Sper ca într-o zi să fie un concert în România cu Jusitn Bieber, Rebbeca Black, Double Take(ălea cu Hot problems), Nicki Minaj, Lady Gaga, Fuego, Nicu de la Căzăneşti, Inna, Alexandra Stan,...? (mai mult)
Cum e mai amuzant sa gandesti pana spui o gluma sau sa o spui spontan?
Ba, deci ma-notrc aici *in vizita* si fac cancer la ochi o.o, ba nene, nivelul vostru de retard a ajuns sub 9000, vreau sa spun ca : daca scrii cu diacritice si ai un avatar cu un meme NU esti cul,...? (mai mult)
Deci eram in statie si vine un tip musculos la mine cu 3 capete mai mari ca mine, Dupa Face la mine: -Ba ia stai asa! Isi ridica manecile se aproprie de mine, mie imi statea inima la cata hipopotamu...? (mai mult)
Mi-a pus o fata o intrebare la care nici ia nu stia raspunsu, si mi-a zis ca daca ii gasesc un raspuns imi da 50 de lei :D. Intrebarea a fost urmatoarea: Ce se naste la spital si moare acasa? Dau fundita! ...? (mai mult)
Is that the origin of ***** please? http://www.youtube.com/watch?v=O6Bqf23u-40
Salut ziceti-mi si mie idei de porecle si glume:)). sa-i zic lu unu care ma enerveaza deci e pitic si moldovean.
Mos Nicolae exista. Nu iasa?
Ziceti-mi si mie cate pagini are o fila impartit la 2? capcana care zice funda!
Care'i IQ-ul unei muște? Dar al unui gandac?
Dati-mi si mie bancuri noi, neaparat cu Bula, dar haioase va rog. Daca sunt haioase dau funda, promit!
Dati-mi si mie bancuri noi, dar haioase va rog. Daca sunt haioase dau funda, promit!
Avand in vedere că lumea e...rotundă,cum ar fi dacă ar fi pătrată..sau..triunghiulară? Adică,vreau răspunsuri sincere!:>:>:>
Bun, intrebarea asta e cam penibila, poate pentru unii... dar, credeti in : fantome, Bigfoot, Yeti, extraterestrii, etc? :))) Eu cred :P. (am pus intrebarea doar asa, de plictiseala)
Apache, da de baut! De ce? Stii tu prea bine. Hai, ce ai pentru noi?
De ce sta juma de Romanie pe internet? http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_in_Romania Daca americanii extermina coreenii, cine credeti ca vor avea cel mai rapid internet din lume? (tarif normal)
Ce numar porti la pantofi?
So...Avand în vedere că 2 particulatiat cu C adunat cu 4>6 (6 x 8 )=Cu Habar Nam.Eu azi am luat vacanță. Aaaaleluia... Voi cand o să luați? Apropo...Am zis că eu am luat vacanță nu și cei de? (mai mult)
E adevarat ca la categoria T/A majoritatea sunt mucosi de 11, 12 ani? In cazul aceasta imi retrag propunerea de a face sex in grup
Voi ce faceti pe 12.12. 2012 la ora 12:12?:)):))
Si-mi vine cateodata s'arunc (continua tu) cu...:D
Știți bancul ăla ceva de genul : 2 Orbi stăteau la o masă... Unul dintre ei întreabă: -Măi Ionică, tu vezi ceva? -Nu, Costele.Dar, tu vezi ceva? -Nu... -Păi atunci hai să o luam mai? (mai mult)
Cum pot sa urmaresc pe goalunited meciuri in direct?
Heii.* Vreau si eu niste mass-uri cu variante de raspuns. Urgent!
Orice minte sanatoasa spune ca oamenii i-au creat pe extraterestri, insa scientologii spun ca oamenii au fost creati de extraterestri. Cine credeti ca i-a creat pe extraterestri?
