Bula
| Bula a întrebat:

Salut, TPU!
Cum pot sterge (partial sau total) notificarile citite?
Am 2038 notificari (din care pe baner se vede doar "203" si ma deranjeaza!

Observ noile notificari DOAR daca creste numarul lor cu inca 10 sau daca ma uit mereu la ele. In felul acesta NU ARE NICI UN SENS iconita, daca nu avertizeaza in timp/mod util!

Răspuns Câştigător
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Exista si optiunea in care poti bifa sa nu mai primesti mesaje de la nimeni, seniori, prieteni sau toti dar pentru asta cu notificarile trebuie sa iei legatura cu un administrator. Trebuie sa existe o metoda din sistemul lor daca pe aici m-am uitat si eu si nu am gasit nimic in care sa poti sterge toate odata

3 răspunsuri:

Ai facut-o de oaie laughing
vezi daca te ajuta asta am gasit-o si eu acum in TPU dar sincer eu nu am reusit sa gasesc ceea ce spune. Chestia e ca acest raspuns are si funda. Acum sper sa nu se supere altii ca am copiat acest raspuns din site si sa faca gura pentru ca eu imi recunosc greselile.

Te uiti atenta in stanga, ai o coloana
vizualizare profil
playlist-ul meu
editare date de logare
.
.
.
si undeva tot pe coloana aia ai sa vezi Notificari
dai acolo si vezi ca sunt 3 bife.
succes

| Bula explică (pentru CatalinVictor1985):

Cred ca raspunsul ce ai gasit se referea la formatul VECHI a TPU.
In formatul nou este o pagina luuuuuunga de setari
http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu
dar la notificari site exista doar o singura optiune, ce se poate (de)bifa:
"Doresc să primesc o notificare când un prieten adaugă o întrebare"

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru Bula):

Exista si optiunea in care poti bifa sa nu mai primesti mesaje de la nimeni, seniori, prieteni sau toti dar pentru asta cu notificarile trebuie sa iei legatura cu un administrator. Trebuie sa existe o metoda din sistemul lor daca pe aici m-am uitat si eu si nu am gasit nimic in care sa poti sterge toate odata

Sau poti intra in dreapta sus la numele tau bula dai pe el - Setari Cont - si ai putea sa bifezi ce notificari nu vrei sa primesti.