Voi mai scapati sapunul din cand in cand? Funda celui mai inspirat si amuzant raspuns:D
Am luat raceala de la closca... ce fac sa-mi treaca? :)))))))))
Raspunsuri considerate amuzante: 1060 multumesc celor care au votat asa!
I-am adăugat milionului de comicuri un urmaş: http://i.imgur.com/WEWzN.png Pedocomic, lol. (Altă chestie pe care Loome mi-a zis s-o postez) (Am plagiat răăăău)
Ce faci? nu vreau rasp. de genul:bine uh? vreau sa imi spuneti ce fcti acum in momentula sta eu de exemplu b pe mess si imi fac tema la lb roamana:((ce glumeata sont cu tema
Buna TPU... cine stie pe ce program(discovery) este emisiunea West Coast Custom? Dau funda. Multumesc.
Ooooo nu! Sconcs! Ce ai pe spate?
Unde se afla sediul TPU?
Ce cuvinte romanesti va enerveaza ( sau va amuza )? funda la cele mai multe cuvinte haioase!:Xms!
Peste 5 luni o sa nasc un baietel.Vi se pare potrivit numele "Terente"?
Ce ai face daca ai fi blocat cu mine in baie?:)) Am primit acum massul acesta si m-a amuzat :)) FUNDA
Vreau sa dau in diaree. Ce fac?
Daca ati putea merge pe orice planeta, pe care ati alege-o? Cel mai amuzant raspuns primeste funda!
Va rog! Nu mai pot! Nu am nici o funda.Am 45 de raspunsuri dar nici o funda! Va rog. Dati-mi o funda! Ok intrebarea este: Ce-ati face daca ati avea in casa voastra pe Tarzan?
Bunaa! http://i.imgur.com/WsnZe.png Am o intrebare, ce culoare au ochii Gagutsei?
Care este cea mai stupida intrebare inteligenta? Dar cea mai inteligenta intrebare stupida? P.S.In afara de-a mea
O camila merge prin desert un soricel pe urmele ei pe ce calca soricelul?=)):)) funda
Voi stiti d-astea?
Doresc sa ma *** pe sondajul TPU'ului despre muzica, aparut acum, care nu imi da deloc pace.Nu dau funda:)ma ajutati sau nu?
Ce ati manca in momentul acesta?:)) FUNDA care imi face pofta :> :))
Sunt singura acasa vreo 2-3 ore, ce pot sa fac sa nu ma plictisesc? Sau in fine, voi ce ati face?
Ce discutii amuzante ati avut cu CleverBot? Va spun eu o parte:Cleverbot: "Eu nu cred in Dumnezeu. User: Cred ca ar tebui sa crezi. Cleverbot: Da? User: Da, chiar asta cred."; "Cleverbot: De...? (mai mult)
Dar cu fundele ce fac?
Pe site-ul asta se fac puncte. Dar ce fac cu ele? Se strang pentru ce?
Cand m`am intors azi de la facultate am calcat in rahat. am zis ca o sa am noroc toata ziua. apoi ceva mai tarziu am mai calcat in unul... s`a anulat norocul sau am noroc dublu? precizez ca mi-am incercat? (mai mult)
Au inceput astia sa isi faca conturi si sa isi dea fundite automat pana acum ii am in vizor pe:Annaʚ care da fundite lui cookie si Danny care ii da lui Love deci ce parere aveti?(scuze de categorie)
Ce vedeti cand va uitati in oglinda?
Vreau si eu niste statusuri pentru prietenie adevarata.Primele cele mai bune primesc
Cine scoate flacari pe fund primeste fundita
Http://mylifeonalaptop.tumblr.com/ E al meu. Ce parere aveti? :3
Ma iubesc voi ma iubiti?
Vreau sa-mi schimb numele de utilizator TPU si sunt in pana de idei.Cateva sugestii?:D
Care-i treaba pe aici?
Ce faceti in momentul asta...eu bine
Ce culoare v-ar placea sa aiba catelul vostru?(alb, negru, albastru, etc:)))
Ce super-puteri ati vrea sa aveti?:>
Am facut un ouu *Cotcodaccc* Cine vrea omletaaaa? :> * hapciu *
E vre-unul de la Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda? Spuneti-mi mai multe despre acest liceu. Parti bune si parti rele. Fundulet. Deci e a treia oara cand pun intrebarea.
Funda, un cioban are multe oi, negre, gri si albe, insa una roz si dispare intr-o zi bubico si stapana stateau in vagon si cocoana merge pana la toaleta si lasa cainele colegului de compartiment...? (mai mult)
Am download-at cateva frizuri, make-up-uri, haine toate care se terminau in ". rar" si nu stiu cum sa le introduc in joc (sims 2). Le-am bagat in my documents/ea games/the sims 2.acum cum pot sa le folosesc...? (mai mult)
Ia sa vad cine ghiceste si ia funda: In casa rosie traieste omul rosu, in casa verde traieste omul verde, in casa neagra traieste omul negru, in casa alba cine traieste?
Cine este aceeasi zodie ca mine primeste funditSa:)
Imi puteti da si mie niste site-uri unde pot sa cumpar carcase de samsung corby. va rooog *ochisori de catelus*
Deci ador site-ul asta :)) http://fuckyeahtrollface.tumblr.com/
Buna:* Aveti cumva un cont de LadyPopular care nu il mai folositi? Msk. dau funda:*
Pic, Poc, Pac... Locuim intr-un dulap! http://www.youtube.com/watch?v=L83eZxfHXQw Ce face RedBull-ul din oameni...
Buna! Vreau si eu niste filmulete comice d pe youtube:P hai ca am chef de ras:))
Test de imaginatie: Y este un i grec? Nu uitati ca este la categoria " Trivia/Amuzante";) Astept raspunsuri cat mai creative :-*
Chuck Norris can strangle you with a cordless phone.
Care e cel mai bun 11 la fotbal al lumii in acest moment? Nu ma refer la echipe ci la jucatori
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!