Hello :) ce "remedii" anit-plictiseala stiti? eu una adorm cu mausul in mana...la tv nu e nimic bun de call m-am saturat ca nu am ce sa fac la el... si afara e urat :( Ce imi recomandati? un film ceva?? (mai mult)
Care este diferenta dintre o soacra si o musca?
Vrea cineva umbrele? http://www.youtube.com/watch?v=zTTfR06Ap90 i-a cazut umbrela :)))))))))
4.Care a fost cea mai mica nota a ta de la scoala? 2. De ce ai luat-o? 3. Ce au zis parintii tai? 4. fiti sinceri 5. fundittsaaa
Http://www.youtube.com/watch?v=tGN6YNXUwW8&feature=related cea mai minunata melodie atat de...senzuala merita ascultata prea tare :))
Care chiceste ce zodie sunt primeste fundits promit!
Cine imi spune si mie o poveste?:> Din imaginatia voastra, logic... Oh, si nu, nu e tema, daca insinuati asa ceva... Ma plictisesc si vreau sa imi spuneti o poveste (lol).
Ce imagine aveti pe Desktop?
Ce lucruri amuzante vi s-au intamplat la scoala:))? Precizati si in ce cls sunteti:d Dau funda:*!
As vrea sa imi cumpar o camera foto, nu sunt profesionista dar nici nu imi doresc sa arunc banii degeaba. Ceea ce ma intereseaza la o camera este : sa aiba calitate buna la poze atat ziua cat si...? (mai mult)
Am gasit o melodie...superba. Exprima sentimente de nedescris, este asa de...senzuala. merita ascultata http://www.youtube.com/watch?v=ifmSoRI4TIE
De ce e reclama asta interzisa in Romania? :)) http://www.youtube.com/watch?v=I46qH5r_gQg
Hai sa ne amuzam. Faceti un clasament in functie de preferinte. Justin Bieber Adolf Hitler Emil Boc Traian Basescu Nicolae Guta Osama Bin Laden Nicolae Ceausescu Elena Udrea Sadam Hussein Vladimir...? (mai mult)
Care credeti ca e cel mai mare cocalar in viata persoana cunoscuta? :D
Funny Quiz Again: Daca o ruda de a ta ar veni la ziua ta si ti-ar fi cumparat un cearsaf dar l-ar pune pe tin, l-ar prinde la spate cu o agrafa si ar crede ca e o rochie? si mai ales, cearsaful ar...? (mai mult)
Cine o sa imi dea cel mai amuzant raspuns ii dau fundita Dragi copii, pregatitiva sa plangeti... Mos Craciun...Nu...exista :)) Dc? Aici dati voi raspunsu
Aveti idei de farse de facut la scoala, sau chiar acasa? Va multumesc anticipat :*
Intrebare pentru baieti: Care este definitia unei seri romantice pentru un barbat? O seara de...
Unde pot sa gasesc un joc frumos de genu cu animale sa alerg sa culeg fructe ...gen cartea junglei. adica m-ar interesa un joc fara impuscaturi si din astea...mai de copii mici :))
Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina?
Cine spune cel mai haios banc primeste funda
Ce lucriuri amuzante vi s-au intamplat in viata?
Chesti amuzante care le'ati facut sau vi sau intamplat la scoala!
BUNA! TPU am nevoie de mare ajutor cine ma poate ajuta?/ dau funda si mai pun itrebari mai multe si o sa mai dau funde dar intrebarea este: nu pot sa fac cont pe happymetin2 server privat si as vrea dar...? (mai mult)
Km este Edwardul (din twilight) vostru? Al meu e Christian D:X K alte cuvinte... tipul ideal:D
Dc 1 roman din 180878 nu stie pluralul substantivului "telecomanda"?:)))) NU STIU!
Stiti care sunt legile muncii in varianta shic:D? http://lucrubun.blogspot.com/2010/11/legea-de-baza-privind-locul-de-munca.html
Am vazut ca multi ati dat curs apelului meu asa ca trebuie sa ne alegem un comandant, eu sunt exclus deoarece eu am venit cu propunerea si nici gradul de narod la vatra nu-mi permite asa ca va rog sa propuneti...? (mai mult)
Ceau TPU. Spuneti-mi si mie niste statusuri de indiferenta ca de ex -Timpul trece.Ma plictiseste -Whatever. you're like all. P. S Si nu-mi dati site-uri! Multumesc Dau funda mare :>
Credeti ca ar trebui sa-mi fie rusine ca unul din numele meu e ilinca?:(cum vi se pare numele asta eu sincer lasi schiba ma cheama cei drept si miruna da la scoala mi se zice ilinca sau linca si mie nu-mi...? (mai mult)
Funny Quiz:Daca ai fi la ziua ta si o ruda ti-ar aduce o pereche de chiloti pentru copii cu broscute roz si ti-ar pune-o pe cap si ar spune ca e o sapca (ea chiar ar crede ca e o sapca, nu ar fi o farsa)foarte...? (mai mult)
Buna alll:* Care s-a uitat la emisiunea aia duminica seara Prostii spun da sau nu? Cum vis a parut, nu-i asa ca a fost tare?:)
Alegeti care ar fi personajul vostru preferat dintre,,, nigea, biching. vrazitor sau cavarel
Justin Biebier are 51 d ani? :O :))) http://www.theonion.com/video/justin-bieber-found-to-be-cleverly-disguised-51yea,18178/
Dati-mi si mie jocuri de fete gen lady popular, miss bimbo, woozworld sau altele dar care nu trebuiesc downloadate, mersi:X
Lol... Gata, mi-e rau de la atata Justin Bieber (Javra Bulversata)... Cica e un exemplu bun (afemeiat rau, cocalar de nota 5), e amuzant (lol, nu mai pot de ras cand il vad) si foarte talentat (baby,? (mai mult)
Dacă sunt considerate persoane de bază de ce stau sus în capul listei? Sau mai vizitează şi baza din când în când?
Scuzati categoria. Stie cineva unde pot sa citesc cartea Codul lui Da Vinci online? Fundita. Multumesc anticipat.
Când s-a experimentat în România pentru prima dată clonarea?
1. povestiti cele mai haioase intamplari. cel mai haios prieste funda.2.voi ce faceti cand va plictisiti? raspuns folositor pentru cel maib un raspuns si mai putin plictisitor. P. S.=in afara...? (mai mult)
Voi va uitatzi la land of jokes? Cateodata is prea pervershi da is funny=)
De ce este sangele rosu?
Ghiciti in cat noiembrie e ziua mea!
Trey Parker si Matt Stone face pe plac haterilor Joston Babr: http://www.youtube.com/watch?v=jHHEsMTeUYs
Un sofer care lucreaza pe masini de desapezire, cum ajunge dimineata la servici? :))
Cine credeti ca va castiga concursul dansez pentru tine? Si de ce echipa va placea cel mai mult? Dau fundita la cel care are aceleasi pareri ca si mine!
Buna! Vreau si eu statusuri triste, de indiferenta, despre timpul care trece, despre amintiri... FunditZza!
Hey! imi dati si mie un cont pe stardoll (pe privat) sa fie star sau macar sa aiba camera mobilata si haine. mersi apropo dau fundita :X
Voi credeti ca exista creatura Yeti? :D
Cn s-a uitat Sambata la,, Prostii spun nu!"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!