anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Sunt Junior si n-am posibilitatea sa comunic prin mesaje cu unii useri, asa ca ii stresez cu felicitari Pidjin. Intrebarea mea este urmatoarea: ce rost are sa nu ma lase sa ii stresez cu mesaje, dar sa am posibilitatea sa ii spamez direct in contul atasat, cu felicitari de-astea. Nu era mai bine sa... macar asa nu le mai stresam contul.
Pa, ma duc sa bag 1000 de felicitari de 1 Martie.

74 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Ai dreptate, dar nu avem ce să facem. Ăsta este site-ul şi trebuie să-l acceptăm aşa cum e.

| Alyra a răspuns:

Păi.nimeni nu e perfect. Deci nici TPU.
Asta e...are și el defectele sale, n-avem ce face.
O zi bună!

| aliceinchains a răspuns:

Ba, si felicitarile astea unde vin? Cand trimiti pe TPU. Ca l-am stresat si eu pe Wooden odata, macar sa stiu daca mai continui si cum fac. Ca vad ca tu ai experienta, de-aia intreb. Tu care esti, tot Smith? Deja banuiesc pe oricine, vad...

| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

Felicitarile se duc in contul cu care te loghezi, mah! Sa le citeasca si maica-ta.
Ce e aia Smith?

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Si unde anume? Ca poate eu is mai proasta, dar nu stiu unde.
Ma gandeam ca esti Poneiu, ca am inceput sa banuiesc pe oricine. Desi probabil ca el esti. User nou in nici un caz. laughing

| Woodenpints91 a răspuns (pentru aliceinchains):

Vezi,dacă eşti grasă, eu n-am primit nimic thinking

| aliceinchains a răspuns (pentru Woodenpints91):

N-am incercat si pe email, da' o s-o fac. Acolo trebuie sa primesti. Stiu ca-ti place Fredo si Pidjin, recunoasteeeeee. smug

Mah, tu esti chiar batuta in cap cu lanturile alea, ca blonda din "Black Snake Moaning"...
Cauta-te fata, de spamuri, in mailul cu care te loghezi pe TPU.
Ce drequ' ponei visezi tu acolo? Arata-mi vreun link, ceva...

| Hombre a răspuns (pentru aliceinchains):

Ba nu e Smith, e o lesbiana singura care isi cauta partenera si de aia o arde ca nu are acces la mesagerie.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai aia i-am zis si eu, ca esti o curva si nu ai partenera si ea ii da intruna cu Şmiţi inchipuiti.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Eu cred ca sufera dupa el rolling on the floor
Asa sunt femeile astea: cand n-au, cauta, iar cand primesc, cad toate lauze...

Da,ai dreptate, i-aş viola puţinbatting eyelashes

| aliceinchains a răspuns (pentru Hombre):

Am inteles, Hombre. Poate Smith s-o fi dus cu caprele tale, mai stii?

Nu sufar dupa el, in nici un caz. Ma mai facea sa rad asa din cand in cand. Si-a sters conturile, dar oricum o sa revina, daca n-a(i) revenit deja...

Te-ai risca atat? thinking
Si n-ai auzit, mai, sa te uiti in spam? Ca acolo e felicitarea. Daca nu, pot sa mai trimit odata. rolling on the floor

Da' avea si momente cand te enerva? Sau erau doar momente cand te uitai ca vitelul la poarta noua si nu intelegeai nimic rolling on the floor

Ba intelegeam. Fii atent, daca tu esti Smith, dai o bere, deal?

Nu mai bine îmi dai tu o bere, şi eu te trag de ele la schimb? big grin

Te las sa ma tragi de falcute daca imi dai tu o bere. Altfel nu merge. Asa toata lumea-i multumita.

