Nu am un utilizator preferat, îmi plac răspunsurile mai multor useri de pe site. Printre aceştia se numără : Brigaela, NOname,Flav, ardnaxur1961, kongeriket,Спинесхиверс,nony, mihaela31, Smith(momentan CristinaCorporatrista), Jelli,Alicecullen, mhn 25, 7h30, Kronstadt,FuckOnCocaine,,Leocerba,Lora, Nyx,larix, hombre,Hep Hap,syme,Alphawolf etc.,etc. (Sunt sigură că am omis pe cineva, dar dacă-mi amintesc, o să revin cu răspuns).
Mi-au atras atenţia pentru că au simţul umorului, răspund scurt şi la obiect, vin cu argumente atunci când este nevoie, sunt realişti,ş.a.m.d.
Nu suport persoanele care vin la categoria ştiinţă şi filozofie cu teorii despre credinţă, judecata de apoi, pocăinţă şi alte chestii de-astea habotnice. Nu am nimic cu nimeni, însă când văd că un anumit user face tot posibilul să te convingă că divintatea în care crede el este una reală şi că trebuie să ne rugăm şi să îi mulţumim, nu pot să mă abţin să nu intru în polemică cu respectivul.
O zi plăcută .
Poi biby este si cea mai buna prietena a mea si virtual dar si la scoala, de NOname imi da cele mai bune raspunsuri si si biby le da, chiar si de tine JelliLovesDigital112, pentru ca pui intrebari frumoasa si dai si raspunsuri pe masura si nu de prosteala, danah la fel intrebari bune stie sa puna categoria buna pe masura, intrebarile ei sunt folositoare si pentru noi. Pai cam astia sunt. Stiu si mie imi plac prieteniile! Paa
Bună.
Cu KittyPasat,este cu mine in clasă şi suntem cele mai bune prietene.Mă înţeleg foarte bine cu NOname,Legiuitoarea, Brigaela şi NeluL.Îmi plac foarte mult şi răspunsurile tale, JelliLovesDigital112.
Toţi utilizatorii mei preferaţi suntwp, JelliLovesDigital112, 7h30, NeluL,Apache.AeroX,Razvan,Silvia,inocenta,Dash,I'mPerfect,Legiuitoare,Brigaela,NOname şi KittyPasat.
Nu am un utilizator preferat, dar îmi plac răspunsurile mai multor persoane și cu unii mă înțeleg foarte bine.
Pe Criss o cunosc și-n realitate, învățăm la același liceu.
Cei care îmi sunt prieteni aici, pe TPU, ar fi: Tweety, oz, Marina, ÉrotiqueConseils, Vizitiul, AkexD, Sadiss...majoritatea care sunt la Prieteni.
Stii ca tu esti utilizatoarea mea preferata.
Cel mai bun prieten? Ar fi Vlady96, e cel mai bun prieten al meu din viata reala. Dar considera-te cea mai buna prietena a mea de pe TPU daca vrei. Nu ma face sa iti repet cu ce mi-ai atras atentia.
Alti utilizatori cu care ma inteleg si pe care ii apreciez; mhn24, SorriX, ErotiqueConseils, floare0albastra, monawar, WarNRiot si multi altii.
Bafta
@7h30, mersi mersi iar, știi că am și eu aceeași părere și că mă bucură cel mai tare că ți-am câștigat aprecierea, a fost cea mai mare bucurie pe care am avut-o aici vreodată. Mă consider BF dacă mă consideri și tu...altfel, doar așa din indulgență, nu.
Uau, mai trăiești? Nu te-am mai văzut de nu știu când pe site, sau doar în trecere. Mă gândeam că mă eviți (știu eu de ce, dar nu trebuie să citești paranteza asta). Ah da, și de ce ai renunțat la diacritice? Pe cuvânt că se vedea mult mai frumos, dar e treaba ta ce faci și nu-mi pasă, sunt doar curioasă.
@ÉrotiqueConseils, mă simt flatată, nu pot să cred că fac parte din topul acela! Nu mai pot de uimire, mereu găsești ceva cu care să mă surprinzi în sensul bun și nu numai pe mine, sunt sigură.
Nici eu nu îi suport pe ăia dar ai observat câți stupizi încasează. Când vor înțelege că o dată ce cineva are o convingere, cu vorba e prea greu să i-o scoți din cap, imposibil? Încă ceva ce avem în comun ^^.
@Biby și KittyPasat - mulțumesc!
Hai că fac și eu un top cu utilizatorii mei preferați. Va fi lung și plictisitor.
1. 7h30 - de-aia, să nu ziceți că-s obsedată
2. Cereste - e foarte amabil și rar găsești o persoană ca el, are talent la scris, nu este răutăcios cu nimeni și are o sensibilitate aparte.
3. ÉrotiqueConseils - dă, din punctul meu de vedere, cele mai inteligente răspunsuri de pe site și mereu iese în evidență pozitiv.
