Daca participi la o cursa si il intreci pe concurentul de pe locul 2, pe ce loc esti acum? Primul raspuns corect primeste funda.
Tu de ce boală ciudată suferi?
As dori sa- mi impresionez prietenii cu niste bancuri. si cele care le stiam le- am spus. Care sunt cele mai tari bancuri pe care ar trebui sa le spun. de orice categorie dar sa nu fie...? (mai mult)
Daca primesti un baros in cap te ia somnu?
O femeie merge la slujbă cu o rochie stramtă şi cu o tăietura pe pe o parte de se vedea piciorul de jos până sus. Preotul când o vede, uită de slujba ce avea să o ţină, dar dascălul îl...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ele? http://www.youtube.com/watch?v=E4pe4DIftA4 http://www.youtube.com/watch?v=uKKnrExUZRs La nimeni nu am mai vazut asa ceva =))!
Cum faci o femeie sa se simta,, marfa"? O plimbi cu tirul.
Voi cum ati reactiona? http://www.youtube.com/watch?v=lJ7VWqj1QsM
Va place sa va cumparati hartie igienica cu Hannah Montana? M-am sters cu ea dar fundul meu este tot maro. :(
De ce zbor banii din portofel asa repede?
Mai sunt locuri de maestrii shaolin la fabrica de cartofi a unchiului tau?
De ce e zapada galbena?
Cum se chema episodul ala din roboti cu TragicFM? :)
Mergi pe strada si cineva iti sparge o sticla de bere in cap fara motiv! Care e reactia ta?
Ce se intampla daca iti tai o vena de pe penis:?
Cine are malul verde, apa rosie si pestii negrii?
Asta e o intrebare populara?
Am nevoie de gropar cu experienta. Am o super oferta. Eu aduc "marfa", tu iti extinzi "afacerea" si impartim tot 50- 50. Se cam aduna in beci. Sunt vreo 47 atirnati si incepe sa miroasa. Deci, sa aud...? (mai mult)
Sunteţi nişte beţivi săraci care şi- au vândut sufletul unui vraci african pentru 2 l de ţuică? Suferiţi din cauza asta? Acum totul se poate rezolva, doar azi puteţi avea sufletul tânăr şi...? (mai mult)
Caut lopata, cotor de lemn, chestia aia de jos facuta din titan, caut si maestru care ma poate antrena si invata tainele lopetii, sugestii?=)))))
De ce câinii muşcă?
Cum doresti sa mori?
nu vreti sa aveti o prietena care se da sora ta si vrea sa te desparta de iubitul tau! uitati: http://www.facebook.com/photo.php?v=318911204888421&comment_id=1632546¬if_t=video_comment_tagged
Multi oameni mi-au spus ca sunt schizofrenica... Pffff! Bullshit, I told ya! Voi ce parere aveti? Unicornul meu spune ca sunt perfect normala...
Intrebare intrebatoare Dumnezeu o arde prin baruri cluburi cu fetite alea alea...
Cea mai tampita intrebare pusa de un baiat mamei sale: Mami mai esti virgina? =))
Mi-a vazut cineva calculatorul? Nu-l gasesc si m-am gandit sa va intreb pe voi, dar promblema e ca nu pot deoarece nu-mi gasesc calculatorul.Nu stiti unde e?
Un lucru mic la inceput… Se atinge cu mana… Se lungeste cand o atingi si tragi de ea… Se trece usor printre sani… Se incepe apoi sa se coboare usor… … … pana cand ajunge la destinatie… ...? (mai mult)
De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia? :P
Ma daca o cunoaste careva pe prietena mea sa mi-o prezinte si mie ca eu nu o cunosc :)))))) =)))) (scuzati intrebarea am zis sa mai radem si noi)
Un copac mergea pe strada, Si a intrat cu capu-ntr-un parbriz!
BANII vorbesc, merg si omoara:))
Cine imi spune cea mai tare culme, ii dau o funda! Ex:culmea curajului-sa sari de pe un bloc de desen
Buna TPU referitor la cartoful meu... nu stiu sihur daca este fata sau baiat? Funda cel mai bun raspuns! P.S: Suntem la T/A :P
Ce este Erectia?
De fiecare data cand intru in dulap, vad o silueta neagra. Voi ce credeti ca e? Fara link-uri cu poze ca nu mai dorm la noapte
V-ati prins vreodata pielea (penisu) cu fermoarul(slitu)? Eu acum 5 minute mi-am prins pielea de la gat cu fermoaru de la geaca(mi-am dat si sangele):))
Cartoful meu a facut o prostie :( L- am lasatsingur in camera cun un cortof femela... intre timp s- au imprietenit si au facut copii... problema este ca nu stiu cand vor veni copii, dar mai...? (mai mult)
Inventati poezii amuzante despre un catel. funda la cea mai una poezie! La 10 poezii, aleg castigatorul!
La voi ninge? ca la mine ninge si in casa! am inghetat dracu de frig, nu mai potttttt! ce sa fac doamneeeeeeeeeee
Se mananca ouale de Ornitorinc? Fund.a!
Cainele meu "calareste" tot ce prinde! Ce pot sa-i fac? Ma face de ras!
Imi spuneti si mie niste glume scurte si bune?
M-am plictisit de dracii m-a luat! ce mama dracu as putea sa fac? aoleuuuuuuuuuuuu mie rauuuu
Spuneti-mi cel mai tare banc, ala primeste o fundiiitaa
Am o mare problema... mi- am cumparat ieri un cartof si nu stiu sa- l ingrijesc, cat de des trebuie udat?, peste cat timp se va face adult?... va rog ajutati- ma nu stiu cum sa- l ingrijesc....? (mai mult)
Ce părere aveţi de Pufoşeniaaaa? Mo şi Foca? :)) Îi ador :o3 Robotziiiii :)))) ( mă bate copilăria ) :)))) http://www.youtube.com/watch?v=KmD0HuEPL-o
Dima sau Dorian? Ce credeti? :D
TPU e urgent! D: Ce ma fac daca am pesti in toaleta?
Ok...chestia asta e geniala : https://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc&feature=youtube_gdata_player
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?