Unele lucruri nu sunt supuse unei logici... din pacate dar tot odata si din fericire mon ami
Acum ma simt mai bine... stiind ca nu sunt singur. Credeam ca a inceput sa se sperie lumea de mine Multumesc!
Ştii cum e, fiecare cu ciudăţeniile lui. Nu cred că ai putea şi are sens să-i înţelegi pe toţi.
Mai multe ignore-uri ca mine nu ai sigurSi culmea pe multi ii am si la prieteni
Probabil s-au saturat de foarte multele intrebari pe care le pun fiindca alt motiv sincer nu vad.
Si eu mi-am luat ignore fara motiv.
Dar uite eu ti-am trimis cerere de prietenie si eu nu am dat ignore la nimeni
Multi sunt bolovani multi daca le refuzi prietenia ai ignor, eu dau doar daca ma jigneste, barfeste, are un limbaj vulgar
Aww Ma bucur sa vad ca au mai ramas useri care sa-mi raspunda la intrebari.
Nu chiar... de cand sunt pe TPU am vazut foarte multi useri buni care s-au lasat. Cei buni care au ramas sunt un fel de rezistenta.
Si eu ma,, trezesc'' cu ignoruri de la persoane care nu tin minte sa fi,, vorbit' si nu stiu cu ce i-am suparat. Oricum e de ajuns o replica, injuratura, jignire...
Partea buna ca esti citit si ca ai reusit sa ii superi incat sa apese pe butonul magic!
Adevarat... Multumesc pentru raspuns! As fi vrut sa stiu cu ce i-am suparat dar nu mai conteaza... Cred ca Alan are dreptate, poate ca nu vor sa ne vada notificarile
Pacat ca nu ai intrat pe site din vara... Atunci era fain Oricum... mai bine mai tarziu decat niciodata. ^w^
Am intrat la sfarsitul verii.
E fain si acum.Am intalnit multe persoane de treaba.
E fain si acum dar nu la fel ca atunci.
Bine ca au venit useri noi ...altfel muream de plictiseala
stiu cum e.Toti trebuie sa trecem prin asta.
In ce clasa esti?
Dar sa stii ca nu pari a 10 a. Ti-am vazut unele raspunsuri si ai o gandire foarte matura si inteleapta.
Mi-am adus aminte de asta
https://media.giphy.com/media/a3IWyhkEC0p32/giphy.gif
chiftelutacrocanta întreabă:
LisaJulie întreabă: