TPU: Real danger(pericol real) partea 1 (nu-s sigur daca voi continua) http://img828.imageshack.us/img828/322/tpurealdanger001.png _________________________________________________________ Da, sunt...? (mai mult)
Definiti-mi si mie "Ambulanta Fantoma".:)) Funda cel mai amuzant raspuns :)
Formati cate un cuvant cu fiecare litera a cuvantului "Scoala" =)) de ex S-... C-... O-... A-... L-... A-... Funda pentru cel mai amuzant raspuns
Buna TPU vreau si eu niste bancuri bune de tot cine da mai multe bancuri si bune primeste funda
Te iubesc...proasto adica...Aniela.
Am auzit la PROtv ca este o epidemie. parca se numea bieberronaism si se ia foarte repede. jumatate din populatie a fost contaminata. oare ne va contamina si pe noi asta care suntem antiJB?
Va place tunsoarea mea? mi-a luat mai mult ca masina de tuns a lu' tata era cam mare si nu am pututut sa o ridic sa mi-o pun in cap... masina de tuns iarba a lui tata e cea mai buna pentru tunsorile elegante.? (mai mult)
Nu... deci unde-i Pingu? =(( :(( parerea mea - ca este/a fost/va fi cel mai bun la comicuri PinguinuLe, nu te duce de pe TPU! PS:stiu ca mai sunt si redusi mintal(@VacaCuBomboaneSiGaga) pe aici dar? (mai mult)
Acum o sa ma duc la magazin si vreau sa va intreb ce ati vrea sa va iau? Fac eu cinste;) Fundita si vott!
Ce e negru si se loveste de toti copacii?
La ce varsta ati purtat pentru prima oara sutien? scuzati categoria! (fara jigniri va rog!)
Fetelor, voi la ce varsta v-ati machiat pentru prima oara si la ce varsta ati purtat pentru prima oara tocuri inalte? scuuzati categoria! (fara jigniri va rog)
De ce exista cocalarii si pitipoancele pe aceasta lume =[?
Bai, deci a venit la mine o tipa(cica o chema Pandora), si mi-o spus ca daca deschid cutia care mi-o da ea imi da bere. Cum era sa rezist? Am deschis-o si au iesit din ea multe chestii negre, umbre...? (mai mult)
Am citit eu gresit.sau chiar scrie GRASA? http://i.imgur.com/0EOzX.png
Daca comanzi o pizza si suni si la ambulanta in acelasi timp care ajunge prima (Bucuresti)?
De ce crezi ca inexistenta brusca a realului poate provoca implozia asimetrica a voluptatii luxului la antipozi?
De ce ai picat la BAC?
Incearca. l! http://www.bookofjoe.com/images/2007/06/15/hhijoij.jpg
O noua Marioara!(de data asta penticostala) http://www.tpu.ro/utilizator/avfk
De ce iti spionezi parintii cand fac baie?
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/m-am-indragostit-asa-cum-numai-eu-ma-pot-indragosti-eram-la-mare-visand-la-sunetul-apei-ce-se-izbeste-de-nemiloasa/ fata asta a scris cu eminescu:))
Care este diferenta dintre un bogat si un sarac? (T/A) Intra si omul de rand.
Acum ca a plecat pinguinul...cine va fi urmatorul pinguin la comicuri? :x poate de data asta eu? :o3
Mi'a zis mama sa ma duc pan' la baie repejor ca mi-a luat prezervativ intarit cu fixativ! si mi-a zis"deschide gura" ca p'acolo intra ***:)))=)))
PARTEA 1: Era o dimineata frumoasa in primavara in care pasarile cantau pomi infloreau si oameni misuneau pe strazi ca si furnicile. Pe o strada obisnuita din frumosul sat Konoha se afla cel...? (mai mult)
Un american, un chinez si un roman se lauda ca au cel mai mare King Kong din lume. Americanul spune: - Noi avem un King Kong asa de mare de pune un picior in America si unu in Asia! Chinezul spune: -...? (mai mult)
Am uitat intrebarea!
Ma gandeam...De ce chinezii arata diferit? Extraterestrii poate?
Uitati-va la videoclipu` asta=))=))=))=)) doaaamneeee:))=)) http://www.funnyordie.com/videos/876e737d1e/bieber-after-the-dentist cei ce stiu engleza, cu atat mai mult vor rade:)) cine da cel mai tare...? (mai mult)
M-am plictisit! Ce diablo sa mai fac?:d
De ce canta cocosul dimineata?:?
Asa din curiozitate, voi cati ani aveti?
Cine imi spune si mie cele mai multe bancuri dar sa ma si faca sa rad?
Alt inapoiat http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/daca-fac-sex-cu-prietena-mea-imaginara-sunt-sanse-ca-aceasta-sa-ramana-insarcinata/. Nu stiu de ce, dar intrebarea cred ca e pusa la misto!
Daca ai raspuns la intrebarea asta esti cam tare;). De ce baba trage roaba cand vaca smulge iarba?
Cine este regele de pe TPU?
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/salut-am-o-problema-serioasa-vreau-sa-imi-fac-coming-out-ul-in-familie-adica-sa-le-spun-parintilor-ca-sunt-gay-cum-fac/ Cred ca va fi necesara o categorie " Gay"!
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-am-16-ani-si-am-o-prietena-care-are-13-am-facut-sex-de-multe-ori-pana-acum-protejat-cu-prezervativ-caci-suntem-de-4/ Serios, la 13 ani? :|
>:D< .Da.in sfarsit am zis sa-mi fac si eu cont pe TPU.:"> In ce categorie sa ma mut? :o3 Scuzati ca am ales T/A dar am auzit ca aici e lume de treaba. :">
Cheia de la WC-ul meu e la tine?
cum va cheama?:> t/a funda:))
Măăă, l-a mai văzut cineva pe Gogu? Goguleeeeeeeee, unde eşti mamă că nu ai mâncat de 2 săptămâni... Mă, da chiar... Unde e? La raportaţi?
Buna fani "ROBOTZI". Vreau sa stiu TOP 5 episoade preferate de voi.Cine are exact ca mine primeste
Pot sa ma mut la voi? :o3
Cati pitici avea Cenusareasa? ca am uitat...
Http://www.youtube.com/watch?v=0e50vqY7Szo eu am aruncat cu sticla de apa in el...chestia e ca sticla era goala si a zis "au"... *toate biberonistele se uita inspre el* cee? ce vreti? nu aveam unde? (mai mult)
Pe vremea lui Vlad Ţepeş toţi flăcăii trebuiau să plătească tribut până la însurătoare. Bulă, vrând să îi dea ţeapă lui Ţepeş îi trimite misivă: "Eu sunt oşteanul Bulă, Cu...? (mai mult)
De ce avem 2 maini?
Http://www.youtube.com/watch?v=bY0xgRA_Sk0 Genial cum poate să'i atârne slănina o. o
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!