Voi la ce cuvant va ganditi? Ultimul cuvant FUNDA!
Ce se intampla atunci cand nu fac nimic?
Cucuriguuuuuuuu! De ce cand canta, cocosul, tine ochii inchisi?
Voi va imaginati ca sunti pe o insula ira un crocodil da sa va manace voi ce faceti?
Hellău.Am şă eu o problemăăăăă. Am un borcan cu o etichetă pă care scrie "zacuşcă". Aşa şă, eu, învîrt borcanu' aista de vreo' juma' de ora şă tot am un deja vu.Am rotit prima dată...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara si eu un prajitor din acela dragut in forma de curcubeu patrat care prajeste sosete puturoase?
De ce noi mancam branza, si nu branza ne mananca pe noi?
Cum va considerati? Oul sau sunca?=))
Daca ai OREON ti se taie un testicul?
Daca ati avea sansa la o slujba gratis oricare ce ati alege eu unul sa fiu astronaut funda la cel mai amuzant raspuns
De ce va place alcoolul, nu este apa mai buna?
Peste cateva zile merg la un prieten si vreau sa-i spun o gluma, dar nu stiu ce, ziceti-mi va rog o gluma foarte buna. funda
Sa zicem ca ma plimb pe malul unei ape.Acolo vad un copil de 14- 15 ani, brunet si slab:)El are pe spate scris cu marcar permanent "M- as insura dar n- are cine sa ma ia"Continuam:PIn jurul acestei ape...? (mai mult)
Sa zicem ca un om(sa- i zicem Buton) e perfect, dar este urat de un singur om(astuia sa- i ziem Biscuite Cu Gem). Deci, daca Buton e urat de Biscuite Cu Gem, inseamna ca nu mai e perfect. Dar daca nu...? (mai mult)
Daca ai dansa cu un pinguin, unde ai tine mana stanga?
Intrebarea mea este :Da sau Nu?
Cine imi da niste sit-uri cu bancuri?
Cum ar fi ca un prof/profa de a voastra sa se inece in nisipuri miscatoare pe drum spre scoala? ziceti si voi chestii amuzante asemanatoare, funda la cel mai amuzant
TPU! Pisica mea nu crede in fantome si stafii! Ce sa fac?
Pretenaş,cât mai e kilu de praz în piaţa mare?
Stiu ca a mai fost intrebarea asta, dar vreau sa radem putin Scrie ultima melodie ascultata si adauga la sfarsit "in my pants" sa vedem ce iese:))
Am si eu o intrebare haioasa: Sa zicem ca sunt racit si stranut din greseala pe o pasare, aceasta poate raci cu microbi umani?
Tie iti place Apa Picula?
Am deschis becul ca sa inchid intunericul, cine vine cu mine? come closer come closer...
De ce traim? De ce murim? Cat costa pulanu lu garcea?
Http://i.imgur.com/i53im.jpg Mate-info: singurul loc în care tezele se stabilesc de acum.
Cate mere are ana? Si de ce dracu nu le mananca=))?
De ce visează oamenii? Vreau să văd cine dă răspunsul corect.
TPU! Ce se intampla daca am mancat din greseala o pisica si 5 pui de crocodil? Ajutor!
Ajutor! Pisica mea nu crede in fantome. Ce sa fac?
Vreau si eu bancuri haoiase, cat mai multe, dau funda, thanx!
Ce bancuri mai necunoscute stiti? mersi anticipat...
Am vazut zilele astea la tv o reclama de la bere cred si pe la sfarsit spunea ceva de genul: pastreaza pixul. :)) Vreau si eu link cu reclama, dau funda :*
Eu mananc fursecuriiiiiiiiiiiiiiii dar sunt bune si croisanturile, cine vrea saratele?
Ce ai face daca te-ai trezi cu un cec de 100000 de euro in buzunar?
:) Care este desenul tau preferat de pe CartoonNetwork?
Dacă ar fi să ai 3 dorinţe, care ar fi acelea?
Aseara am mancat marsupial de cangur cu garnitura de mustati de focă. Diseara ce sa mananc si sa nu ma doara capul, salata de crocobaur sau jeleu din carapace de testoasa?
cum poti sa faci farse la telefon sau in realitate? nu vreau link- uri va rog scrieti cam asa : 1. pune in fata numarului de telefon 09**1 2. treuie sa zici asta, asta, asta...? (mai mult)
Imi dati si mie niste link-uri pe youtube cu chestii amuzante? Plz nu m-am mai amuzat de mult timp.
Daca ai putea sa ai o super putere care ar fi accea?
Cand se vad extraterestrii si cand pot vedea unul! :)
Daca beau alcool sunt alcoolic,daca beau fanta sunt fantastic, atunci daca beau cola sunt cocalar?:|
Daca beau fanta sunt... un prieten de- al meu se da cu capul de vaca, dar o data vaca si- a infipt ochii in capul prietenului si i- a zis:ia mai taci si pleci de- aici! ciudata intamplare... app.:Cine...? (mai mult)
Tu cat timp pierzi zilnic la toaleta?
Cum latră câinii în Ardeal?
Ati fost vreodata urmariti de o vaca cu 2 picioare pe motor intr-o noapte cu soare? Daca da, cum ati scapat? Pe mine ma asteapta afara de 3 zile si nu mai stiu cum sa ies din casa.
=))=)) va place pozitia "capră"?=))))))))
Daca nectarul este din nectarine, mararul este din mere?!
Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!