| orhidee a întrebat:

Langa numele utilizatorului care pune o intrebare sau da un raspuns apare o poza.Eu de unde imi pot pune o poza?

Răspuns Câştigător
| Cryssu17 a răspuns:

Vezi ca in stanga scrie " PUNE INTREBAREA TA AICI! " sub el iti arata cati utilizatori sunt, cate intrebari, si alea alea, sub scrie " Logat ca orhidee " si dedesubt scrie :

788 puncte (788 in ultimele 7 zile)
Vizualizare profil
Editare date logare
Editare profil
Raspunsurile mele
Intrebari favorite
Prieteni
Notificari
Logout

Da la "Editare profil" si acolo iti apare sa setezi : numele, orasul, adresa de i-mail, anul si data nasterii, sexul, si ultima este " Chose file ", da acolo, alege-ti poza pe care o vrei din calculatorul tau, da un clik pe poza, da "Open" si dupa da "Salvare profil"

Si o sa apara! Cu placere, Fundita?

8 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Pai, dai la Editare profil.
Apoi dai jos la Alegeti fisierul(se afla langa sex).
Apoi iti pui poza pentru avatar si dupa dai la Salvati Modificarile.
Apoi trebuie sa astepti ore/zile ca sa se actualizeze datele si poza ta va aparea la profil.

| Afdsa a răspuns:

Editare profil>Selecteaza imagine profil>Apeşi pe Browse>Alegi poza din pc>Salvează profilul. GATA!

| Kristtine a răspuns:

Dai la editare profil si vezi ca mai jos este editare poza... apasa pe Choose si apoi salvare. funda?

| Sk8_1585 a răspuns:

O pozti pune din calculatoru ( Pc-ul ) tau... e foarte simplu. pana si fratemiu care are 7 ani mi-a schimbat poza. pasionate de Mt

| DaftPunk a răspuns:

Alege`ti o poza care vrei tu si dai la "Editare profil" si e acolo iti schimbi avatarul (se numeste avatar nu poza):d
Si vazi ca in dreapta rasp meu se afla "Declara raspunsul castigator" si dai acolowinking

| BOOBZen a răspuns:

Vezi stanga la pagina site-ului: Logat ca orhidee,vezi acolo la optiuni "Editare profil" vezi jos de tot undeva unde scrie Browse, sau Choose File, dai click si apoiiti va aparea din fisierele tale si alegi poza de avatar(asa se zice la poza de langa raspunsuri si intrebari). Sper ca te-am ajutat

| orhidee explică:

Mersi de raspunsuri la toti!

| orhidee explică:

Mersi de sfaturi lume! happy