Http://www.youtube.com/watch?v=3vWm47yPLGc Ring Ring Ring Ring, de ce nu raspunzi?
Unde pot juca gta romania 2 vice cyti ONLINe.neaparat online... funda si restul votich:)
Ajutati-ma! bunicii mele ii place de JB.chiar a si inceput sa danseze pe melodiile lui. ce pot face? P. S T/A
Tu unde nu mai esti virgin/a?
Frate...nu credeam ca mai ajung vie si neatamata aici la voi ddeci am fost la Voluntariat/Ecologie deci ce plictiseala frate bine ca am ajuns inapoi=))
Care e femininul substantivului puț?
De ce peştoşii când mor se aruncă în budă? E mai tare dacă îi dai drumul în canal :> P. S.: Cine vrea aluneee? xD
Care e femininul cuvantului „vânător"? (T/A) :P funda
Întrebare foarte "genială" : http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/ce-credeti-se-mai-merita-sa-faci-sau-nu/ Chiar.mai merită ca mama să facă "fabuloasele" ei clătite.
Stie cineva unde pot sa gasesc jurnalul unui pusti 3 : ultima picatura. La un magazin din constanta?
Unde dragoste nu e... continuați voi (Trivia/Amuzante)
Cum ma caracterizati? Sunt crazy cu freza emo, imbracaminte funky si... un pic (mai mult) ciudatica. :))T/A (dar e adevarat ce-am zis :D ) Asa-s eu mai diferita :P
Care sunt replicile voastre preferate din roboti? A mea este asta: Cioca Boca Cioca Boca V-am Dat La Toti MW! 3 Moca=)) ma pis pe mine de ras cand o aud =))
De ce pasarile zboara fara motor adica pe ele de ce le sustine aerul si pe furnici nu? furnicile sunt mai mici si mai usoare si totusi ele nu pot zbura...]/:)
Cat i o ingetata dinaia la 5 mii (50 de bani )
De ce trebuie sa ducem gunoiul in pungi negre...adica de ce nu se fac si mov?/:)
Ok deci chiar trebuie sa stiu! Deci un coleg zice ca nu se spune masturbare. se spune maturbizare? Deci cum e corect? :))
Ce se intampla daca ma scobesc in nas cu betigasu` de ureche?
as vrea si eu niste imagini explicite de dragoste.sau dupa o despartire:Dfunda
Caut cat mai multe statusuri pentru tradare ex: daca un prieten te-a tradat, si de iubire, dar nu din alea siropoase, ci din alea cool care sa te dea pe spate;) fundoi;)
Lu asta i se potriveste: Caut o prietena si nu gasesc toati fetilii sa apelezi la mini:)) http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/caut-gagica-buna-am-14-ani-id-octavian-gabriel2007-accept-numai-fete/
Ce e cu semnul asta? Ce vrea sa insemne? < 3
Din ce e facuta sticla de plastic?
Mda, pun din nou o întrebare fără răspuns de la Jocuri PC/online la T/A... Şi întrebarea este : Aveţi să'mi daţi careva un cont de Mondial Mt2 pe server Ultra fun?
Toti dansam asa dupa 2 beri nu :? *sau 10...* http://www.youtube.com/watch?v=rTUwqxHpXMY
Cine stie bancuri noi? Ca dau funda
Daca nu ai exista ce ai face?
Http://www.youtube.com/watch?v=9iOTwPb0uZI&feature=related your baba need this projecter.
Fraaaaaate, am ascultat melodia asta 2 ore la rand...http://www.youtube.com/watch?v=kWNIdz5TSaQ
Te-ai pedofilat? :-?
Salut, dati-mi si mie va rog idei de telefoane cu tastatura qwerty... as vrea culorile albastru, negru sau alb.
Este vreo problema daca nu miám schimbat chilotii din 1901 toamna?
Http://www.lovendal.net/wp52/gainat-de-gasca-impotriva-hepatitei-si-ulei-de-furnici-contra-surzeniei/ cititi si va minunati:D
Cui continua ii dau 10 mii de funde si-l fac owner TPU(parol) Ce faci Nae dupa clae?
Mai...chiar nu are nimeni id-ul lui Mos Craciun? Am facut rost de cel al iepurasului de Pasti-iepurele.cu.2.oua@yahoo.bunny.com
As vrea o poezie pentru numele Vladimir! ( Se crede cel mai inteligent ) P. s. - Am postat aici intrebarea deoarece vreau sa fie amuzanta sa contina injuraturi orice. Funda!
Fundita...cine joaca marswar va rog spuneti-mi cum sa fac carcter ca nu imi apare unde sa dau username id si nu ma pot inregistra dati-mi voi un cont plz sau ziceti-mi cum sa fac mersi :)...
Http://www.youtube.com/watch?v=bWjj1j9qxII&feature=related Aşa şi... ce mai faceţi?
Oare de ce îmi vine sa râd când mă uit la tine?
Http://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/aveti-plz-sa-imi-dati-si-me-cod-webkinz-nefolosit-va-rog-din-toata-inima-din-suflet-nu-cer-mult-ca-nu-vreau-nici-cont/ LOL. =))
Hey am auzit la foarte multi oameni si nu stiu despre ce e vorba: Ce-i aia gugăl?
Băi, ce vă plângeți de număru dracului, 0726666666(6)? De parcă eu n-am 076664018* număru de telefon FĂRĂ SĂ VREAU...
Ce-i cu batrana aia? Are draci? http://www.youtube.com/watch?v=Pb19JwNhfGo&feature=topvideos_music
Pe tine te-a calcat vreodata bicicleta? D: t/a
Pot sa beau clor ca sa`mi albesc dintii? Voi ce ziceti? Eu zic sa beau clor cu lingurita ::))
Ce masura porti la chiloti?
Emo mic prost ursuz...
Se zice ca numarul 072666666666666666 este a lu' dracu. Eu nu cred. Dar am sunat si baga o melodie la pian, si uneori raspunde. Ceea ce ma intereseaza cu adevarat e daca face cost sau iti ia din minutele...? (mai mult)
Hey T/A este vineri ora 3:30 iar eu ma plictisesc raau. Tu ce faci?
Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!