"inteligentule", ai plătit cuiva-ceva ca să te poți exprima aici liber și gratuit?
Nu - iți spun eu.
Așa că inghite reclama că ea te ține pe site fără să scoți bănuți, pricepi?
Știu, dar nu vreau să dau bani, că nu suntem pe Youtube Premium.
Voi instala Adblock.
Nu pot sa cred ca gandesti asa
Esti cumva comunist? De ce ar trebui sa platesti ca esti aici spunandu-ti opinia? De fapt nu iti spui opinia ci ajuti pe cei care au nevoie de ajutor in cazul meu... Deci dupa ce ca ajut ar mai trebui si sa platesc? Tu sigur ai cazut in cap ori ai fost beat cand ai dat un astfel de raspuns! Apoi tu chiar crezi ca site-ul acesta se mentine numai din reclame? Te credeam mai inteligent de atat dar cu acest raspuns ai aratat ca esti departe de asa ceva...
Daca ar trebui sa platesti pe orice site pe care intri internetul ar esua, nimeni nu ar mai face abonament
Sunt site-uri unde descarci filme, muzica, jocuri si orice ai nevoie si nici macar ei nu-ti cer bani si nici nu-ti baga reclame si tu ai pretentia sa acceptam reclamele de aici? Nu, nu, esti mult prea obosit! mai bine taceai dracu din gura!
Nu lua in serios ce ti-a zis, probabil era beat, altfel nu-mi explic pentru ca il stiam mai inteligent de atat...
"Esti cumva comunist? De ce ar trebui sa platesti ca esti aici"
păvălaș mamă, tu ai in cap o negură și nu știi asta:
- dacă cineva e comunist, promovează egalitarismul gratuit
- dacă cineva zice să plătești un serviciu, e liberal adică anticomunist
așa că amețeala - după cum vezi - te-a captat cu totul.
Cât despre "mai bine taceai dracu din gura! ", e evident, m-ai confundat cu mă-ta! (cu cratimă cu tot)
anonim_4396 întreabă: