Cel mai amuyant videoclip are fundă!
Cum se joaca jocul de carti veceu?
Sunt o sa, Pe care nu calareste nimeni; Sunt fereastra Dar nu la casa. Imi spuneti si mie ce inseamna? :) Mersi. :*
Care e cel mai rusinos lucru pe care l-ati facut? funda pentru cel mai rusinos
Ce povesti de groaza ati trait/stiti? fundita:)
Http://www.youtube.com/watch?v=LVt9D5SBVHQ&feature=related Cine poate imita motoretele ca el sa ridice mana virtuala!
Ce jocuri imi merg pe un Sony Vaio?(Specificati-le) Spec: 4gb ddr3 ram 500gb 1, 5 gb INTEL HD Graphics Intel core i3 2, 11 Ghz
In jurul orei 2, 2 si ceva sa constata o furtuna, in care nu am putut sa plec de pe TPU fiindca s-a declansat. o. extorsiune al unui degajament al unei contructii de. intr-o apa... dupa care puteti vede? (mai mult)
Ce intra de trei ori in femeie funda
Ce inseamna "Trivia"?
Care este persoana de care va este cel mai frica in lume(nu se pune Dumnezeu ma refer la oameni muritori)? Cui ii este cel mai frica de ala la care imi e frica si mie fundita :x P. S.:Initialele lui...? (mai mult)
Cand va veni "apocalipsa"/"trecerea din a 3a dimensiune in a 4a"/"transformarea"/"moartea tuturor"/"viata vesnica" :)) V-ati dori sa fiti alaturi de cine/unde si de ce:D Cel mai induiosator va primi funda:))...? (mai mult)
Care imi da si mie ceva ideei de jocuri cu carti ex:septica etc:D
Voi aveti animale? Cine are animal ca al meu funda
Sall, ce povesti de groaza stiti?
Ce culoare va place? Ma refer la o culoare care atunci cand o vedeti va calmeaza sau va linisteste.Cine are aceeasi culoare preferata ca si mine
Ce zodie sunteti? Cine e aceeasi zodie ca si mine fundita.
Vazusem pe youtube un filmulet cu un om care dormea pe canapea si era speriat de sunetul de impuscaturi de la counter. stie cineva linkul`? funda:X
Ce trebuie sa fac ca pozele de pe siteul asta http://www.jucoolimages.com/ sa mearga puse la comentari am incercat codul si nu merge Dau fundita
Ce parere aveti despre Obama? Vi la-ti dori ca presedinte al tari noastre?
M-am gindit mult si am ajuns la concluzia ca trebuie facut ceva in legatura cu problemele astea ale omenirii si cum nu pot face totul singur imi trebuiesc citeva ajutoare.In barbati nu pot avea incredere...? (mai mult)
Vad ca nu prea mai sunt intrebari noi interesante Pun eu una> Ce mai faceti? Primul care raspunde, funda;)
Intro zi Ion si Maria stateau in bucatarie, la un moment dat Ion zice. Auzi fa de acum incolo cand ma vezi ca alerg pe ulita cu niste galeti cu apa pe mana dreapta e de rau sa fugi din calea mea ca...? (mai mult)
Joaca cineva travian? Ce parere aveti? http://www.travian.ro/? cu=rox5_3093
Care dintre voi, a fost obraznic? sa-i aduca mosul o varguta? la mine nici ghioaga nu mai rezolva problema.la voi? cum e? hai ca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.santeti sinceri?
Vreau si eu un cont de Imvu! Rog i'mi face si mie cineva'? Id:adry_zanika90@yahoo.com
Vreau si eu niste bankuri dar nu linkuri doar copy paste ca? fundita
Ce credeti despre acest banc? Spuneti si voi unul si promit ca cel mai bun primeste o funda... Doi domni se duc la banca sa-ai plateasca datoriile.Primul intra si dupa 3 minute iese afara complet? (mai mult)
Ce parere aveti despre poezia mea? Este scrisa din suflet, cu ocazia sarbatorilor de iarna, doar pentru stelisti! Care nu sunteti stelisti, pastrativa parerile! Aho aho copii si frati, Pe Dinamo...? (mai mult)
Tu cam ce ai vrea de la Mos Nicolae? Eu vreau sa trec tezele si un joc pentru consola.
Spune-ti si voi poezii inventate de voi sau din alte poezii. Incep eu: Steaua sus rasare si in cur ma doare Steaua stralucese Dinamo o beleste Si pierde vitejeste.
Imi dati va rog videouri de pe YouTube cu faze amuzante?
Sunt la ClickNet cum pot sa imi fac IP real?
Buna:d Cum e cu site. u ala imved? am auzit ca e free si multi au devenit vip, dar eu nu stiu cum sa fac:-? Help.cineva:o3?
Cati experti TPU sunt pe acest site? :D
Doi prieteni : -Salut, ce face fiul fratelui tau, dentistul? -O ho ho! din ce in ce mai bine, sa asociat cu tatal sau -A devenit si el dentist? -Nuuuuuu, si-a deschis o fabrica de caramele si nuga...? (mai mult)
Vreau si eu un nume mai sofisticat pentru hi5! Numele meu e Claudia! Dau funda la cel mai original!
In Ianuarie, voi merge in tabara cu colegii mei si fostii elevi ai mamei mele.(mama e invatatoare). Eu sunt cls. a 4 a, iar ceilalti sunt a 5 a. As dori sa dau o petrecere in ultima seara.Imi dati si...? (mai mult)
Cum devii expert pe TPU?
Cine are parfumul OutSpoken by Fergie? :D Miroase bine?:)) (scuzati categoria,[kawaii ^^])
Am o ghicitoare mai grea un pic.Cine o rezolva primul Fundita! Cine il face nu ii trebuie, Cine il cumpara nu e pentru el, Iar cui ii trebuie, nu-l stie, nu-l vede. Ce este? Daca pana maine...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=82LesRsVQq4&feature=player_embedded o doza de paracetalol
Rubrica "Intrebari idioate": http://i.imgur.com/df7pO.png Ce sa mai spunem?
Imi spuneti si mie niste trucuri pentru Pool? Mai nou, ma joc Pool cu prietenii p mess, dar altii fa ceva trukuri.Imi puteti spune si mie?;;) fundoi:-*
Hai sa facem o povestire amuzanta! fiecare scrie o parte din povestire fara final! inccep eu! a fost odata un spiridus care traia.
Buna:DCe inseamna intelectoalnic? Cine ma lamureste are funda:D
Daca raspundeti corect la aceasta intrebare, primitsi funda si vot!:-* Cand mergeam pe strada Romana, m-am intalnit cu un om care avea 7 neveste.Fiecare nevasta avea cate 7 gentsi, fiecare geanta...? (mai mult)
Spuneti lucruri nasba care vi so intamplat la scoala.
Care da niste citate de dragoste cool?[[funda]]
Dati-mi rime cea mai buna rima funditzoy
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
dosia26 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?