| Olsen a întrebat:

De ce am 0 voturi? Ce semnifica voturile pe TPU? Sau nu am ca și-o dat seama admina ca e un cont secundar? Contul oficial e suspendat încă 2 saptamani, pe contul ala am multe voturi.
Asta l-am făcut sa cer soluții de sinucidere dar datorita voia nu m-am sinucis! Chiar va mulțumesc frumos pentru ca m-ați încurajat. Daca nu erați voi eram demult "miner", dacă înțelegeți unde bat.

15 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Care e contul tau principal?

| Olsen explică (pentru CIaudiu):

Nu mai contează man. Nu sunt mandru deloc de mine ca am înjurat. Sunt un gunoi știu, dar nu știu ce înseamnă 0 voturi, sub cele 215 răspunsuri ale mele la profil arata 0 voturi.

| DarthNiger a răspuns (pentru Olsen):

Stai ca sunt prost, acum am vazut punctele alea la care te referi tu, n-am nicio idee ce sunt voturile alea, probabil evaluarile pe care le dai la altii? nu am habar

| CIaudiu a răspuns (pentru Olsen):

N-am avut certuri cu mai nimeni de pe site, asa ca nu-mi pasa cine esti doar ca sunt curios. Esti @anonimul?

| Olsen explică (pentru DarthNiger):

Probabil. Dar eu nu pot da încă evaluări nimănui. (status junior)

Mersi.

| Olsen explică (pentru CIaudiu):

Nu. Nici eu nu m-am certat cu tine, dar ești prea curios care ar fi contul meu. Am pus întrebarea sa aflu care e treaba cu 0 voturi.

| DarthNiger a răspuns (pentru CIaudiu):

Dar tare curios mai esti

| CIaudiu a răspuns (pentru DarthNiger):

Stiu, ma roade curiozitatea laughing laughing

Nu, nu cred ca sunt evaluarile, ti-am evaluat un raspuns sa vad daca se schimba ceva, tot aceleasi voturi am.

Am 13 răspunsuri inteligente deci nu, nu are legătură cu evaluările primite și nici date.
Da poți sa mai dai evaluări ca nu ma supăr rolling on the floor
Va isi amar ce am ajuns sa am 13 răspunsuri inteligente rolling on the floor
Asa merit când înjur în stânga și-n dreapta. laughing

| DarthNiger a răspuns:

Cum adica voturi? la evaluari te referi?

Dai la vizualizare profil ( al meu) și sub cele 215 răspunsuri vei vedea votori 0.
Am trăit sa o vad și pe asta. happy

Pai in functie de punctele alea, te claseaza intr-un clasament si cu cat ai mai multe puncte cu atat esti mai sus.

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Cum ai celălalt cont? happy Și eu am mai avut alte 2 conturi. big grin

| Olsen explică (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

Monstrul din loch ness.
Avem 800 de funde.