Îmi place diversitatea și faptul că mai văd și eu "opinia publică". Unii useri sunt destul de memorabili.
Nu-mi place faptul că lumea asociază întrebarea cu persoana care a pus-o. Eu de exemplu nu prea pun întrebări despre viața mea reală, inventez anumite scenarii deoarece sunt curios de părerile oamenilor, dar în loc să-mi răspundă la întrebare, oamenii mă fac pe mine prost, când de fapt era un scenariu fictiv
Mă bucur că nu sunt singurul care a pățit asta.
Macar tu sa inventezi ca altii zic ceea ce traiesc. Unii din noi au niste vieti asa de "linistite" incat ar putea pune intrebari pe bune din ziua aia si nimeni nu i-ar crede
Imi place parerea ta despre TPU dar nu esti de mult timp pe aici. Mai stai pe site, că iti vei schimba putin parerea despre unii useri.
Corect ce spune darrio, dupa un timp te saturi de ploduri infecte, de trolli idioti, de penali care vorbesc aiurea fara motiv etc
Mie de multe ori imi e sila sa mai intru ca multi se certa cu tine fara ca tu sa te certi cu ei.
Nu-mi plac prostii si proastele care se dau mari afirmand ca le stiu pe toate.
Nu-mi plac la fel cei care dau ignore doar pentru ca nu esti de acord cu ei, genul jassmina o cacacioasa de 2 lei
Nebunaticule!
Da, așa este. Cel mai tarea apreciez eu la mine partea mea neconformă, rebelă, excentrică, care este o premiză pentru creație. Mă strădui să nu deranjez cu ea pe alții.
Imi place tot in afara de:
1 - Cand iti editezi mesajul si dai save nu apare instant modificarea.
2 - Nu poti atasa fisiere nici aici nici pe privat, asa cum e pe alte forumuri.
Numărul 1. este o problemă și pentru mine.
Si mai e o problema, nu trebuie ca useru sa poata sterge intrebarea si raspunsurile, maxim un 15 minute timp de editare si atat la mesaj, nu la topic. Asa e mai pe toate forumurile, ca iese haos daca posteaza, dupa aia sterge, dupa aia isi sterge alt raspuns sau nu, dispar intrebari, etc.
Mie nu-mi place nepăsarea administratorilor față de userii care dau răspunsuri spam sau care evident nu ajută pe nimeni sau care pun întrebări stupide.
Nu-mi place nici faptul că atunci când nu ești logat nu poți vedea răspunsurile/întrebările care nu sunt aprobate, pentru că, în general, alea sunt postările proaste, de care am zis mai sus. Asta nu-mi place pentru că creează viitorilor utilizatori, care n-au cont, o opinie puternic romanțată despre site.
În rest, e ok!
Adminii isi fac f bine treaba, daca se incalca o regula, ai sa vezi ca se intervine repede.
Nu poate sa faca ceva ca cineva pune nu stiu ce intrebare, daca nu incalca regulile, nu conteaza, din punctul cui e stupida o intrebare?! E subiectiva treaba.
Poate pentru unii nu e stupida, si vor raspunde cei care nu considera intrebarea stupida, ceilalti nu intra si gata.
Chestiile subiective nu pot intra la reguli.
Aia cu spam e altceva daca repeta intrebarile de n ori, sau posteaza linkuri pe n intrebari si altele.
Dar acolo se cam intervine.
In rest sa nu insulti, sa nu injuri, sa nu prea faci misto, sa nu fi prea offtopic, sa nu instigi la suicid, in rest e okey.
Imi face placere sa dezbat subiecte interesante din punctul meu de vedere.
Nu imi place faptul ca sunt persoane ce considera site-ul ca fiind o modalitate de a obtine o consultatie gratuita de la nu stiu ce medic pentru nu stiu ce afectiune
LisaJulie întreabă: