Ba, si felicitarile astea unde vin? Cand trimiti pe TPU. Ca l-am stresat si eu pe Wooden odata, macar sa stiu daca mai continui si cum fac. Ca vad ca tu ai experienta, de-aia intreb. Tu care esti, tot Smith? Deja banuiesc pe oricine, vad...
Ai dreptate, dar nu avem ce să facem. Ăsta este site-ul şi trebuie să-l acceptăm aşa cum e.
Păi.nimeni nu e perfect. Deci nici TPU.
Asta e...are și el defectele sale, n-avem ce face.
O zi bună!
Felicitarile se duc in contul cu care te loghezi, mah! Sa le citeasca si maica-ta.
Ce e aia Smith?
Uite, la asta nu ma gandisem... la paralela cu Lord of the Rings. Trolii erau buni acolo, parca?
Mai tii minte ce bucurie era pe site cand au introdus optiunea cu "nu primii measaje de la Juniori, ca sunt toti niste spamuri"? Toata lumea se mira de ce nu le mai scriu fanii.
Of, sper sa bage niste felicitari Pidjin si cu 1 Martie, daca tot e sa-i stresez sa nu mai fac misto de oameni cu felicitarea de Valentine Day, retroactiv...
Si unde anume? Ca poate eu is mai proasta, dar nu stiu unde.
Ma gandeam ca esti Poneiu, ca am inceput sa banuiesc pe oricine. Desi probabil ca el esti. User nou in nici un caz.
N-am incercat si pe email, da' o s-o fac. Acolo trebuie sa primesti. Stiu ca-ti place Fredo si Pidjin, recunoasteeeeee.
Mah, tu esti chiar batuta in cap cu lanturile alea, ca blonda din "Black Snake Moaning"...
Cauta-te fata, de spamuri, in mailul cu care te loghezi pe TPU.
Ce drequ' ponei visezi tu acolo? Arata-mi vreun link, ceva...
Ba nu e Smith, e o lesbiana singura care isi cauta partenera si de aia o arde ca nu are acces la mesagerie.
Pai aia i-am zis si eu, ca esti o curva si nu ai partenera si ea ii da intruna cu Şmiţi inchipuiti.
Eu cred ca sufera dupa el
Asa sunt femeile astea: cand n-au, cauta, iar cand primesc, cad toate lauze...
Am inteles, Hombre. Poate Smith s-o fi dus cu caprele tale, mai stii?
Nu sufar dupa el, in nici un caz. Ma mai facea sa rad asa din cand in cand. Si-a sters conturile, dar oricum o sa revina, daca n-a(i) revenit deja...
Te-ai risca atat?
Si n-ai auzit, mai, sa te uiti in spam? Ca acolo e felicitarea. Daca nu, pot sa mai trimit odata.
Da' avea si momente cand te enerva? Sau erau doar momente cand te uitai ca vitelul la poarta noua si nu intelegeai nimic
Ba intelegeam. Fii atent, daca tu esti Smith, dai o bere, deal?
Nu mai bine îmi dai tu o bere, şi eu te trag de ele la schimb?
Te las sa ma tragi de falcute daca imi dai tu o bere. Altfel nu merge. Asa toata lumea-i multumita.
Auzi, de ce nu va iubiti voi doi la D&S pe vreo postare de-a ta? Uite, am eu o idee. Intreaba asa: " Cui ii plac tzitzele mele, atunci cand vor creste naibii odata!" Si vezi ce raspunde Woody...
Hai, fugiti sa va impreunati in alta parte, ca va bag la Ignor si ar fi pacat
Hehe, nu vrei sa-mi raspunzi la intrebare. Nu vrei sa-mi dai nici o bere, a? Esti asa zgarciob, ma.
Nu ne iubim, stai tu linistit. Mi-ai vazut tu "tzitele", ca sa comentezi? Cum zice prietena ta, Legy, "Pa, pa. "
Pai trimite-mi o poza cu ele pe mess, si poate iti dau si o Tequila Sunset
Ma Smith, n-ai tu niste treaba pe-acasa? N-ai niste zapada de dat din fata curtii, c-ai vreun morman pe-acolo? N-ai? Haaaai, gasesti tu ceva de facut util, nu mai freca menta aiurea. Bafta!
Ai vrea tu sa fiu. Eu ma gandeam doar ca daca acu' nu-mi dai, te revansezi la anul si dai dublu. Asa ar fi corect. Si-atunci nici nu mai poti sa zici ca-s minora!
Daca stai nasol cu tzitele am eu o pereche, le-a uitat Ema la ultima rugaciune la mine in jacuzzi. Sunt cam paradite, dar cu niste silicon si cusute pe ici colo le faci beton.