Auzi, de ce nu va iubiti voi doi la D&S pe vreo postare de-a ta? Uite, am eu o idee. Intreaba asa: " Cui ii plac tzitzele mele, atunci cand vor creste naibii odata!" Si vezi ce raspunde Woody...
Hai, fugiti sa va impreunati in alta parte, ca va bag la Ignor si ar fi pacat rolling on the floor

Hehe, nu vrei sa-mi raspunzi la intrebare. Nu vrei sa-mi dai nici o bere, a? Esti asa zgarciob, ma. sad
Nu ne iubim, stai tu linistit. Mi-ai vazut tu "tzitele", ca sa comentezi? Cum zice prietena ta, Legy, "Pa, pa. "

Pai trimite-mi o poza cu ele pe mess, si poate iti dau si o Tequila Sunset rolling on the floor

Tu nu ai voie, eşti minoră...fac pacate thinking

Ma Smith, n-ai tu niste treaba pe-acasa? N-ai niste zapada de dat din fata curtii, c-ai vreun morman pe-acolo? N-ai? Haaaai, gasesti tu ceva de facut util, nu mai freca menta aiurea. Bafta!

La anul, imi dai de doua ori mai multa bere? thinking

La anul, vei fi de două ori mai grasă? :-s

Ai vrea tu sa fiu. Eu ma gandeam doar ca daca acu' nu-mi dai, te revansezi la anul si dai dublu. Asa ar fi corect. Si-atunci nici nu mai poti sa zici ca-s minora!

Daca stai nasol cu tzitele am eu o pereche, le-a uitat Ema la ultima rugaciune la mine in jacuzzi. Sunt cam paradite, dar cu niste silicon si cusute pe ici colo le faci beton.rolling on the floor

Berea are calorii, iar tu eşti la dietă. Ce păcat sad.
Am să beau eu în timp ce număr câte ture alergi tu smug

Anul asta esti doar abuzata, la anul o sa fii doar alcoolica. rolling on the floor eventual o alcoolica picata la Bac.
Hai ca ma duc sa imi sterg intrebarea, ca m-am umplut de notificari aiurea... Tenita oricum nu are de gand sa-mi raspunda...

Nu-ti face griji, mai Hombre, pentru mine. Vezi ca-ti scapi caprele din ochi, cine stie unde dracu' fug dupa-aia!

Nu-ti face griji pentru bacul meu, ca-i peste 2 ani, nu acu'. Si de ce ti se pare ca-s abuzata? thinking

Bă, las dieta pentru ceva bere de la tine... mă risc, merge o dată, hă? thinking

Hai bagate la o bere, că azi un ou maine un... si sa vezi bac peste doi ani, la dezalcolizare. rolling on the floor

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Nt,nt, ai vrea tu. Uita-te la avatar ca nu am asa ceva.

Dieta de care urmează să te apuci?batting eyelashes

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Aaaa iubito la-i bagat pe fi-tu la avatar? Si eu ce fac acum, in jacuzzi cine mai face mătănii? laughing

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Vezi ce patesti daca ai mintit, ai ramas singur.

Stii ca mereu m-au amuzat greselile tale gramaticale si dezacordurile, voite sau nu? Bine, si caprele... nu, n-o sa ajung la dezalcolizare, dar o bere pe gratis de la Wooden merge. thinking

| aliceinchains a răspuns (pentru EmaS):

Ala e fi-tu, Ema? Cati ani are? Just sayin'...laughing

M-am si apucat. Iar din primavara, si de mers pe jos. Meh, trebuia sa-mi fii vecin sau ceva, ca ma mai luai la un mers pe jos, imi dadeai un imbold, asa...n-am pe nimeni. sad

Da,te-aş fi rostogolit ca pe un bulgăre. Şi te ademeneam cu mâncare...cu...de fapt ţie îţi place orice thinking

Esti naşpa si Hagi Tudose, mergi la pariuri cu punga altuia, mergi pe fortele tale si pun rămăsag pe dezacordurile mele cat si greselile gramaticale care nu sunt voite ci neaose, ba mai mult, "Original Blend" ale crescatorului de capre.

| EmaS a răspuns (pentru aliceinchains):

Da,este fiul meu cel mic.Are 18 ani si 1, 83m.

| Dumnezău a răspuns (pentru aliceinchains):

Ma mut eu in Prahova.Cu o conditie.Sa te urci pe munte,sa te faci ghem,si sa te pravalesti peste ceva case, ca sa vad si ceva interesant, daca tot imi mut ciolanele acolo.

| aliceinchains a răspuns (pentru Dumnezău):

Ar fi fain, ca si asa ma plictisesc aici singura. Pe strada nu e nimeni interesant si-s numa' cocalari. Dar sa stii ca nu primesti si cazare! Aici te descurci, nu stiu, vezi tu. thinking

Nu te-am intrebat si de inaltime. Si tot asa habotnic e ca tine? Atunci nu mai imi place, pastreaza-l.

