Inventati un lucru amuzant ce nu exista. ( Gen machiaj pentru baieti sau peruca ce te face mai inteligent). Funda :)
Îmi sta bine cu umbreluta asta de ploaie?
Salutare. Este cineva din Timisoara dornic sa ma poate ajute cu ceva? In caz ca o afacere nu va iesi cum vreau as vrea sa ma ajute sa gazez o scurbura a unei veverite. Ma puteti ajuta cu acest infim...? (mai mult)
Faceti testul asta! http://bravonet.ro/blog/teste/ce- fel- de- agent- secret- esti/ E foarte tare. Mie mi- a iesit profesionist... P.S. Se mai joaca cineva pe Need for Speed Most Wanted? Daca da... trebuie...? (mai mult)
M- am intors tipilor! V- a fost dor de mine? Este vreunul nou p- aci? :- ? :- ? Ma rog... De ce nu mi- a zis nimeni ca se da test la fizica? Din prima ora? Daca i- au nota mai mica de 8 o sa vin la voi...? (mai mult)
Am avut cea mai grea zi de scoala azi.Mi- a zis invatatoarea ca e normal sa muncesc mai mult decat ceilalti ca pe mine nu ma duce capul si prostii retin mai greu...Cine o crede pe invatatoare? Eu is destept! ...? (mai mult)
M-am gandit sa-mi fac un tatuaj cu mine pe piept. Ce parere aveti?
UnDe Sunt toTi?!?
V-as spune o gluma de chimie dar nu stiu cum o sa reactionati.
Daca ma devorez voi fi de doua ori mai mare sau voi disparea complet?
Salu TPU, Care este diferenta dintre un taur si un bou? cine da cel mai fain raspun funda :)
Ce e asa scarbos la challenge-ul ala cu Surströmming? e peste stricat sau?
Salut bujoreilor de cand nu ne-am "vazut" a trecut multa vreme insa puterea stramosilor m-a readus la viata, deci cum pe la voi si cati de doi deja ati inhatat pe la scoala?
Sunt atat de suparata, vreau o imbratisare http://giphy.com/gifs/love- couple- hug- iBF7kcMowYlva Ce faceti? Ati inceput scoala sau ati inceput sa muriti unul cate unul ca parca tot mai putini sunteti...? (mai mult)
TPU salut :) De ce femeile nu se pot machia fara sa tina gura deschisa??
Ce spune spermatozoidul care fuge dupa un ovul? cine da un raspuns smecher dau funda :)
Cine poate sa imi spuna si mie numele unui videoclip in care aparea unu schilod, care canta in spaniola sau italiana, nu mai stiu sigur, si dansa acolo cu niste fete pe plaja, si canta, si arata ca...? (mai mult)
U iei de la parinti tai 50 lei de la maicata si 50 lei de la taicatu te duci iti ei un lucru de 97 lei si iti ramane trei lei te duci acasa si le dai cate un leu la fiecare si cu un leu ramai u mai esti...? (mai mult)
Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste?
Ba...care îmi spune cel mai incredibil lucru despre mine (logic ca despre mine ca voi sunteti niste egoisti), e cel mai cel. Ii dau funda, vot si tot ce mai vrea sufletelu lui. Ba nu, doar primele ...? (mai mult)
Vreau ciocolata...hai sa mancam toti ciocolata, haida!
De cati pitici de padure am nevoie ca sa pot achizitiona un unicorn negru posedat? ^w^
Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
Problema de logica: 6 orase notate : O1, O2...O6 6 persoane numerotate : A, B...F 3 meserii : Medic(M), Inginer (I), Profesor (P) Stiind ca : A, si reprezentantul lui O1=Medici E, si reprezentantul...? (mai mult)
Un moment de reculege pentru Mr. Wily. Cel mai bun si singurul hamster pe care l- am avut. Un animalut de companie dragut si o companie placuta pentru pisica mea care nu este faptasa crimei. Nu a fost ...? (mai mult)
Cine ești tu? Nu râde. Chiar vreau să știu!
De ce mergem la scoala de dupa masa si nu masa de dupa noi?(glumita)
M- am decis sa va spionez pe toti. O- O o sa fiu lângă voi când nu va asteptati. Si va fac poze amuzante. Mereeeeeu! Asa, cum ar fi daca ai fi obligat sa urmaresti 24 din 24 un user. Si pe care l-...? (mai mult)
De ce balerinele merg mereu pe varfuri? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte?
Proful meu de sport extrem de sexy s-a dat la mine. E pedofil sau ceva? Eu am facut pe indiferenta... Cred ca ma testa. Anyway?! Cum a fost ziua voastra?
Spuneti ceva care sa ma faca sa fiu YUNO
Cum se numeste activitatea ce presupune luarea unei bare/prajini, punerea ei pe 2 suporti si un individ legat la ochi sau nu, incearca sa treaca pe sub, fara sa o atinga, aplecandu- se doar spre...? (mai mult)
De ce nu sunteti activi? ma trezesc si eu la ora doua,iar voi nu scoateti nici macar un sunet?:| Aaa, am uitat! Sunteti la scoala=)).
Castraveti! . . . . . . . . . Acum ca m-am linistit, ce mai faceti? . . . . . Meow :3
Spuneti ceva care sa ma faca sa facepalm.
Sergiule, așa ne faci și tu nouă, nu? :)) https://www.facebook.com/ioanbotezatorultau/videos/141020622910401/
Am vorbit eu cu cineva sa va puna untura pe scoala ca sa o manance cainii! ce ziceti?
Buna,stiti cum se cheama situl care face teme-le pentru. acasa?
Oare de ce s-au inchinat profesorii cand am zambit?
Nu ma mai duc la scoală :(( sunt obosita, mă doare spatele si azi mi- a fost rau toata ziua, si ma dor si picioarele, si e greeeeeu. T^T. Ba, care dintre cei mari (care au terminat liceul) face schimb...? (mai mult)
Stiu ca- i prea tarziu da merge si- acu. Cum a fost prima zi de scoala/liceu ma? Cum invatati? eu dimineata T_T Avem flori pe aici? (flori/ boboci/ copii de- a 9- a in caz ca nu v- ati prins...? (mai mult)
De ce veştile proaste le aduc femeile?
Se intampla ceva sinistru! e deja a doua zi de scoala si eu nu merg in continuare:-O. a, stati!:))sunt la facultateeeee.
A inceput scoala:)). Daisuki azi dimineata la ora 8 s-a dus la pedeapsa si nici acum n-a venit. Eu...stau in lumea mea, nemuritor si rece;)
Cum pot sa imi construiesc o iubita?
Pentru ca plictiseala http://giphy.com/gifs/xTiTnf6FO2AdlE4zeg/?message=uploaded Ce mai faceti unicornilor?
Bla bla bla ce mai faceti, imi pare rau pentru voi ca astazi o sa muriti ttoti? :(
A murit vacanta 2015, o sa ne lipseasca! T^T C-cine vrea sa spuna cateva cuvinte in aceasta ultima noapte de priveghi? :'(
Http://www.newegg.ca/Laptops- Notebooks/Category/ID- 223 http://shop.lenovo.com/ca/en/laptops/ Imi trebuie laptop nou, ajutati- ma si voi putin ca eu nu stiu pe care sa il aleg - .- " 1.Cine, ...? (mai mult)
Ba,m-am uitat prin notificari si am vazut ca era ingrijorata DydyAlle pentru ca n-am mai intrat.Stie cineva ce s-a intamplat cu DydyAlle?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
Diana110 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?