Prima mea intrebare stupida. :)) "Ce culoare are partul? " =))
Hai sa ne radem unii pe altii. Ce'ati face daca justin bieber ar veni in romania? POST FUCKING SCRIPTUM: suntem la T/A deci va rog, raspunsuri cat mai funnnnyyy:)))) =)))))))))))
Daca Giastin Bibar ar veni in Romania, ce ati face daca biletul ar costa 2 lei(ca talentu lui)? Eu unul as lua o galeata cu rosii stricate si as arunca in el...:))Voi ce ati face? T/A
Dar de ce s-a stricat TPU?
Vreau sa-nvat caineasca, pisiceasca sau soriceasca.Care m-ajuta? (Fara raspunsuri gen:ce intrebare stupida, sau intreaba-l pe... el raspunde la intrebari stupide etc.) fundita! :D
Iti place? :> t/a
Ce vi se pare mai trist.sa iti trimita iubitu/iubita un mesaj cu :Ma despart de tine sau ca dupa 2 minute iti mai trimite unu cu :Scze nu era pentru tneh?
Doi studenti de la ASE (tip si tipa) sunt impreuna, intr-o camera de hotel(erau la munte. Pe la miezul noptii, studentul zice: - Actiunile sunt in crestere! - Imi pare rau, dar BURSA este inchisa!...? (mai mult)
De ce a trecut puiul strada? (nu va inspirati de pe net) dau funda pentru un raspuns bun:)
Eu sunt adevaratul si unicul Justin Bieber! Aveti ceva sa-mi transmiteti?
Dece cand te faci de ras toata lumea zice ca esti varza, doar varza ii creata? #-o
Ce ti-a iesit? http://i.imgur.com/u3q2z.jpg Mie:Am nevoie de un catelus pentru ca sunt singura!
Fara suparare da'... http://www.TPU.ro/utilizator/mwoo Fac farctura de ochi... App: Raspunsuri funny [T/A]
Ce se intampla daca am lasat sper*a pe un prosop? :-s o sa am un copil? T/A
Http://www.youtube.com/watch?v=75ZOQIaefwI cum vi se pare? Eu am inceput sa o cant cateodata. desi urasc manelele... dar e tare...=)) =)) =))
Ce inseamna PC? NU uitati T/A
Am o curiozitate. Mai ales despre userii ăştia care activează pe-aici pe Trivia/Amuzante. Câţi ani aveţi? Eu am 12.
Argumentati la ce varsta v-ati inceput viata sexuala. P. S Trivia/Amuzante.
Ce s' ar intampla daca intr-o zi toate femeile ar disparea?
HEY TIPILOR ce mai ziceti băăăăă
Marimea este direct proportionala cu satisfactia?
Lumeeeee... Vreau sa invat pasareasca.help me;;) :x
Ce faci in cazul asta? Nu uitati!(Trivia/Amuzante)
Care-i culmea culmilor? sau ziceti-mi mai multe culmi.
Imi puteti spune care este cel mai bun program de modificat voce in timp ce vorbesc.nu sa inregistrez vocea si apoi sa o modific! mersi. funda:D si va rog si linkuri daca se poate:D:X
Unde locuiesti? T/A
Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit? De ce?
Care este asemanarea dintre un soarece si un om?(Funda raspuns corect!)
Ce farse faceti voi de 1 aprilie? nu uitati t/a guys
Cat costa albumul minunile planetei noastre? dau funda Vreau raspuns urgent!
Cine continua urmatorul text cel mai amuzant funda :X! Era odata o femeie maritata.Intr-o zi barbatul zice "Ma duc 2 saptamani in Rusia la munca". Dupa ce a plecat... P. S. TRIVIA AMUZANT! DAU SI VOTURI? (mai mult)
Inventati o parodie a unui basm. Dau funda. Vreau sa fie cat mai amuzante si FARA PROSTII! Basme: ex: Scufita Rosie, ALBa ca zapada, s. a:)
Cine este fan Formula 1? vreau raspunsuri numai de la utilizatori pina-n 40 de ani
Ce fel de meserii, pocite de unii romanasi, ati auzit? eu am auzit de taxist, covrigar, miner oral, cacanar, asudator, linginer, pecoist
Care ar fi fratele/sora perfecta pentru voi? ( nu uitati, T/A )
De ce zboară porcii şi nu zboară păsările?
In ce pozitie v-au facut parintii vostri?
Dupa descrierea voastra cum ar fi soacra perfecta?:D
Ce pot sa fac cand ma doare maseaua foarte tare
Dice tati ursuletii da plus sa numesc TEDY?
Care este culmea culmilor?
Deci, cand eram mica ma jucam un joc cu un magarus din egipt care se lupta cu diferiti faraoni, etc. Imi placea foarte mult si ma gandeam ca e posibil sa il mai pot downloada. Stie cineva? DAU FUNDOI...? (mai mult)
1, 2, 3...gata siliconu' >:) http://imgur.com/gallery/nkiwz
Ce spuneti de filmuletul asta? http://imgur.com/gallery/GleIs mie mi se pare de-a dreptul hilar=))
Ce asteptati de la viata? (exclusiv trivia/amuzante)
Vă place zeama de varză? De ce?
Care ar fi primul lucru pe care l-ai face dacă ai afla că mai ai doar 24 de ore de trăit?(T/A)
Iar am băşini cu junghiuri D:
A ce mirosi? :-? t/a
Siii...cum va numiti? T/A
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!