Cum e ziua de azi pentru voi?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FJfFZqTlWrQ pareri:))? Va pup si funda!
Ce vi se pare naspa la vacanta de vara? Mie faptul ca trebuie sa ti-o petreci facand teme. Numai la limba matematica am o culegere intreaga de scris si vreo 500 de probleme! :((
The West are si o parte amuzanta... oarecum. Cand mucesti, ti se intampla uneori niste intamplari haioase: ``Vanatoare de banditi``- Ai 6 gloanţe în revolver pentru 7 bandiţi. ``Vinde arme indienilor``-...? (mai mult)
De ce port eu haine daca mie cald? De ce? De ce?
Oare sa ma tund chel?
Ce ati primit la premiere? Eu o carte idioata "Stapanul dinozaurilor", cateva diplome, o culegere de mate si una de romana. Iupii! Si mai am si trei carti de la serbare, una deja am citit- o si faza...? (mai mult)
Hai ma! iL mai ascunzi mult?
Poate cineva sa imi explice ce-i aia T/A? Funda la primul care raspunde sa inteleg.
Ma scuzati, dar ati murit? Eu sunt in coma pisiceasca. Cum adica? Am castigat la tombola TPU Magazine si am aes o sedinta de mangaiere a lui Mustață. Acum ma doare mana dreapta de nu mai pot... ii ...? (mai mult)
Connect-r nu doarme nici vara asta?
Când STYAOS nu e cuminte... http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9ewfhLj0r1rqo238o1_500.gif
Ție cine îți spală chiloțeii?
Cine vrea sa ma flocoseasca?
Aveti alea 20 de sms?
Va rog! Raspunsuri serioase! 1)Cati anisori ai? 2)Care e materia ta preferata? 3)Ce materie urasti cel mai mult? 4)Esti sexy? 5)Ce gen de filme iti plac? Despre mine... 1)14 anisori. 2)Istoria. ...? (mai mult)
You incognito! http://i.imgur.com/1yowDB7.png
Care a fost cea mai interesanta metoda de a copia pe care ati folosit- o? Eu dadeam un test de mate si aveam o profesoara tanara si rea care ne spunea : ' Sunt cu ochii pe voi, sa nu care cumva sa ...? (mai mult)
Vrea cineva sa voteze online pentru titlul de "World's Ugliest Dog"? pe care l-ati alege? http://www.sonoma-marinfair.org/ugly-dog-gallery
Care e cea mai mica nota pe care ai luat-o?
Haide sa facem schimb de secrete! Eu prima: l- am pupat pe Stefan pe obraz la o zi de nastere la adevar si provocare o data filmat! 1) (Introdu secretul aici) 2) Haideti sa mancam ciocolata! (T/A...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca un romm (țâgan) ti-ar fura Magura cu lapte in mijlocul strazii? Funda, ca vreau sa stiu cum sa reactionez si eu...
Vreau magura cu lapte iar mama nu-mi ia! Ce sa fac? (T/A, everybody, T/A)
Atentie! Intrebare interzisa celor cu varsta -3 ani! Daca milionar vine de la milion, atunci pensionar vine de la p***s?
Care vi se pare voua strabunica T/A?
Daca am scapat sulul de la hartia igienica in WC ce se intampla?
Tu ce faci cand te plictisesti? http://i.imgur.com/QZHr30X.jpg
So,voi in ce clasa treceti? P.S la un an de scoala plin cu teme >:)
So deci am văzut că multe lume are o problemă cu acea tilinuvelă Violetta...Nici mie nu-mi place...so vine întrebarea: De Nini ce ziceți? Mie mi-a plăcut...
Deci pentru ăștia mai populari de pe T/A aveți „ curajul " să lăsați link- ul de la profilul de facebook ( Verutza97, єχcєєℓ, Ayako, ww2EXPERT, Naяutσ, Speed99, RECTIFICATORUL, Ani28IsBack1,...? (mai mult)
Ma da voi ăștia în „relații ", din când în când, pe TPU la categoria T/A ( єχcєєℓ, speed99, Ashadow etc. ) vă cunoașteți în lumea reală?
Scriitori se ocupă cu scrisul, poeții cu poezia deci cartografii cu producerea de cartofii. Nu e așa? :D :D :D
Pentru cine nu a citit prima parte, uitaţi- o aici: Albă ca Zăpada a fost dezvirginată de cei 7 pitici, care se certau care să o dezvirgineze. Până la urmă cel mai bătrân pitic a făcut...? (mai mult)
Bine prunci, o mai postez odata ca sa se vada scrisul. Imi merge netul.Imi merge.Intelegeti? Ma simt ca la un computer N.A.S.A. in momentul de fata. http://i.imgur.com/UNe7sRE.png
Credeți că am exagerat cu noua imagine de profil?
Am trecut in clasa a V-a! Ma puteti felicita, fanii mei! Stiti care mi se pare cea mai naspa treaba din trecerea asta? Fundicoi la raspunsul corect!
Ne-am adunat aici, pentru ai recasatorii pe exceel si STYAOS.
Inca un mister al desenelor animate(unul pe care nu la mentionat ww2expert)este ca intr- un episod ezii descopera o carte care povesteste istoria orasului pick krick(orasul in care locuiesc ezi)la o pagina...? (mai mult)
Ne-am adunat azi aici pentru a uni doua fuflete pure si in..inocente.(ei bine nu prea)Pe Speed Si pe Ayako. Blablabla,Speed poti saruta mireasa,blablabla, va declar hot si hotie. Sa curga sampania!
Http://www.youtube.com/watch?v=Xf97SLMe1i8 Ok, asta a fost FOARTE ciudat...
Care a fost desenul tau animat preferat? De ce?
Ce se mananca bun in AFRICA?
Cum e in puscarie?
Ce premiu ati luat?;;)
Cred ca o sa ma omoare Ani, ma rog : Ne- am adunat astazi, aici, sa unim 2 suflete nevinovate (mda, bine) si inocente, acele suflete fiind Ani si Expert. Expert, promiti ca nu o vei parasi nici...? (mai mult)
Chiar sunt singura care nu merge la festivitatea de premiere in rochie?
Tu m-ai trezit? Visam asa frumos...Z-z-z-z-z
De unde-ati aparut?
Un alt mister al desenelor animate, originea lui Rolf.Se observa clar, Rolf nu este 100% american, adeseori plange dupa satul sau natal. Uneori isi aduce aminte de o truma din copilarie, atunci cand...? (mai mult)
M-am împăcat cu Miku-chan yey!♥ Deci Expert ia-ți gândul de la ea! So...deci dau party...toată lumea e invitată în afară de XQueenX.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
Maria1609 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?