Dau funda aceluia care imi spune intrebari si raspunsuri amuzante gen: 1.Stefan cel Mare mergea pe cal si dintr-o data a cazut.De ce? S-a terminat calul 2.Cum iese un cal alb din marea neagra?...? (mai mult)
Dau funda aceluia care imi spune intrebari si raspunsuri amuzante gen: 1.Stefan cel Mare mergea pe cal si dintr-o data a cazut.De ce? S-a terminat calul 2.Cum iese un cal alb din marea neagra? Ud 3.De...? (mai mult)
Ce incepe cu t si se termina cu u?
Ce site-uri mai stiti cu glume si rime
Ce fel de pui sa-mi iau?
Bă,ati uitat de mine? Care mai sunteti pe aici dintre aia vechi?
Niste intrebari capcana dati-mi. FUnda! PS. fara raspunsuri! din alea grele tare:))
De ce? De mere? Nem, retard.Va anunt ca intru din nou(1 data pe saptamana). P.S. Bine, poate mai mult
Intrebare, iar cine raspunde are funda. Am fost la o intalnire cu 3 fete deodata si aveam doar 7 lei la mine. Cele 3 doreau un suc... Avand in vedere ca sucul era 3 lei, cum am putut sa le satisfac dorinta? (mai mult)
Dacă maicămea e bărbat,taicămiu e femeie, de ce soră-mea e neutră? :)
Ce înseamnă a fii puțifer? Tot aud acest cuvânt pe la școala și pe net! Dau fundă. O:-)
Bai tovarasi gata cu glumele ca avem o problema spinoasa de rezolvat. Am avut o revelatie si am fost in vizita la God, dupa vrajelile de rigoare pupaturi, plecaciuni si cateva sprituri mi-a spus ca in...? (mai mult)
Ce a incercat sa ne explice profa la fizica : http://i.imgur.com/DPemQ.png Ce am inteles eu: http://i.imgur.com/QW3gS.png Cam atata atentie acord eu scolii cand mie foame In alta ordine de idei, vine...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu toti Unicornii? :(
Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit-dejeuner"-ul(Cafea, croissant, paine, unt si marmelada)cand un francez, mestecandu-si guma, se aseaza langa el.Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acstui...? (mai mult)
Te intalnesti cu Altair.Ce faci?
Cum vi se pare acest banc: Bula trebuie sa invete cele 3 litere ale alfabetului A B C. Bula ii cere ajutorul lui Alex.Doamna ii spune lui Bula sa zica cele 3 litere. Alex ii spune: -Deschide gura Bula! Bula: -AAAAA! Alex: -Cum...? (mai mult)
Cine detine un site de metin2 privat? Imi poate da si mie GM am experienta, joc metin de 4 ani, l am lev 65 pe ro, vreau doar sa vad cum arata GM, rog seriozitate! Funda + vot ( ziceti si cum...? (mai mult)
Buna tpu...scrieti si voi intamplari amuzante care vi s-au intamplat la scoala/ore sau pe strada. FUNDA PT CELE MAI AMUZANTE
Daca 1+1=2 atunci 2+2 nu ar trebui sa faca 3?
V-ati saturat de "Funda"? ...Aflati ca nici macar nu se cheama asa, numele corect, e "Cocarda". Vezi aici la sectiunea PANGLICI/COCARDE: http://www.cupe-medalii-trofee-24h.ro/ Si desigur, definitia:? (mai mult)
O sa mi se albeasca dintii daca ma spal cu peria de sarma?
Ce ati prefera dintre : -o noapte fierbinte cu o vaca ( pentru. baieti) -o noapte de neuitat cu un porc(pentru. fete) -o noapte cu Assasin's Creed 3(20.noiembrie.2012) -o noapte cu Assasin's Creed II?...? (mai mult)
Joc: Spune ceva despre cel care urmeaza sa comenteze dupa tine, mai jos.( Chestii amuzante, nesuparatoare - fara sa stii cine urmeaza sa comenteze.) Exemplu: Se indoapa de sarbatori, Isi roade...? (mai mult)
VA CREDETI DESTEPTI? daca raspunsul tau e da atunci, spune- mi care este animalul care foloseste ecolocatie? nu intra pe net, nu trisa! ? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!