Tu ce poze ai pe telefon?
Tu stii ce gust au mucii tai? Cei ce folosesc expresia"Are gust de muci", oare ei stiu? Uitati aici niste explicatii pentru "muci":http://www.webdex.ro/online/dictionar/muci
TPU, ajutor! In casa mea a explodat o bomba nucleara si m- a aruncat in spatiu, din fericire am laptopul cu mine. deci, acum va scriu din spatiu. dar nu vad nicio nava prin apropiere. poate cineva sa...? (mai mult)
Am o mare problema...Am eliberat un duh malefic din doza de sprite si m-a facut sclavul lui, si acum nu mai scapbde el. Stiti o vraja ca sa-l fac sa dispara? Sau macar sa-l otravesc?
Hei! Cine imi da cele mai bune bancuri funda+vot.
Stiu ca era odata un site pe care daca intrai, iti aparea negru pe ecran si peste vreo 2- 3 secunde aparea o fata scary si striga tare in boxe de de kkai pe tine :)) As vrea...? (mai mult)
Imi plac cartofii.Tie ce iti place? (T/A)
Milc milc bivorsec scoate caca din orice... Continuati rima: Ma scol dimineata Nu- i nimic la metrou Ok, ok e grea hai continu eu o parte: Ma scol dimineata Nu- i nimic la metrou Si hotii fur un...? (mai mult)
Heii TPU! M-am indragostit de Suleyman Magnificul! nu stiu ce sa fac ca sa mi-l scot din cap, il ador pur si simplu si as vrea sa fiu eu in locul lui Hurrem, stapana lumii.Ce sa fac ca sa il uit?
Ce este nu este?
Ce faci cand faci pe tine si nu ai unde sa o faci!? :))
Tu ce ai face inainte sa mori?
Băi... Deci acuşîca când îmi beam sendvişul, cineva mi- a mâncat laptele. Cine e făptaşul îmi spune imediat motivul pentru această faptă necugetată, daca nu vin să vă mângâi cu cuţitul...? (mai mult)
Ce parere aveti de asta : http://www.youtube.com/watch?v=pfjMlVec6WA
ce spuneti de asta http://www.youtube.com/watch?v=hA0TdXuwBpU
Cine imi spunee chestii din astea seci de ex : stii gluma cu sosu? so sunat..sec :)) sau stii gluma cu calu? copita. phaha, prea sec Dau funda :))!
De ce Gigel?:((http://light.sunphoto.ro/photos/normal/51015146_MSNOZAUSF.jpg
Ganditi-va de doua ori! http://3.bp.blogspot.com/_64XIyOpizEE/SkoyYWoZYCI/AAAAAAAAAHo/nduNhJW1Nac/s400/poze-amuzante-poza-amuzanta-pisica-kamikaze-ii-ameninta-pe-cei-care-chinuie-animalele.jpg
De ce s- a intamplat asta? De ce fata pe care o plac mi- a tras o palma? Sa va spun povestea mea: Scoala mea a organizat un fel de bal la care am participat si eu dar si persoana pe care o plac. Dans,...? (mai mult)
Care e cel mai ciudat animal pe care l-ai muls vreodata?
Sufăr de dublă personalitate și nu mai vreau să am de a face cu asta, dar mi se taie orice medicament, vreau să nu mai intru în contact cu Jelli. Mi- am înjurat fostul coleg de bancă de o oră,...? (mai mult)
Era un banc in care l-am vazut la cineva pe profil si era ceva in genu in care trebuia sa citesti de jos in sus dupa ce l-ai citit de sus in joc. Care era bancul?
Vreau si eu niste statusuri mesenger sau postari facebook dar amuzante!@! Foarte amuzante
Voi cum ziceti? http://www.pufosi.org/wp-content/uploads/2009/05/pisici-dupa-spalare.jpg
Deci...de data asta il includem pe deci.Eram la scoala, si am inceput ora.Toti am stat cuminti, n-am scos nici un sunet pana la sfarsitul orei.Ciudat nu? (1000% original, by ani28)
M-am tot saturat de incaltamintea asta. Nu-mi mai place nimic. Unde pot sa-mi fac si eu copite? Mentionez ca ma intereseaza sa fiu unguligrad imparicopitat!
Cum faci o soacra fericita?
Hei! Deci, sunt super plictisita! Imi puteti da canale de pe youtube cu fetite de 7-10 ani care se cred foarte mari.Merci! P.S.Numai nu Flory si Selena. Funda!
Salutare, am si eu o intrebare la care ma chinui de 1 an sa zic asa, si nu reusesc sa- i gasesc un raspuns! poate cineva de aici stie raspunsul. 1 si cu 1, si cu 2 legat de 1, 5 in mana, 7 in...? (mai mult)
Scuze categoria dar..Stiti intrebarea aia cu raspunsu "RalucaTPU a fost agent secret".? Ori sunt prea idiot ori sunt nedumerit...
Mi-am "executat" mustata(serios vorbesc). Unde o ingrop? Unde sa o inmormantez? Cu slujba sau fara?=))))))
Daca totul este posibil, nu e posibil sa fie imposibil?
Baii..deci, fara deci.Azi am intrecut limita rebeliunii! Am calcat undeva unde scria"Nu calcati iarba!"si, cand am calcat, in fata mi- a aparut o usa pe care scria "NU DESCHIDETI!"Am incercat sa deschid,...? (mai mult)
Salut din nou TPU :) :* Cine stie cum e in Rai? :-? Dau funda :X
Ce fiinta merge dimineata in patru picioare, la pranz in doua si seara in trei?
De ce s-a spanzurat Dumitru in baie? :-?
Sunteti directioneri? Eu da! Ii ador pe baietii din 1D.La scoala un baiat ma enerveaza zicand ca sunt gay si tot felu.Ieri ma intorceam de la magazin, cu ouale in plasa si l- am intalnit pe cutare, el...? (mai mult)
Voua vi s- a mai intamplat sa aratati jenant in fata unui prfesor important? Mie da! Eram la ora de mate si profa (directoarea mare) intarzia.Eu si o prietena (bff) ne prosteam si am vrut sa dansam Gangam...? (mai mult)
Am cfef sa rad azi.Ce intamplari amuzante ati avut in vacanta de vara? Eu am fost cu bunica(mama era acasa) la Vatra Dornei la hohtelul Bradul.Am mancat la restaurantul din hotel.In camera, ...? (mai mult)
Cel mai tare link cu o imagine amuzanta sau cel mai tare banc ia
Ce credeti ca s-a intamplat aici?:)) http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/3614/6234811/5/groapa-guatemala-5.jpg?width=580&height=387
Heiii TPU!` Ce faze tari/amuzante vi s-au intamplat la scoala? Dau FUNDA pentru cel mai amuzant :)
Repet o intrebare mai veche : Ce poate face si ce nu poate face TPU? Raspunsuri funny.
Dacă un cangur sare 1, 2 metri la fiecare 5 secunde, având în vedere că afară e viscol, dar au ieșit ghioceii prin pietre, cât va măsura gâtul girafei când va fi eclipsă totală de lună...? (mai mult)
Acum ca stii adevarul despre lemnul de prun, ai mai innota in frunze de ketchup?
Decii maine ma casatoresc iar luni o sa plec in luna de miere cu viitorul meu sot:Xasa...deci ce locuri imi recomandati pentru a-mi petrece luna de miere?
Am mers la judecatorie si am dat vanatorul de monstri iepure gigant in judecata si acum a zis ca e nevinovat si zice sa vin maine iar la judecatorie. Ce o sa se intample? Daca se intampla ceva...? (mai mult)
Ajutor iar am chemat un vanator de iepure monstru gigant si m-a impuscat in picior ce sa fac?
AJUTOR TPU! A venit un iepure monstru gigant si vrea sa ma atace cum sa scap de el? Pliz ajutooooooooooor!
Inca de cand eram foarte mic imi doream sa fiu Mos Craciun! Dar un prieten mi-a spus ca nu exista:((((((((( CUM pot fi Mos Craciun daca nu exista:(((((((((((((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!