O să-ţi răspund la ce aş schimba, la restul nu mă bag.
După ce atingi ''borna'' 30 la o întrebare să nu mai aştepţi 69 de ani să vină şi răspunsurile de la 30+, e enervant.
Nu regulamentul e problema, ci respectarea acestuia de la simplu user, la administrator.
Totul ar m-i-n-u-n-a-t DACA
NU s-ar sterge atatea raspunsuri considerate folositoare.Clasicul raspuns,, intrebarea a fost stearsa odata cu raspunsul, si nu poate fi repus pe site'' DESI se mai intampla sa fie sterse si postari din,, greseala''.
Nu inteleg de ce postarile unui user suspendat neliminat NU sunt sterse, sau macar alea care incalca regulamentul.Ca nu degeaba a fost suspendat...
O mai mare atentie in ceea ce priveste intrebarile RECOMANDATE.Au fost cam multe in ultimul timp, unele intrebari chiar banale.Nu stiu cine le recomanda, dar cred ca se face exces de zel
Sunt zile in care TPU merge,, cu viteza melcului''' se recunoaste ca au fost probleme.
Robotelul mai da rateuri, cand am pus ultima intrebare, nu recunostea greselile corectate.
Nu inteleg rolul conturilor userilor averizati pe care nu s-a intrat de ani.Eu le numesc,, conturi fantoma'''
Se permite unele postari care ar merge foarte bine pe siturile pentru adulti. Desi raporate, nu s-a luat masuri.
Partea -sa zicem buna este ca tot mai multi useri ajung pe lista userilor avetizati, deci sunt mai atenti..., desi oricand cei implicati isi fac alte conturi.
In rest, totul e ok!
Si pe mine ma deranjeaza ca multe postari raportate nu se sterg.
Mai mult, nici cand iti stergi un raspuns sau o intrebare personala nu se sterge de pe pagina, ci ramane in continuare ca postata de un anonim. Acest lucru mi se pare incorect fata de utlizatori.
Ar trebui sa ne dea dreptul de stergere totala la ceea ce postam. Deasemenea ar fi bine daca ar da dreptul celor care pun o intrebare sa stearga raspunsurile care nu-i convin. Sunt multi abuzivi care comenteaza aiurea doar ca sa primeasca puncte sau ca sa intre in top, iar unii din ei chiar jignesc in loc sa ajute.
"sa stearga raspunsurile care nu-i convin" imi si imaginez. Una care se culca cu unu la 14 ani cred ca o sa stearga toate raspunsurile in care ii vor spune ca e o proasta. CHiar daca e foarte adevarat. In loc sa se joace cu copii sta si se joaca dea mamica si taticu. Cat despre intrebarea ta, as schimba pe aia care se ocupa de site. Intrebarile spam si tampite raman si se sterg alea care nu trebuie.
Ce imaginatie ai! Eu ma refer ca unii chiar dau raspunsuri nepotrivite.
Pe alte site-uri de socializare poti sterge comenturile de la postarile tale. Aici de ce sa nu se poata?
Daca intrebarea e ilegala sau imorala, nu trebuie sa o jigniti pe fata cu situatia imaginata de tine ci sa raportati intrebarea pentru a fi stearsa. Oricum cred ca oricine merita un raspuns civilizat, in termenii bunului simt.
Presupun ca nici asta nu ar vrea sa ii se spuna ca e proasta, chiar daca pute de la un km a prostie.
http://www.tpu.ro/......uitat-m-a/
Esti prea dur. Fata are doar 15 ani. La varsta aceea sentimentele clocotesc in ea si poate face lucruri irationale. Dar nu orice baiat/barbat poate intelege sentimentele unei fete.
OOoooo Da. Faptul ca baietii sunt plini de hormoni de la varsta ei, nimeni nu are nici o problema sa ii faca perversi morti dupa sex dar daca o fata e "plina de iubire" toata lumea iarta. Of doamne. Unde am mai intalnit cliseul asta stupid.
Prea multi trolli ce asteapta expulzarea! + ce zice mareata @Deea, citez: sistemul anti-spamm care se activeaza dupa borna de 30+/
Nu e ok nici ca baietii sa fie jigniti. Dar nu vad ce e de iertat la fata asta. E totusi destul de rationala si vrea sa-l uite. Alta poate ar fi sperat ca-l va face sa se schimbe si sa o iubeasca.
Dar deraiem de la subiectul intrebarii si nu vreau.
LisaJulie întreabă: