Care e cel mai nebunesc/ciudat lucru pe care l- ai făcut? Eu când eram mai mic am pus niste frunze intr- o napolitană si am inceput să mănânc:))Probabil la adevăr si provocare nu imi mai aduc...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/3MMVnPB.jpg http://www.sloganmaker.com/ Surprinde-ma.
Cine continua versurile? Ajung acasa de la scoala, Ma pun la computer o ora, Apoi merg la sala, Sa fac "forta". Cumpar bilet de tramvai Ca sa nu am bai Cu controlorul Sa nu- i cunosc piciorul ...? (mai mult)
trebuie sa fac expozie adica florala din flori, echibana si asa mai departe, dar n-am nici o idee, Ajutor! Funda
Era o noapte încântătoare... până când s- a făcut ziua. Toată lumea s- a trezit și nu am mai putut rătăci singură pe străzi. A zis cineva că natalitatea scade și apar mai mulți morți...? (mai mult)
Dacă ai avea posibilitatea să fii invizibil pentru 24 h, ce ai face? :>
Dacă privesc la curcubeu mă transform într-un unicorn cu şase picioare. Voi ce secrete aveţi?
Deci, nu fara deci : Maine plec intr- o excursie in Franta pe toata durata vacantei si din pacate nu voi mai putea intra pe TPU. Deci, acum cu deci : Cine imi va duce dorul sau imi va simti lipsa? :P...? (mai mult)
Bună seara TPU. :) Am terminat portretele pentru ObsedataDeNesteaDeLămâie şi Iul08. http://i.imgur.com/0Y8uFyD.png (Îmi pare rău, dar am uitat de şuviţele negre T.T) http://i.imgur.com/ow6Ts9n.png...? (mai mult)
Nu-i corect! Am furat-o in mod cinstit! :D
Pot sa ti`o pun? :))
De unde să-mi iau și eu un pui de unicorn? :(( :(
Credeti ca daca am rupt bambusul rosu de la capatul WC-ului public din locul privat o sa se supere Mos Caramea-Sarata? Ca mi-e frica de copanul de guma picanta! (T/A)
Azi, la pranz, cand mancam, un pui roz de panda intra in casa mea, pe geam.L- am luat, l- am ingrijit si plangea incontinuu.I- am dat bambus imbibat in lapte sa manance si acum se uita crucis la mine ...? (mai mult)
Am reusit sa ii fur Nutella lui LoveAndBeautyAndLovelyAndPinkAndABigNameOnThisSite, Like a ninja :) P.S: NU dau LA NIMENI nutella mea :|... de fapt furata... anyway! >:)
Sunt jucator de metin2 si am o problema... can joc si intru in oras imi apare o eroare Microsoft visual C++ runtime library va rog solutie funda
Cat fac un ou + un ou?
Http://i.imgur.com/qvHMn5W.jpg Cum vi se pare?? :D
Cred ca sunt vampir, am colti foarte mari. Culoarea mea preferata e rosu, culoarea sangelui.Nu imi place usturoiul si ma sperii cand vad metal. Ce pot face?(T/A)
Voi credeti in tampenia aia ca daca te uiti la ceas si e ora fixa te iubeste si daca e "59" te inseala?
Spuneti- mi si mie niste bancuri care citite de jos in sus au haz De ex: Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp. Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai innebunit? Nici sa nu te gindesti la...? (mai mult)
Salut voi ce credeti ca ar trebui sa faci cu o agenda care nu-ti place?
Mai tine- ti minte postarea mea cu cainele meu care nu vorbeste? :( Acum nici macar nu mai aude... Adica i- am zis sa nu mai stea in patru picioare ca un bebelus si sa stea pe doua ca un om normal... Si...? (mai mult)
De ce pisica mea latra?:o3
Vreau si eu niste maxime gen.: -Ce par ai in cap.:| -Daca as avea o fata ca a ta, parul ar fi ultima mea grija. sau -Ce urata esti -Scuza-ma ca am incercat sa arat ca tine astazi.
Hey TPU:) poate sa-mi spuna cineva de ce pisica mea latra?:D
Deci....Stateam eu...si-mi dau seama ca ma plictisesc.E normal?
Bai...m- am plictisit de viata asta monotona...si razboiu' a trebut, nici n- a fost interesant. Dusmanii au inceput sa ma placa X_x Deci nimic, nici o distractie :(( Acum sunt in Parcu' Tpu- ist.Vine...? (mai mult)
De ce cainele meu nu vorbeste? Cred ca trebuie sa il duc la un dentist special pentru caini, poate are niste probleme cu dintii si nu poate sa deschida gura.Voi ce credeti? :-?
De ce? Spune-mi si mie de ce? Crezi ca e bine ce ai facut?
Eu stau pe TPU. Voi pe ce stati? http://i.imgur.com/Agc4Hu1.png
Imi ziceti va rog un site bun de bancuri? P.S:nu din alea cu prostii! Vreau sa fie amuzante! FUNDA celui mai bun raspuns!
Dragi TPU- isti, razboiul s- a incheiat, forta binelui a castigat.Iar acum, sa va povestesc totul:Speed a fost ranit, dus la spital.Forta raului n- avea cum sa atace far' de comandant.Asa ca, ...sa curga...? (mai mult)
Baaaaaahhhh deci care dintre voi mi-ati furat batonul de snikers?! Daca nu mi-l dati inapoi il chem pe MrX si o sa va plictiseasca de o sa va luati viata cu raspunsurile lui!
As dori sa-mi spuneti ceva amuzant de genul:I can't be live you:Ai kent ba Liviu? Sau de genul scrie pe google translate ice...tea...foot.Funda!
Speed a zis ca facem pace pana la 15:30, iar acum e 15:31.Deci...Sa inceapa razboiul! Fiti de partea binelui! Scrieti cum atacati+de parte cui sunteti(ex.:arunc cu rosii-partea binelui)
Lenea face victime?
TPU NEWS:Pretul animalelor de companie s- a REDUS cu 68%! Luam legatura cu xDerpina care se afla la PetShop: Eu:Buna ziua Derpina, ce ai sa ne spui? Derpina:Aici la petShop e nebuniee! Uite, acum vad...? (mai mult)
V-ar placea justin biber daca ar fi fata? :-?
ieri am fost la un Teatru Dramatic si eu am intrat fara sa dau banii :>. Problema e ca aseara la ora 00:00 mi- a batut un actor, care juca in spectacol, in geam si mi- a zis ca daca nu platesc...? (mai mult)
Ce se intampla daca dau foc la sticla cu spirt?
Sa va povestesc ceva ciudat. Eram intr- o zi singura acasa si ma uitam la un borcan de finetti. Cand, dintr- o data, a disparut! :O Cine mi- a furat borcanul de finetti? Dau funda celui care mi- l returneaza!...? (mai mult)
Nu sunt Ashadow pe acest cont. Dar voi intra pe contul lui acum pentru ca i-am spart contul. O da. (e minciuna de asta e la Trivia/Amuzante ).
Ce preferati? 1.un picior rupt. 2.o mana rupta. 3.un ochi scos. si sper ca nu o sa puneti raspunsuri de genu"niciuna" :)
Ce ați face daca ați fi gay pentru. o zi? Cel mai amuzant răspuns-funda!
Voi cum faceti cand beți lapte, asa? http://www.youtube.com/watch?v=VkzYRe71KsI :))
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mi-e somnnn, voua?
Ma vor elimina de la MasterChef?
Am un panda si nu vrea sa stea intr-un picior. Vecinul meu are un panda si al lui ia lectii de dans si poate sa se invarta in cap. Deci, cum il fac sa stea intr-un picior?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!