac de salvare pentru tinerii care se pregatesc sa dea bacul la anul si sunt speriati de manipularea nationala de la tv. S-au mediatizat numai exemplele negative, sunt aratati aproape numai elevi care plang pentru ca au avut camere care i-au "intimidat" si au uitat tot ce stiau din cauza asta. Ti se pare normal asa ceva? Aceasta postare nu trebuie privita ca o lauda la adresa mea ci ca un exemplu care spune ca cine invata, poate sa ia bacul si asta chiar cu o nota maxima! Elevii mai au nevoie si de modele pozitive, ei au nevoie ca cineva sa-i trezeasca la adevarata realitate:daca te bazezi pe copiat s-ar putea sa plangi ca si "vedetele" de la tv, daca te bazezi pe ce ai in cap, o sa iei bacul fara probleme.Nu stiu de ce s-a iscat toata aceasta cearta... daca si voi ati trecut cu bine de examene, haideti sa-i incurajam pe ceilalti si sa le aratam ca nu e totul cum pare la televizor!
Multe felicitari si din partea celor care urmeaza sa il dea in anii viitori. Si multa bafta in continuare la facultate
Si fratele meu, desi nu este utilizator TPU, are numai note de 10 si de 9 si este la o facultate extrem de grea.Credeti-ma! Nu stiu cum se numeste facultatea dar este extrem de grea.Ma bucur ca este asa de inteligent.
Bravo Maria si impreuna cu ea ii felicit pe toti ce au obtinut rezultate bune la bac.
Wow! Bravo din partea tuturor! E incredibil! Eu am terminat a 8-a si am dat examen si tot nu am luat 10!
Sper sa ajungi departe! FELICITARI! App ce cariera vrei sa urmezi?
@Arcaluinoesascufundat
Elevii model[adevarati, nu cei cu pile] sunt putini, trebuie felicitati! Si, app. in contextul, "Arca Lui Noe S`a Scufundat", "s`a" se scrie despartit
Felicitari, Maria! Cat mai multe "victorii" de acum in colo, si sa te bucuri de rezultatele tale bune!
@Ralucutza zeci de mii au luat bacul cu 10?! Glumesti?! cred ca 10 maxim 20 pe judet au luat 10 la bac.Tu nu stii ce inseamna bacul ? e ft grau, mai ales anul asta am inteles ca a fost extrem de greu mai ales la mate pentru cei ce au fost la mate-info
Eu, totusi, Maria iti urez admitere la ce liceu vrei si o viiata plina de reuuuuuusiiiite!:*
Felicitari Maria. Peste 3 ani dau si eu bac-ul.Imi poti spune cum ai reusit sa inveti atat de bine?
Felicitari,Maria:* Chiar este o mandrie In orice caz, cred ca parintii tai sunt foarte mandri:* si tu insusi
P.S. si noi suntem mandri>
Maria...BRAVO! Respect deplin.Cred ca ai invatat foarte mult si, uite ca sa si vazut...BRAVO! inca odata.
Felicitari pentru tine si pentru ceilalti copii care au trecut bacul cu note mari. Uite ca tara noastra mai are si copii competenti dar nu se vorbeste niciodata despre ei, de ce? nu stiu
Felicitări Maria! Îţi doresc mult succes şi la facultate indiferent de ce alegi! Felicitari si celorlalti care au obtinut note mari la Bacalaureat!
anonim_4396 întreabă:
LunaTalksAboutAShit întreabă: