Parca aia urata era pe cale sa castige repede o mai intorci.
De ce s-ar duela două fete, dintre care una frumoasă, pentru tine? Pare atât de ilogic...
Nu ma cunosti deloooc (esti fata?)
Sa stii ca si cea urata le depaseste cu mult pe prietenele tale...ce sa mai vorbim de aia frumoasa
O spui ca şi cum m-ar interesa. Şi da. Sunt fată.
Si id de mess ai? sa vezi o poza cu mine si atunci sa mai intrebi tu de se bat fetele pentru mine
Păi am două :
eşti_disperat_după_atenţie_şi_penibil@yahoo.com
nu_mă_interesează_cum_arăţi@aol.com
Asta e al meu:
esti_distrusa_rau_de_tot@yahoo.com
later
Ai greşita impresie că mă interesează ce spui. Şi tu eşti ăla distrus, nu eu. Tu mori să-mi demonstrezi cât de bine arăţi. Eşti superficial şi penibil. Prin această întrebare, ai scăzut şi mai mult coeficientul de inteligenţă al categoriei T/A. Felicitări pentru realizare!
De ce sa-ar bate pentru tine? Au probleme mintale? Ele nu vad cat esti de ipocrit? Spunadu-i unei fete ca e "distrusa", ai demonstrat-o.
Dar ea nu a demonstrat ca e fata si m-am gamdit ca la un baiat la "ea" cand am zis-o...dar ce te intereseaza pe tine?
Felicitari pentru ignoree
Pai ai de ales; ori mananci un rahat singur{aia urata}, ori imparti o prajitura cu prietenii.{aia frumoasa}.ce alegi?
Eu nu stiu sa impart nimic/cu nimeni.
Adevarul e ca cei frumosi inving mereu la urma, deoarece cei urati = cei rai o.o!
Nu am vazut un ipocrit mai mare... Chiar crezi ca bancul asta e amuzant?
Te bagi in discuti ca musca la c*** hai dnd
Mai taci... Chiar te crezi cal mai tare? Iti spun eu ca gresesti amarnic!
Bai "desteptule eu nu am zis ca sunt cel mai tare... tu nu te baga in toata rahaturile k o sa mirosi urat.
Eu nu ma bag in rahaturi, ala esti tu.
Scuze ca observ dar tu mi-ai raspuns la intrebare cu un raspuns de **** nu eu...
asta esti : UN MARE RAHAT
Nu, nu sunt. Ti-am raspuns cu un raspuns foarte normal!
Nu e vorba de raspuns si faptul ca te bagi in lucruri ce nu te privesc... ce te intereseaza pe tine daca spun cuiva ca e "distrus"? Ia zi!
Nu ma intereseaza asta, dar ma intereseaza faptul ca esti ipocrit!
Ce ti se pare "ipocrit" la mine?
Faptul ca te crezi perfect!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: