anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca imi sterg un prieten, primeste notificare?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Da, primeste notificare.Nu-i ca pe facebook...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

LostInPark are dreptate! Cel eliminat din lista de prieteni, PRIMEȘTE notificare. Dacă "dispare" din lista ta de prieteni, fără ca tu să fii înștiințat(ă), înseamnă că respectivul nu mai e user TPU. Acum, dacă i-ai șters, ai avut motivele tale. : ))

anonim_4396
| Anonim explică:

Da-mi cerere de prietenie si e placerea mea sa te sterg.

anonim_4396
| Anonim explică (pentru floresdemayo):

Tot timpul am dreptate! kiss

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha, fă-l să prindă curaj. : ))
Iar ție, îmi place să-ți dau mereu dreptate. liar

anonim_4396
| Anonim explică (pentru floresdemayo):

Ce fete harnice! S-a facut si curat p-aci, ca erau mai multi ce atentau la fundita.Ce curaj sa mai prinda ca mi-a ramas raspunsul ON AIR, parca as fi Andrei Gheorghe in vremurile lui "bune" de la radio.Ti-ai modificat si reply'ul, acu' nu stiu de ce, dar in notificarea de pe mail incepea altfel.Dar daca iti place sa-mi dai dreptate chiar si mintind, inseamna ca e ceva special intre noi.Ieri tot asa, am pus o fata stam de-o parte se de alta a unei sculpturi, ca sa fie ceva special intre noi.M-am uitat acolo jos si era semnata anonim...mda.A ras(de mine cred) si a plecat.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

A, a, a..., da' ce-ai făcut cu restul userilor? Da, da, ăi' care au răspuns la postare! I-ai gonit, i-ai făcut să zboare, ori au fost luați de adierea rece a primăverii? Lipsește și fata care a pus întrebarea. A plecat! Măcar ea, la avatar, se înfățișa sub forma unui fluturaș, deci să presupunem că și-a luat zborul spre flori... Dar ceilalți, unde-s?
Hopa, și uite așa, ne-au lăsat numa' pe noi doi. Las' că-i bine, ne ținem de cald, de urât, de... Dar jur că așa ceva nu mi s-a mai întâmplat. : ))
Eu te-am lăudat, fiindcă am vrut să primești fundița. Laude binemeritate, bineînteles, nu pentru ochi frumoși, deși, cred că ultima dată, ai fost nevoit să atentezi la o pereche de ochelari, pentru a căuta postările, care, până la urmă, s-au dovedit (chiar) a fi șterse.
Apropo de sculptură. Dacă tot te-ai fi uitat cu atenție, acolo jos, ai fi găsit ceva. Funda. : ))
http://i.imgur.com/X34ogLi.jpg
Dar iubirea asta, ori ochii frumoși ai fetei, au eclipsat esențialul.

| LeZizu a răspuns:

Nu