Vara aceasta plec la tabara si nu stiu prea multe farse
Fratilor, carei faza cu @Clannad? la fiecare raspuns trebuie sa puna replica "ce te freaca pe tine", de fiecare data jigneste cate un utilizator, dar pana la urma cine naiba se credea ea?
Credeti ca in 2012 vine apocalipsa? Eu nu.
Pentru tine berea e...
Am pufuleti pe stoc. Vrea cineva?:D
Sa va pun niste intrebari 1)care bomboana se arunca prima aia de menta sau aia de portocale 2)cate oua face gaina pe luna? 3)ce e mai greu un kg de pene sau un kg de aur?
CE ai fk daca ai fii maimuta:-?(citeste categoriash apoi raspunde:))
Care este categoria voastra preferata? A mea e t/a.
Ai pupa un gay pe gura? :-?
Unii chiar cred ca manelele inseamna muzica! navigam fericita pe categaria muzica si ma oripileaza aceasta intebare:Sall TPU vreau si eu niste manele vechi cu nicolae guta gen baterie baterie foc sau altele...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/kRM6I.png Deci?
Daca gagica-mea are zgarda, inseamna ca teoria conspiratiei se aplica doar in S. U. A? Mentionez ca am dotat-o cu lacat ca sa-mi fie accesibila atunci cand vreau sa fac "de alea perverse".
Ati auzit de site-ul asta: http://www.TPU.ro? Mie mi se pare foarte Jmenar cu K...
Voi nu va urati mouse'ul? http://i.imgur.com/to8ia.png
What the heck înseamnă "z"ul din cuvantul lolz? laughing out loud... zebra?
Si acum surprizaaa: =)) Deci... va rog frumos sa imi spuneti noapte buna si somn usor ca sa ma pot culca :-w =)))) va rog` ma bazez p voii si...; ) sper ca va placut pizzaa; ) :X nb daca va culcatiiii? (mai mult)
Mi s-a lipit prosopul de buci. Cum pot sa il dau jos? [T/A]
Iar http://i.imgur.com/xK0Aj.png? :|
De ce intamplari super amuzante ati avut parte la scoala?
O data am bagat marijuana in negresele lui mama si am zis ca am musafiri si ca le iau sus. dupa 2 din astea nici nu mai stiam ca sunt un om. voi ati manca asa ceva ca mai am vreo doua prin dulap.(daca le...? (mai mult)
Ce meserie veti sa urmati cand o sa fiti mici?
Http://www.anunturigarla.ro/cocalar_convertor/ Tu cum "v0rb3sh7i"? :-?
Ce faaaci? Primul raspuns primeste funda>.
Ce mama marsupierilor ascunzi acolo la spate?
De ce trageti apa la toaleta?
Buna TPU:X eu stau la bunica mea destul de mult dar problema e ca ea nu are internet iar eu ma cam plictisesc, desi imi place mult acolo, iar intrebarea mea e: stiti cumva niste jocuri, pe care le pot...? (mai mult)
Am pizza vreti?;) Siii...pentru. mai tarziuuu mai am o surpizaaa Da acu` am pizza deciii cine vreaa;)?
Care ma ajuta cu ceva pe mess dau funda, e ceva legat de TPU contact me joker. dark18
De ce femeile nu dau bășini?
Cine stie cum se numeste melodia asta "Delia - Dale "? :| E super faina si chiar nu stiu cum se numeste :( dau funditaaa:"> :x =))
Funda! :x Care sunt cele doua culori preferate ale mele? :>
De ce femeile sunt grase?
Ce bancuri stiti cu betivi? Funda cele mai tari si restul vot.
Dao naibii deja am vazut in ultimele zile o gramada de comicuri cu idei luate din cele ale pinguinului ce dracu? ce e chiar asa la comicurile lui? mi se par total NEinteresante uite chiar mai inainte...? (mai mult)
Daca o femeie insarcinata face plaja poate sa nasca un copil gata bronzat?
Am uitat sa postez intrebarea!
Ai zis că îmi eşti prieten adevărat, dar eşti un mincinos şi nesimţit. De ce le-ai zis tuturor? Era un secret…numai al nostru, atât. Tu ce-ai făcut? M-ai trădat şi pentru asta n-am să-ţi...? (mai mult)
Satana este extraterestru?
Cine si de ce lasa cutia de suc goala in frigider :(((? T/A
De ce "la un loc" se scrie separat, si "separat" se scrie la un loc?
Voi ce aveti sub pat?:)
Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte? :-? Ciudata si asta! :-?
Iei banet. Il injuri pe Biberon. Cel mai frumos concurs nu? http://weheartit.com/entry/10978641
Mai ziceti-mi niste useri "nebuni" de pe TPU de genul marioara etc vreau sa rad putin ca ma plictisesc
Daca imi spui cate bomboane am la spate, ti le dau pe amandoua!
Http://images.popcap.com/www/images/skinning/spring2011/spring_hills.jpg E ceva ciudat la imaginea asta. sau mi se pare mie? :-?
Stiti chestii` dinalea ca de exemplu: Spune in engleza una dupa alta gheata, ceai, picior...(ais` ti.:)) Dau funda la cele mai amuzante:))
Care este cel mai stupid utilizator TPU? P. S-T\A
Crezi in magie? Crezi ca o sa-ti ghicesc numarul din mintea ta? 1. alegeti un numar din urmatoarele numere si pastreaza-l in gand 19p, 1v, 21r, 14p, 11v, 2r, 5a, 16, 6a, 7, 18a, 12, 9p, ...? (mai mult)
Sooo...are you datin` a cat :>? http://i.imgur.com/SQI3x.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!