Nu-mi place orice. Din contra! Si nu trebuie sa-mi dai mancare, e bine o bere si atat. Nici macar nu cer mult, vezi? thinking

Nici nu trebuie sa iti placa tie.Are destule pretendente.

Nici nu trebuie sa iti placa tie.Are destule pretendente.Tu ai intrebat de el, nu el de tine.

Aww, are fane multe? laughing
Intrebam, calma! Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare, e habotnic?

Nu cred ca are importanta, cel putin pentru tine.

Oare ma lasă ema să fiu şi eu pretendent la fiul ei?
Lololol, ce gay a sunat asta straight face. Bine că are şi o fiică.

| Dumnezău a răspuns (pentru Woodenpints91):

Si inca una extrem de buna.Pacat ca e fundamentalista saraca...

Ar fi ceva sa fie ateu. devil
Si eu doar te-am intrebat, tu ai ales sa raspunzi, si inca sa dai si detalii suplimentare pe care nici nu ti le-am cerut.

Eu cred ca te-ar considera influenta negativa pentru el, probabil si pentru ea, cine stie in ce fel i-ai corupe...

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Pe fiica-mea o stii?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Da,o ştiu. I-am văzut şi contul de pe TPU şi când aveai tu poză cu ea la avatar.

Te las pe tine sa ghicesti.Am doi fii unul este ca mine, iar celalat ca tine.

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Este Andra20.

Banuiesc ca celalalt este "ca tine", zic si eu. Cu habotnicul sa te mandresti la avatar pe TPU.
Hmm, si daca unul din fii e ateu, n-ai incercat sa-i bagi pe gat religia, asa cum faci si aici?

Ma cazezi la tine, daca ai mansarda sau anexa decenta.Seems legit.Si,in schimb, te invat chestii.Si muzica buna, multa.

Ba,da,dar obtin aceleasi rezultate.

Ah, ce frumos! big grin
Pe ăla chiar aș vrea să-l știu, ai băgat-o pe TPU numai pe fiică-ta ce are "site creștin" și-un slogan cu "Pray hard." Doh!

Da,cu celalalt te-ai potrivi bine.Va meritati unul pe celalalt.

Nu pot să te cazez la mine. Nu locuiesc singură, din nefericire. O să te-anunț dacă-i ceva.
N-am mansardă. În schimb am un beci, dacă vrei să stai acolo, cred că-i ok! thinking

laughing
De ce îți schimbași poza? Că avea prea multe pretendente? Măcar pune o poză și cu celălalt, să știm o treabă.

Deja am pus alta poza.Seamana foarte bine intre ei, dar nu si la caracter.

Ai vin in beci? big grin
Pot sa imi fac si o cabanuta in padure(parca ai pe acolo unde stai tu),sa mai cobor din cand in cand in roba alba,si sandale, pe o raza de lumina, si sa ii trollez pe aia de unde locuiesti tu.

N-am ma! Si da, stau pe langa 2 paduri... Poti sa-i trollezi pe-ai mei vecini, ca si asa nu-i suport, poate-i faci sa plece si-atunci chiar meriti muuuuulta bere de la mine!

Daca n-ai vin nu se merita sederea acolo.Decat daca incepi sa iti tai parti din tine, si ma hranesti cu ele, ca asa o sa-ti fie asigurata si nemurirea.Merit bere si fara sa te scap de vecini.Tu meriti acum ceva cu multe calorii.Deschide gura si haleste, Alice!

| GabiiHaș a răspuns:

Nu uita sa le pui timbru!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ii tampeste pe unii handjob-ul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite, la asta nu ma gandisem... la paralela cu Lord of the Rings. Trolii erau buni acolo, parca?
Mai tii minte ce bucurie era pe site cand au introdus optiunea cu "nu primii measaje de la Juniori, ca sunt toti niste spamuri"? Toata lumea se mira de ce nu le mai scriu fanii.
Of, sper sa bage niste felicitari Pidjin si cu 1 Martie, daca tot e sa-i stresez sa nu mai fac misto de oameni cu felicitarea de Valentine Day, retroactiv...