*Continuare poveste non- sens fara titlu* PS: Nu voi mai folosi diacritice fiindca sunt pe mobil si mi- e lene. *Kissie blushes* - Eu plec. - Ramai, strig eu, trebuie sa auzi asta! - Mkay... ...? (mai mult)
Hielău! Concurs: 2 prezentatori la TPU Are Talent! Pot participa doar perechi! De aia 2! Sa stie sa se completeze singuri! Regula? Unul scrie un inceput de banc, iar celalalt il continua, fara a se ...? (mai mult)
Poezie amuzanta: Draga mea iubita Tinichea hodorogita Te iubesc si te ador Ca pe un pui de curca chior.. Asta a fost pacaleala mea de 1 aprilie... Off..A fost de la mama :} Voi de ce pacaleli...? (mai mult)
Cine compune cea mai amuzanta poezie de paste primeste funda! Noroc tuturor!
Dependenta mea de ghinde trebuie tratata urgent! Ce ar trebui sa fac,unde sa ma duc? Am nevoie de operatie sau de tratament violent? Ca daca-i vorba pe asa, mai bine stau dependent de ghinde...
Din lipsă de ocupaţie am decis să vă plictisesc puţin cu nişte ficţiune: Într- o zi discutam cu Exceel: - Exceel! - Nu. - Haideeee! - Nu. - De ce? ...? (mai mult)
Referitor la ce am postat mai devreme:Eu chiar plec.Nu am ce cauta pe o categorie unde doar 5- 6 useri sunt de treaba si aia plecati. Poate ma mai intorc.POATE.Si doar daca imi dati niste motive intemeieate(care...? (mai mult)
Doar pe mine mă ia somnul de la un păhărel de vin?
Buna seara si bine ati venit la stirile serii. Alte cateva subiecte incendiare: Broccoli e gustos! Maine reteta la TPUChef! Ashadow e un hermafrodit fumat. Saracul s- a lasat de T/A. Cine- l gaseste primeste...? (mai mult)
Cine a castigat? www.youtube.com/watch?v=AFA-rOls8YA
Hei! Inca nu ati facut hepatita B de la atatea oua rosii/verzi/albastre/unicoarne/zane/roz/fierte?
Voi credeti in Fuego?
Programul saptamanii la TPU T/A: Luni- TPUChef, unde primiti retete de mancare. Marti- TPU Are Talent: juriu: eu, Verutza97 ( daca nu poate Ceade12AniceTraiesteLatara o va inlocui) si exceel. Competitie:...? (mai mult)
Paşteţi fericiţi!
This is how I do it. http://i.imgur.com/txgGL6S.jpg P.S. : în ziua în care Gizăs a înviat şi a devenit zombie (Paşte) v-am adus lepră, lepră şi o bucată de carton.
Sa plec in cautarea lui Süleyman Magnificül?
Hristos a inviat, TPU! Am problema, asa de Paste...un copil sarman mi- a cerut un iepuras de ciocolata si i- am zis ca n- am, si i- am dat in schimb 3 lei.El i- a rupt pe toti, i- a bagat in gura, i- ...? (mai mult)
FLASH! FLASH! FLASH! Bine ati venit la editia stirilor TPU T/A de la pranz, in primul rand, vom incepe rubrica de stiri cu raspunsuri la intrebarile fanilor: se pare ca n- avem intrebari, pacat! acum...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fy7Sn5tCY1c
Hristos a inviat! Voua ce v-a adus iepuroiul?
Ia uitati aci'lea: http://www.youtube.com/watch?v=KUwQKpWRZVU Ati ramas masca?
Anunt! T/A a inceput sa cucereasca celelta categorii.La gastronomie si familie relatii.Toate cele bune!
Halloween fericit lume! De ce toti s-au imbracat in iepuri? Si de ce au oua? Iepurii fac oua? Hallowwenul devine din ce in ce mai ciudat...
Mai traieste cineva la ora asta?:o3
Hey lil momma lemme whisper in ya ear
Nu mi-e somn, ce să fac?
Zmax sau zmanax?
Intr- o zi Dumnezeu a spus : "Cinsteste pe tatal si mama ta!" - Pai si daca ma fac mereu de ras? - Cinsteste- i in continuare! - Da' daca m- au adoptat? Le dumnezau : - Cinstestei! - Si daca m- au...? (mai mult)
De ce oligrofenu herbipt anograf inapt analfabet funditat al furnicii mele e peretele perete?
Creierul tau e un Everest ce nu poate fi escaladat niciodata?
Http://i.imgur.com/SPQhknb.jpg Efectiv nu ma pot opri din ras =))))))
Care este melodia ta de jale?
Heei buna! :D As vrea si eu niste glume care le pot face prietenilor mei. Sau niste intrebari de logica. Cele mai multe primesc funda:D :*
As vrea si eu cateva farse care se pot face la scoala prietenilor. Sa fie cat mai amuzante;)
De acum inainte SmileyestyulmeusecretLOL se va ocupa cu rubrica stirilor TPU T/A de seara, eu voi face doar rubrica de pranz a stirilor si poate ocazional cea de seara (atunci can SmileyesotulmeusecretLOL...? (mai mult)
Eu sunt pe pozitia 200 in clasament. Voi?
Esti șmecher/ă? Nu:nu faci nimic! Da:Da-ți un cap in gură :> Să vedem căți sunt șmecheri!
Haideti rapid pe :http://xat.com/doarceibuni. Va rog!
Stiti povesti gen comedia-groaza? Daca da, spuneti-mi si mie.
Ați vrea să aveți o noapte fierbinte cu mine?
Ce mai stiti de Ashadow? De ce nu mai e activ pe TPU si pe T/A? Oare si-a sters contul?
Cui nu-i plac oitele?
Nu stiu unde sunt sau de ce stau la rand, afisul e cu mine, oare trebuie sa cant?
Hei! T/A ce ziceti, vreti sa cucerim celelalte categorii? Eu da.
Hei, T/A sa-mi schimb poza de profil?
Mă placi? Respiră pentru DA. Lingeti cotul pentru NU! Să vedem câți se sufoacă :>!
Unde pot vedea serial number pentru Adobe Photoshop CS6 Extended
Care este bancul la care ati ras cel mai mult? Dau funda pentru cel mai amuzant.
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Voi chiar ati crezut ca plec? Nu scapati voi de mine! >:)
Ce ar trebui sa fac sa dau in judecata Nutella si tot ce tine de aceasta, pentru ce mi- au inscenat:http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=en&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=zQlGnHM38P0JXM:&imgrefurl=http://hypervocal.com/culture/2012/animals-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.