Hi t/a! http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/ajutati-ma-va-rog-m-am-indragostit-intr-un-baiat-eu-il-cunosc-ear-el-nu-l-am-chemat-cu-2-zile-in-urma-la-mine-ma-cunoscut/ :)) s a indragostit intr un baiat :)) aici...? (mai mult)
Au puricii paduchi?
Am auzit astazi la radio o melodie romaneasca cred ca destul de veche versurile erau asa :Ma gandesc la tine mere, mascat-ti trupul langa al meu inchide ochi si viseaza asculta dragostea sau ceva de genul. ma...? (mai mult)
Salut de o vreme incoace am inceput sa miros ingrozitor oamenii ma ocolesc cat pot si stramba din nas etc oare are vreo legatura cu faptul ca nu m-an mai spalat de vreo luna incoace?
How do you do?
Ce motto ai? Sau, dupa ce te ghidezi?
Cu dedicatie pentru. toate fanele innebunite ale ei http://www.paracetalol.ro/wp-content/uploads/2010/12/paracetalol-hanna-montanna-vs-golum.jpg
Are ceva daca port chilotii pe dos?
De la ce vine apelativul "gogule" si nu ma refer la google ci cand ii zici unuia "ce faci gogule"
Tu iti hranesti cainele cu Pedigree in fiecare dimineata? :-w
Bancuri in legatura cu cupluri. Fundita+vot.
Ce-ai ascuns ma acolo pe teava?
Nu e o intrebare vroiam sa va salut un craciun fericit tuturor!
Ke mannelhe shukere a may schos Geastin în 2011? Am kef să askult muzykă cu valoare!
Va place sex? Intrebarea adaugata de tine este prea scurta. Te rugam sa reformulezi intrebarea astfel incat aceasta sa aiba minim 15 caractere
Cate intrebari mai pot intra pe TPU?
De ce nu merge site-ul http://desene-animate.rascuplans.ro/? Vreau Tokio Mew Mew! P. S. scuze categoria
Pro sau contra? Argumentati.
Ce să fac să devin președinte?
Acum 4 zile am fost la doctor si mi-a recomandat sa fac un set de analize. Din acele analize am aflat ca am lipsa de fier. Din aceasta cauza am mancat 3 cuie cu gem din trusa tatei si m-am simtit...? (mai mult)
Ce a ajuns TPU- ul: http://i.imgur.com/V966O.png
Care credeti ca este adevarata cauza a disparitiei dinozaurilor? Chuck Norris sau impotenta reptilelor.
M-am uns cu... continuati voi T/A
Va place? http://s1228.photobucket.com/albums/ee457/GangstaJoint/?action=view¤t=untitled-1.jpg Am muncit ceva la el, nu ma laud!
Adam avea buric? =)). Curioasa:))
Cum credeti ca ar fi viata fara emoticoane? Eu cred ca ar fi cam anosta...
Cel mai tare banc pe care-l stiti sau pe care l-ati auzit. Funda+vot.
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/am-o-problema-mare-cand-fac-sex-cu-prietena-mea-dupa-cateva-minute-ma-excit-si-nu-imi-iese-ce-trbue-ci-iese-urina-apoi/ prea tare faza =)) saraca fata cred ca e traumatizata...? (mai mult)
Ultima întrebare de la Cauze nobile a fost pe 16 Martie 2011, iar ultima de la t/a a fost pe 13 Iunie 2011. Oare cum se explică?
T/A! Am plecat de la voi.Ma mut la Comics si eu si nevasta-mea.Sigur ne vor primi acolo. Dar ce sa mai spun? Ne mutam si gata fara acordul lor.Sa vedem care e diferenta dintre Comics si T/A.PAPA! Va pup....? (mai mult)
Care cer este fara stele?[stai linistit, nu ai citit paranteza degeaba decat foarte mult]
Acum o ora taiam o rosie in bucatarie si din greseala m-am decapitat! Ce ar trebui sa fac? Cum pot sa imi gasesc capul daca nu vad? Cum il pun la loc? Se poate lipi cu scoci?
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/vreau-clipuri-cu-femei-care-se-dezbraca/ ajutaţi-l măă...atâta nesimţire...
Daca cineva i-a zis la cineva ca e un papa-lapte atunci nu trebuie sa mai manance lapte deloc? Sau ziceti-mi cat lapte trebuie sa manance ca sa nu mai fie un papa-lapte. Mentionez ca nu sunt eu ala.
Heeei:x Ce faciii`?
Http://i.imgur.com/PGXS8.png Nu sunt o desenatoare prea buna, dar daca o vedeti pe Muflă, sa ii spuneti sa vina pe la mine, ca i-am furat 10000000000000000000000 de lei si vreau sa ii dau asta ca sa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie intamplari amuzante din viata voastra ca ma plictisesc... Cea mai amuzanta primeste
Ba nu mai imi ziceti ca sunt criminal, caci nu sunt! *se duce si o stranguleaza pe sora-sa cu punga de unica folosinta* Muahaha! Nu o sa ma prindeti viu!
Dau funda. Vreau si eu niste mesaje amuzante.
Am uitat sa intreb:ce cadou de nunta mi-a facut fiecare? :-?
Cui ii place de justino biberono(sper ca se intelege de la sine ca nu imi place) cei care zic ca nu il plac pe gay primesc vot si cine zice ceva tare primeste funda
Care a fost cea mai mare prostie pe care ati facut-o vreodata?:))
Dati-mi o idee de username nou :)))| T/A :D
Ma primiti si pe mine la T/A?; x
Sunt pitzipoanca?!
Cum se traduce in engleza expresia "Ala bala portocala"?
Dacă mănânc bomboane pot chelii?
Nu cred ca este nimic rau in a-i taia propriului tau tata, beregata cu bata de baseball, nu?
Cele mai interesante întrebări de la Timp Liber. deeutzar intreaba: Buna seara ce parere aveti despre emisiunile de reality show? cum ar fi schimb de mame sau curat murdar astept rzaspuns Daaa, ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!