4. AeroX - răspunde și la întrebările care își găsesc mai greu răspunsul. Și e și amuzant uneori.
5. floare0albastra - îmi vine să îi dau cu ceva în cap câteodată, dar în rest e o tipă inteligentă care are un mare talent la scris. Așa eram și eu în clasele mici, dar m-am schimbat.
6. mhn24 - un tip excepțional, cu o imaginație foarte dezvoltată și umor. Mulți îl urăsc, dar și mai mulți îl apreciază și mi-e lene să scriu de ce.
7. giuly - o tipă amuzantă și deșteaptă cu glume și idei originale. Mă înțeleg bine cu ea, ce să zic.
8. NOname - cea mai pașnică utilizatoare. Câtă răbdare poate avea și cât de politicoasă poate fi! Adevărul e că știe să pună la punct pe cine trebuie dacă se ia cineva de ea, dar să se mențină pașnică.
9. Digital112 - mi-a fost alături în momente grele, trec peste înjurături dar îi mulțumesc pentru asta.
10. Biby - scrie corect și are idei bune pentru vârsta ei.
11. Legiuitoarea - reușește să ofere foarte multe informații prin răspunsurile ei de o frază, unii zic că e seacă dar de fapt e scurt și la obiect ce scrie, nu ca alții care se lălăie fără să transmită nimic.
Și cred că mai sunt, dar am mai uitat, scuze.
Jelli, deja zbor Nu ca nu as fi zburat deja. De vreo 2 zile sunt desprins complet de realitate.
Chestia cu diacriticele e cam lunga. Laptop-ul meu e la reparatii timp de 15 zile si folosesc calculatorul familiei care. are un windows mai handicapat ce nu accepta pack-ul cu diacritice.Deci pana imi vine laptop-ul tot o sa mai scriu fara diacritice. Asta e si motivul pentru care am putine raspunsuri in prezent. Nu mai petrec asa mult timp pe la calculator in ultima vreme fiindca il impart cu inca 3 persoane, ceea ce nu se intampla inainte.
Hai recunoaste, 7h30! Ai stricat difuzoarele laptop-ului cu vocea Tarjei dand volumul la maxim
Oh how I wish
For functional laptop
All I wish is to listen again
My loving music
Lost in a damaged laptop
For hope I'd give my everything
Mda...se putea lucra la rima. Stiu. Totusi, esenta e acolo
Si daca le-am stricat ce? De ce va uitati asa la mine? Ce s-a intamplat? Altii nu le strica pe manele? Ia uite la ei, se iau acum de mine ca am stricat difuzoarele...
Hmm, nu am cel mai bun prieten pe TPU. La un moment dat, ma intelegeam foarte bine cu cineva ( nici nu ii mai dau nume ), dar m-a dezamagit profund!
In rest ii admir pe majoritatea din lista mea de prieteni : NOname, MrSmith, Hombre, AeroX, ErotiqueConseils, NeluL, WarAndRiot, Adrian...
De asemenea, ii admir pe Apache, Larix, Spineshivers, Ioandelasal, Harciog( desi a plecat ), Ardnaxur1961, Regis, Fanaticdupatine, Roby67 ( desi, nu prea mai intra ) si ar mai fi
ÉrotiqueConseils, nu mă gândeam că m-aș fi putut regăsi în acea listă. Sărumâna.
Binențeles că am uitat mai mulți utilizatori, unii care îmi sunt prieteni, alții cărora îmi plac răspunsurile lor. În afară de cei pe care i-am enumerat, ar mai fi și Legiuitoarea, am un zâmbet de fiecare dată când văd câte un răspuns de-al ei, Flav...care spune lucrurilor pe nume, NOName, care este, cum spune și Jelli, mereu politicoasă și pașnică.
Sunt mulți, mulți utilizatori maturi, care au răspunsuri bune...
@mihaela31, pentru ca nu ai lasat nici un spatiu intre cuvinte, pe tot randul, de aceea a aparut asa.
Vaaai...ce TUTA sunt, am insirat ca o moara hodorogita! Nici n-am bagat de seama!
@Alicecullen multumesc, raman datoare
Deci, din lista lipseau : FuckOnCocaine, Zazu, Nyx, Kronstadt ( cand nu este foarte nervos )
PS. Imi permiteti sa modific?
Haha, acum mă uitam și eu prin răspunsurile vechi. Incredibil cât ne-am schimbat cu toții, păcat, mi-e dor de vremurile astea .
„ar mai fi și Legiuitoarea, am un zâmbet de fiecare dată când văd câte un răspuns de-al ei" - dar de când cu articolul lui Woodenpints...
N-ai citit bine. Nu zicea de tine. Zicea ca iti da tie dreptate in privinta unei persoane
LeeMinHo00 întreabă:
LisaJulie întreabă: