De o luna de cand ung felia de sandwich cu vojkrem cu buletinul incep sa tot vad calul lui Harap- Alb zburand...pe langa...geamul casei mele. Adica, frate, tipul ala ma sperie! Nici nu ati vazut ce ruj...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest user?=)) Am dat de chestia asta pe facebook: http://i.imgur.com/WH7ssEF.jpg? 1
De ce esti mult mai inspirat cand stai in baie?(mai exact pe wc)? De ce omul isi gaseste linistea stand pe wc?
De ce a tras SuperEroul apa?
Atentie! Mă las de Trivia/Amuzante. Succes la "prosteala" de pe T/A. :-h
Hey kitty, kitty, kitty!;)) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9QlDynjWRcg
Vaaai, ce dragut!;;) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=427471750664966&set=a.366281080117367.85901.366130866799055&type=1&relevant_count=1
Ce ai face daca Fuego te-ar suna sa-ti spuna ca sta la tine 2 luni in gazda, doar pentru ca ai castigat marele premiu:timp nelimitat(doar daca vrea maestrul) cu Fuego oriunde si oricand?
Care este utilizatorul TPU de pe rank 1!?!
Care-i mai tare? Skyflyer sau Topspin?
Heyy TPU! Sunt in clasa si dau test acum si nu stiu sa raspund la o intrebare. Ce sa fac?
Ce se intampla daca stranuti cu ochii deschisi?
- Unde sa fie intilnirea de 10 ani? – La restaurantul Loyd, acolo sunt niste chelnerite misto, cu sani mari! - Se organizeaza intilnirea de 20 ani: Unde sa mergem? - La restaurantul Loyd, ...? (mai mult)
Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete: - Domnisoara, doua bilete. - Da, sigur, pana unde? - Gheo, ii spunem? - Nu. - Domnisoara, doua bilete, va rog. - Sigur, dar daca nu- mi spuneti...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/Up1AvWY.png Si sa le ingrope al mai vesil gropar! Nu am ce face.:(
Dati-mi si mie 10 bancuri super haioase de sa cad de pe scaun! the best banc = funda!
Cum pot sa fac rost de 50 lei in doua zile?
Voi vreți să vină Justin Bieber in ROMANIA?
Sufar de piticism! Ce sa fac? Dau funda
Deci de unde sa incep : Azi cand am venit acasa mi s- a parut ca e cam liniste..de obicei, imi aud nonpedul(animalul de companie) plangand in fata usii camerei mele.Dar astazi nu era acolo, asa ca ...? (mai mult)
Care era reclama aia la apa minerala in care un calaret ranit (gen erou) bea ceva apa si se vindeca?
Subiectiva sau predicativa? O - O
U la la http://www.youtube.com/watch?v=9yWI_upipXE
Deci,miau! Sunt o pisicuta.Ce retete de mancare de pisicute stiti? Ca vreau ca fiu o gospodina buna...si daca nu, ce mancare preferati? Fundita cu ghemusor.:P
Urmati urmatorii pasi : 1. Accesati Google. 2.Scrieti la cautare "CallHim". 3.Click pe prima & scrieti- va numele. 4. Click " Go!" & Have Fun :)))! 5. Lasati- mi parerea ( Dau funda unui raspuns...? (mai mult)
Fiule, ia- mi o Cola, te rog. Pepsi sau Cola? Coca Cola Simplu, light sau zero? Simplu La sticlă sau la doză? La sticlă. Sticla sticlă sau sticlă de plastic? Ohh, fiule, mai bine adu-...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste bancuri foarte amuzante dar sa nu fie seci?
Cine aia mea e aikoxd? am tot auzit pe aici aikoxd in sus aikooxd in jos. cine e si ce are asa special de o ridicati toti in slavi? ps: asta e al 2- lea cont, celalalt e suspendat elisardf52 sunt,...? (mai mult)
Deci, eu si fratilii meu Gogaie ne-am hotarat, ne vindem catelu' (Flocila). Este smecher de smecher patruped si stie sa parleste franţuzeşte. Astept ofertilii! Minima de maxima seriozitate rog!
De ce oamenii nu au coada?
Angajez clown, rog seriozitate!
Impodobeste mama braduuul! =))
Hi, TPU! Azi am dat cu masina peste un motociclist care sa izbit intr- un camion care ducea nuci si camionu a varsat nucile pe strada si toate masinile au deraiat si creed ca am omorat vreo 10 oameni...? (mai mult)
Bancuri primite pe mail I: Cum se face dragoste dupa orarul de vara? R: Se da limba cu o ora inainte. Mama isi duce fiica la doctor. Dupa analize doctorul spune: - Stimata doamna, fiica dumneavoastra...? (mai mult)
Cine nu are ce face? Am o idee anti-plictiseala! Sa facem un imn(parodie) al scolii;) Ce ziceti?
Mi-a vazut cineva hartia igienica?
Salutare neitea! Care dintre voi ma mi-a furat deodorantul? :D:D:D
Hei! Dati-mi idei de un hobby obisnuit(cum ar fi crima).Cel mai bun primeste funda!
Buna! m-am casatorit cu slender man! vreti sa veniti la nunta mea, e in padure!
Eu sunt iubita lu ' Slender Man si se culca cu mine da ' nu vreau copii de acum vreau sa ne casatorim mai intai nu vreau copiii acum!
In a cata secunda suntem daca suntem in anul 2013?
Eu joc ninja saga pe facebook. Acum sunt level 19 si nu mai am misiuni decat la gradul C, restul sunt de alea unde numai cu bani poti cumpara, si chiar vreau sa fiu Chunin. Stie cineva cum pot...? (mai mult)
Ok … cum Silent Suicide nu vine sa ma ucida … as vrea sa ma sinucid … credeti ca pot cu un telefon Nokia? am o colectie deci pot? funda
Ce parere aveti despre cei care se dau smecheri pe youtube avand nume false gen"ceausescu elodia etc..."
Buna! mi- a vazut cineva cartoful de companie? azi m- am certat cu el ca asculta gangman style si urasc melodia asta deci s- a suparat si a fugit! el trebuia astazi sa ma duca pe planeta cartofilor si...? (mai mult)
Doua cuvinte: "Ampulla puterii"!
Cine doamne fereste e groparul vesel? ma enerveaza asa de tare cu raspunsurile lui … cica … da- l pe Gogu groparii nu- s acasa … ce mai e asta? sunt singura care este nervoasa pe asta? deci cine...? (mai mult)
De ce a trecut gaina strada? Sa ajunga la un gay acasa. Cioc-Cioc *trollface*
Http://www.youtube.com/watch?v=pCK8rfeSfOY respect pentru omul acesta;)
Daca-i putea trăi in vremea celui de-al 2 razboi mondial...ce parte ai sustine:Aliatii sau Axa? Argumentati
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!