Care a mai tare? BatMan, SuperMan sau SpiderMan? :-> Vreau sa va vad parerile.;) Fundaa!
Hei pana la urma unii oameni de aici au devenit obsedati de NUTELLA. La foooooaaaaarrrrtttteeeeeee multe intrebari la raspunsuri se scria cate ceva despre nutella (ca si cum ar fi o mare vedeta) revenitiva...? (mai mult)
URGENTA, TPU! Am chef de dat fundite :) :)) Deci, ma plictisesc ingrozitor X_X Spuneti-mi ceva amuzant.Cel mai amuzant raspuns primeste funda! :)
Ce mănâncă un pui de Ţiovâr?
Ce ai acolo? Imi dai si mie?
Cate pahare de sampanie ati baut de revelion? :->
Tu ...cat pierzi zilnic la toaleta?
Oare cat costa un Hârleț?
Stie cineva bancuri bula foarte amuzante?
Ce spune un snur cand se uita in oglinda? Dau fundoiul.E o intrebare grea credeti-ma!
Care e categoria mai amuzanta? Dragoste & Sex ( copchii de 10 ani cu penis de 50cm si fete de 6 ani cu cainii lor puradeici cu care s- au pupat pe bot si cred ca vor naste ) si se pune o intrebare pe ...? (mai mult)
De ce exista branza cu mucegai? Adica de ce ar manca cineva ceva mucegait - si totusi, se zice ca e foarte buna si scumpa. Eu, daca ar fi dupa mine, as face un parfum foarte scump dar cu miros de transpiratie....? (mai mult)
Voi ce faceti anul asta de Sfarsitul Lumii?
Peste 4 zile vine sfirsitul lumii pe vechi? Participa cineva?
Daca iti pui drojdie in pantaloni iti creste madularul:))oare?
Noi,oamenii suntem fiinte ineligente si superioare fata de animale,extraterestrii,plante,fuego, etc? De ce?
Iti prinzi cainele ca vorbeste(wow)! Cum ai reactiona?(ai lesina, ai vorbi cu el(daca da ce i-ai spune))?
Care este cel mai "crazy" lucru pe care l-ati facut in anul care tocmai a trecut (2012)?
Ai calcat cu masina pisica vecinului:)) Cum ti-ai cere scuze fata de el?
De cate ori ati borât bere, visinata si alte bauturi alcoolice cu ocazia Revelionului?
Ce parere aveti despre bear grylls(tehnici esentiale de supravietuire-discovery channel)?
Daca o centrala termica functioneaza 4 minute jumate si sta 3 minute jumate, cat merge si cat sta aceasta intr-o ora?
Cum vi se pare tipa asta? Http://www.youtube.com/watch? v=R_ZfzTw8RYg
Cum ai putea convinge pe cineva ca esti nebun(psihopat sau sociopat)?
Ce poti sa-ti cumperi cu 10 ron?
Auziti? Tom si Jerry sunt dezbracati. Tot timpul. Dar cand merg la plaja se imbraca: Jerry cu pantaloni, iar Tom cu o salopeta. De ce fac asta?
Cum vi se pare tipa asta? Http://www.youtube.com/watch?v=R_ZfTw8rvg
Care e cea mai penibila faza din viata voastra? exemplu:vau prins parintii cu mana in pantaloni:))
Ce spui? că nu te văd...
Pe voi nu va amuza idiotii aia 2 de la teleshoping Pepi si Horst parca i chema. :))) ca eu mor de ras cand i vad.
Un oposum, un popandau si o mangusta se bat intre ei! cine castiga? de ce?
Ati alunecat vreodata pe o coaja de banana si ati cazut spectaculos ca in filme?
Te-ai transforma peste noapte din baiat in fata(sau invers), ce-ai face? Cat mai amuzant=funda!
Funda cui imi explica teoria relativitati a lui enstein; e=placinta la patrat!
Care sunt cele mai amuzante provocari?:D
Buna,buna! Vrei o guma? Nu e Orbit, da e buna! Deci vrei? Eu as vrea dar nu am la mine :(( Imi dai te rooog ca mi-a furat Pedobear toti bani stransi de mine pentru gume Orbit.
Cine vine la mine sa asteptam 2014! Am adus si artificii si Tequila! :)) La multi ani, guys!
Ce, ce ai zis? NU TE AUD, e prea intuneric!
Tu ce fumezi de Revelion?
Maine anul se-nnoieste Plugusorul se-nvecheste, Si incepe a urla, Pe la case a enerva Continuati voi.
Ce ai face daca moartea ti-ar cere prietenia pe facebook?
Daca ai putea sa fi invizibil, ce ai face? Exemplu:ai merge dezbracat pe strada/ ai sparge banci!
Batman? spiderman sau omul tantar?
Free hugs de anul nou! :D
Deci, la multi ani 2030, am trecut in urmatorul an, la multi ani, finante multe, datorii pana peste cap, si mult ghinion;)!
Ati vazut- o pe Maria? I- am spus sa aduca berea si sampania si nu mai ajunge :c incep sa ma ingrijorez Dar pe Vasile? Urma sa aduca tortul dar am auzit ca a fost rapit de un urs panda in Delta Dunarii...? (mai mult)
Happy New Year Everyone!:* Fie ca anul care vine sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii...? (mai mult)
Ma primiti cu Anu' Nou?
Ce pot face in 5 minute?:))))
Ar iu faching chiding mi?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!