| Winterr a întrebat:

Să considerăm A și B niște ușeri TPU. Dacă A are un nume și și-l schimbă în alt nume, B poate să îi ia numele care l-a schimbat?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Teoretic da.
Dar e posibil ca numele lui A să mai rămână în baza de date ca nume utilizat încă câteva ore-zile. Oricum, e mai bine ca A să nu riște, schimbându-și numele, dacă vrea să-l reia peste o perioadă. Odată modificat numele, A nu va mai avea dreptul la pretenții, dacă B o să-l preia.

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se poate, deoarece nu mai exista pe TPU un alt user cu acelasi nume. Totusi, dupa parerea mea, nu este recomandabil, s-ar putea crea confuzie. Numai bine!

| NoNameJunior a răspuns:

Da.
majusculee!

| Vizitiul a răspuns:

Numai daca vrea.

| Alyra a răspuns:

Da.
Dar am un sfat pentru A şi B.
Cel mai bine ar fi să nu îşi mai schimbe numele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai întrebat asta o dată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Şi mi-ai dat stupid şi nefolositor, dar nu vrei să afli unde mă doare de gestul tău. Nu îmi pasă că aveai altă impresie despre mine, eu nu am una prea strălucită despre hoţi şi fundiţari. Capisci?

| Winterr explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt Junior nu pot da voturi. Chiar daca as fi senior, de ce ti-asi da stupid si nefolositor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Winterr):

Ok, am greşit eu la faza cu voturile.
Dar răspunde-mi, acum de ce nu mă mai placi şi de ce ai comentat la o întrebare de-a mea care nu are nicio legătură, în loc să îmi dai mesaj privat? Pot primi şi de la juniori, aşa mi-am setat, deci ştii ce ai de făcut. Eu cred că m-am prins de motiv, dar sunt curioasă de varianta ta.