| laSoledad a întrebat:

Acum am netul inchis pe telefon, iar whatsapp-ul nu se mai deschide pentru ca trebuia actualizat cu cateva luni in urma. Intrebare: daca pornesc acum netul pe telefon, iar whatsapp-ul nu vreau sa-l actualizez, o sa-mi apara noile mesaje primite in notificarile telefonului? Sau nu o sa apara niciun mesaj nou in notificari si se va considera ca nu le-am citit daca nu am actualizat wapp-ul? Faza e ca nu vreau sa-mi apara in notificari noile mesaje primite intre timp. Oare daca dezactivez notificarile primite de la Whatsapp cu mesajele noi, o sa apara ca n-am citit acele mesaje?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hmm. Daca ti-au aparut notificare cum ca ai mesaj, pribabil cu doua bife de culoare gri. Dar daca ai zis ca iti cere update si nu poti sa intri in aplicatie, deci nu stii ce mesaje sunt, atunci cu una.

14 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai probabil asta o sa scrie, ca trebuie sa il actualizezi si nu o sa ai acces la mesaje. O sa scrie "Posibil sa aveti mesaje noi" probabil.

Sau nu asta ai intrebat? thinking

| laSoledad explică (pentru DoarBogdan):

Oare daca dezactivez notificarile primite de la Whatsapp cu mesajele noi, o sa apara ca n-am citit acele mesaje?

| DoarBogdan a răspuns (pentru laSoledad):

Pai da, daca dezactivezi notificarile aplicatiei Whatsapp din setarile telefonului, nu o sa impacteze mesajele. Adica nu o sa apara cu seen sau ceva. O sa apara ca nu le-ai citit, ce e drept. Pana cand nu intrii pe Whatsapp si nu le vezi, o sa ramana ca necitite.

| laSoledad explică (pentru DoarBogdan):

Am inteles. Si daca deschid netul pe telefon, dar nu intru in aplicatie, la interlocutor o sa-i apara mesajele cu o singura bifa sau cu 2 bife gri de la mine?

| laSoledad explică (pentru DoarBogdan):

Scuze ca te mai intreb, stii cumva daca pe viitor o sa fac update la whatsapp, o sa mi se stearga mesajele din trecut si mesajele primite intre timp pe care nu le-am citit?

| DoarBogdan a răspuns (pentru laSoledad):

Este ok happy

Daca faci update, adica daca ai aplicatia deja instalata cu mesajele in ea, nu o sa se stearga, ca sunt deja acolo.

Dar daca stergi aplicatia si nu faci backup sau nu ai setata aceasta functie si apoi o reinstalezi cu update-ul la zi, atunci probabil ca le pierzi.

| laSoledad explică (pentru DoarBogdan):

Multumesc mult!

| DoarBogdan a răspuns (pentru laSoledad):

Cu placere, chiar daca nu te-am ajutat cu informatii foarte concrete ^_^

| anonimg a răspuns:

Dacă aplicația WhatsApp te obligă să o actualizezi, atunci trebuie să faci asta.
Mesajele pe care le primești și nu le deschizi sunt văzute de acela care ți le-a trimis ca fiind necitite de tine.
Mesajele pe care le primești trebuiesc ori să fie deschise (citite) de tine, ori să le marchezi tu ca fiind citite; numai așa acela care ți le trimite poate să vadă că au fost deschise (citite) de tine.

| laSoledad explică (pentru anonimg):

Daca nu actualizez aplicatia, o sa apara la notificari mesajele primite intre timp sau nu?

| anonimg a răspuns (pentru laSoledad):

Nu îți va apare la notificări mesajele primite pe WhatsApp fără să actualizezi aplicația.

| marinaru777 a răspuns:

Daca mesajul ti a fost trimis si tu ai netul inchis la expeditor ii apare 1 bifa acel vazut, cand deschizi netul ii apar 2 bife, cand il citesti la expeditor acele bife se fac albastre.De mesaje nu scapi doar sa iti faci alt cont cu alt nr de telefon.Cand actualizezi whatsapp ul si v a merge programul iti intra si mesajele.

| laSoledad explică (pentru marinaru777):

Eu intreb in cazul in care nu actualizez wappul acum. Adica sa il las asa neactualizat, sa nu se poata intra in mesaje, sa scrie doar "This version of whatsapp became out on... download the lateste version." In cazul asta, cand deschid netul, imi vor mai aparea in notificari noile mesaje? Vor mai aparea cu 2 bife daca deschid netul si nu e actualizat wappul?

| marinaru777 a răspuns (pentru laSoledad):

Parerea mea este ca apar le receptionezi daca vrei sa trimiti tu se poate sa nu mearga dar ma indoiesc, whatsapp ul merge si cu o versiune mai veche.