anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, sunt nou pe TPU de pe 1 mai dar țin să vă spun că nu am petrecut așa de mult pe acest site, cum se comporta lumea și cum răspunde înapoi, dar as vrea sa vă întreb, cum pot sa devin un membru senior și să am un Rank înalt? Rog ajutor!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Senior devii dupa cel putin 10 zile de activitate pe TPU si cel putin 100 de raspunsuri.
Inaintezi in rang in clasament dand multe raspunsuri bune.
Te sfatuiesc sa citesti raspunsurile la Intrebari frecvente si vei afla aproape totul despre activitatea pe TPU.

| Mosotti a răspuns:

Nu stiu de ce-ti pui aceasta intrebare, eu cand am intrat habar nu aveam de nimic, am raspuns in mod natural la intrebari si automat am ajuns si senior, iar ranku, nici acu nu mi-e clar ce e cu el si ce inseamna "atata rank din...atata".
La inceput aveam ceva probleme ca, ca junior nu puteam trimit private nu stiu cui.
Iar la inceput de tot trebuia sa-mi fie aprobate raspunsurile inainte sa apara.

Lumea raspunde okey, si se comporta okey 95 % din ei.
Dar mai sunt si tenmbeli care nu stiu sa se poarte si mai dau ignore desi nu i-ai facut nimic, dar cu aia nu ai treaba.

Deci ai rabdare si automat vei fi senior si altele.
Dar de ce conteaza pentru tine asa mult rankul si senior sau junior?

| VoidEternal a răspuns:

Îți recomand să-ți canalizezi energia în alte direcții.

PS: pentru a avansa in sistemul de ranking e de reținut că primează cantitatea nu calitatea. Just a heads-up.

| Brizbriz a răspuns:

Iti pui ambele palme pe frunte, si STRANGI, pana iese un raspuns folositor, la fiecare intrebare, pusa de PURADEI

dap, multi sunt mici copiii, dar, CA ORICINE ALTCINEVA, au nevoie de ajutor, asa ca, le raspunzi ca si cum ar fi adulti, indiferent cat de puerila e intrebarea (nu vreau sa iti spun ca multi adulti pun intrebari puerile) si VOILA, AJUNGI MEMBRU SENIOR tongue

bun venit printre noi
BUN VENITwinking

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Că să fii un utilizator senior trebuie sa ai zece zile de la crearea contului și să răspunzi la 100 de întrebări.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunzand cât mai multor întrebări.

| gabriel2004o a răspuns:

Din păcate destul de greu
Trebuie sa fi activ, sa răspunzi la întrebări și sa primești funda, sa primești premii.
E destul de complicat
Și da, știu prin ce treci, ca vrei sa dai report la țăranii care dau răspunsuri învățate din crâșmă satului ca se cred ei smecheri dar nu ai ce face deocamdată:/

Întrebări similare