Ceva telefoan Nokia cu touch screen.Ieftine daca se poate.Mz.:*
FUNDA! Dupa ce descarc haine pentru Sims 2 cum fac sa imi intre in joc? Ca am descarcat, dar nu stiu cum sa le introduc in joc. Dau funda pentru cel mai rapid raspuns. Va multumesc!:*
Vreau si eu id-urile celor mai importanti oameni de pe TPU :)). Cum ar fi: Celor mai importanti din materia comicurilor [Mhn24, Cretaker si ceilalti], utilizatorul anului[Brigaela, NOname], expertii...? (mai mult)
Nu stiu de cand e video-ul asta da sa vedem... ceparere aveti: http://www.youtube.com/watch?v=KMCUfAugUAE sau http://www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm064&feature=related ?
De buna voie si nesilit/a de nimeni...adauga-ma la preteni:))
Cum va imaginati peste 10 ani? [P. S. Trivia/Amuzante]
Nu stie nimeni cum se numeste filmuletul cu un copil "retardat"pe nume ionut... el are un topor numit teddy pe care l-a primit de craciun
Pe ce retea esti? Care e reteaua ta favorita? Top 3 please.De ce ai ales acea retea? Funda pentru cel mai amuzant si convingator raspuns Vreau sa vad cum merge pe TPU cu telefoanele:))
Daca o piatra iese din Marea Rosie uda iar Stefan cel mare scoate sabia din fantana uda, atunci cum va iesi un negru din Marea Neagra? Funda:x
Ce parere aveti despre siteul www.AddictingGames.com?
Http://www.youtube.com/watch?v=Zg9ZiqTmUKA episodul 2. =)))
Sall.Deci, eu nu am talent la comicuri. Dar cine are talent:Mhn24, mulfa si multi alti as vrea sa faca un comic cu mine. Orice comic.Comic romantic sau cu lupta ...Mersi.
Ce sugestii de farse pentru vara imi dati?
Sunt racita. Stau la calculator si tin ceva in mana. Ma arde. Ma arde si la limba. Cine stie ce e primeste {[(fundita)]}! Hai mai, nu e asa greu!
Salut amuzantzilor! Dupa cum observatzi, mi-am schimbat imag de la avatar... dar mai de graba ii se potriveshte @catelushei, nu mie; aveti vreo idee de imagine trasnita si unica :)) :>
Intrebare de baraj:De la ce firma este fabricat monitorul meu? cine stie funda
FEmininul cuvantul "vierme"?(trivia/amuzante)
Eu tot cantam la chitara, tot asa, dar ce s-a intamplat? Ghiciti voi!
In fata cui cade omu mereu in ghenunchi? dau funda la ala care o nimereste
Http://www.youtube.com/watch?v=TcmWrahatkQR4 Cum vi se pare? :)) Sau Cea facuta de mine http://www.youtube.com/watch?v=oRLdWW_tRV0
Unde pot gasi sa scot la imprimanta butoanele de la fereastra de la computer? Ca aici http://mthruf.files.wordpress.com/2010/11/9da09216-6336-4499-b96b-af8bb1e19a0b.jpg, vrea si mama mea la serviciu sa-si...? (mai mult)
Am chef sa rad, imi puteti spune si mie o intamplare amuzanta, dau funda.
De ce nu imi apare poza la profil pe TPU? Scuze de categorie!
Ce ati face daca in mijlocul noptii ar bate la usa voastra o fata/un baiat dezbracat/a :> :>? FUNDA:x
La ce intrebare va ganditi cand auziti cuvantul "banana"? Cel mai amuzant raspuns primeste
Mai ştiţi şi alte lecţii învăţate din filme de genu` ăsta : http://annitu.blogspot.com/2011/01/23-de-lectii-valoroase-pe-care-le-am.html?
Vreau cat mai multe glume de retinut din alea cu capcane... Ceva de genul:Intr-un cos am 3 mere verzi si 5 rosii.Cate mere am? Si atunci te grabesti si faci calculul fara sa iei in calcul faptul? (mai mult)
Mergeam ce mergeam, cand, deodata, ghiciti ce s-a intamplat! Ce s-a intamplat?
Va rog sa ma ajutati din sufleet. :(( :((( :(( stiti ca la mess sune emoticoane? ei bine poti sa le faci si de acolo nu numai din tastatura. ei bine mie nu-mi apare nimic :((. ajutati-maa :((. dati-mi site-uri...? (mai mult)
Care este pluralul si femininul cuvantului pui? fundita
Cine este omul in fata caruia toti barbatii isi scot palaria? fundita LA CARE O NIMERESTE.
Conjugati verbul "a oua" =))
O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? fundita
Aveti ocazi sa ma intrebati orice! Raspund sincer promit!
Smells like poo around here.
De ce se uita asa urat clanta la mine? :|
Spuneti-mi trei intrebari amuzante!
Http://www.youtube.com/watch?v=qvJx_E8E0Rw =)) uitati-va neaparat! eu inca mai rad. serious!
Care este pluralul cuvantului pul?
Http://www.youtube.com/watch?v=v21MBr_Ajf4&feature=related cum va pare? :D
Nu stiu sa mananc... bag in gura da nu pot sa inghit ca nu stiu sa mananc. sa fie de la droguri?
Have you seen my lollipop?
Http://i.imgur.com/H7IsD.png
Care an dureaza numai o zi?
Http://i.imgur.com/94l81.png Cleverbot;)
De ce cuvantul "cocalar" seamana cu cuvantul "cocaina":-?
Ce e aia din dreapta?
Cui ii place JB?
Dragi compatrioti, ce-ati face daca maine dimineata la usa voastra ar veni presedintele( demis subit din functia pe care o are) si v-ar cere... un pahar cu apa si o bucata de paine?:))
Pentru ce a fost facuta noaptea?:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!