Cine imi da si mie niste statusuri pentru fete fitoase(nu in sensul rau)
Buna as vrea sa ma ajutati cu ceva daca stiti, poate ca pare ciudat dar sunt unii oameni care stiu trucul de a face sa-si miste urechile, de fapt am si vazut pe cineva, chiar le-o miscat a fost tare...? (mai mult)
De ce exista dependetii de fundite. dau funda =))))
Intrebare pentru fete, dar si pentru baieti daca au patit chestii de-astea : Cati/cate dintre voi nu i-ati vazut mamei tampoanele Allways? Ati intrebat-o ce este? Daca da, care a fost raspunsul primit?...? (mai mult)
Astai tare :)) care stiti cum se numeste omul care vorbeste mai multe limbi staine :)) cel mai rapid are fundita :*!
Ce castig la lvl 44 la barn buddy!
Heyy! La jocl Lady Popular primesti ceva daca ajungi la 50, 100, 150 si 200 de zile? La 100 de zile stiu ca se primesc 200 de diamante, dar la 50, 150 si 200 se primeste ceva? Dau funda
Ce castig la Barn Buddy la lvl 37-50?
Ce trebuie facut la Barn Buddy pe hi5?:-? dau funda
Hello Tocmai mi-am facut un cont pe IMvu Problema este ca nu stiu cum sa fac sa ma duc in oras, plaja etc Dau funda
Se spune ca in zilele de post nu ai voie sa bagi carne in gura, este valabil si pentru sexul oral?
Dau 10 funde! scrieti-mi siteul de unde pot descarca mt2 light >siteul e asta da numi merge89.40.76.97:8090/ >>POATE VA MERGE LA VOI
Cum vi se pare asta? http://www.youtube.com/watch?v=Uucv3IxKZqc
Auziti nuva radeti de mine dar ce inseamna xoxo? cum se pronta pronunta hoho>? funda ps e ceva gen pup si imbratisare nu?
Mesaj pentru userii noi pe TPU. http://i.imgur.com/7XpnI.png
Vorbind cu fostul meu coleg de scoala mi-am adus aminte un banc pe care noi radeam de nu mai puteam in orele de de religie:)) si m-am gandit sa-l impartasesc celor care nu-l stiu :)):Invatatoare in prima...? (mai mult)
Intrebari existentiale 1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte? 3. Care este sinonimul cuvantului " sinonim "?...? (mai mult)
Ce castig la nivelul 45 la barn buddy?
Dupa cum ati vazut imi place sa rad. Deci ce ati face daca impreuna cu trei prieteni v-ati rataci undeva la munte. ? Cum ati ajunge acas asi ce ati mnca? Cel ma amuzant raspuns castiga
Bun. Deci nu am ce face.:-? cred ca se observa:)) deci. intrebarea mea este : Care este cea mai penibilă chestie care vi s-a intamplat?
Fratilor pe mine ma cheama anda.a-n-d-a.vi se pare greu? muncesc de o saptamana si colegii mei nu stiu sa imi pronunte numele, ma striga anta, ada, ana, sau pur si simplu aaaaa, si imi dau eu seama...? (mai mult)
Imi puteti da cont de naruto-arena? Dau funda...(care nu-l mai folositi) Multumesc.
Hey, cine ARE GENUL DE COLEGE:tralalala, canta asa, am deseneaza desene cu printi si cu printese etc...
Hey, drage adolescente, va-ti casatori cu un manelist bogat. ce ati face ca sa profitati de banii lui? dar de el? cum ati face sa va bateti joc de el? ei bine toate adolescentele nu le plac manelisti,...? (mai mult)
Daca ai fi intr-un desert, cald foarte cald, numai poti de cald, si ai avea la tine: -Un bumerang -Un manelist -Un cuitit -O coca-cola -O bricheta -Un deodorant Cel mai haios raspuns...? (mai mult)
Vreau si eu sa rad dati`mi ceva dp youtube faze din astea gen"ori suntem golani ori nu mai suntem"=)) sau intamplari de ale voastre dau funda :))) fara bancuri:*:x mersi
Care ma ajuta si pe mine la barn buddy add id cbaietasu sau http://smecherasu-tau1.hi5.com? va rog foarte mult
Uite asa au trait suporterii stelisti Steaua- Napoli 3-3. http://gcmovies.webs.com/apps/videos/videos/show/10756684-e-greu-sa-fii-suporter Acesta este un scurt metraj de 5 minute foarte amuzat...? (mai mult)
Helppp! deci de ceva timp imi zice unu intruna pe mess o faza in genul: frati mai ai? zeama de varza mai bei? ce faza e ma asta=)) presupun ca e ceva d p youtube daca stiti dati-mi si mie link`ul dau...? (mai mult)
Funda! am chef sa rad... imi dati si mie bancuri tari care v-au facut sa radeti cu pofta?
Top 10 cele mai bune bancuri. Top facut de voi desigur:P PS : Funda la cel mai haios top.:D
O intrebare la care nu cred ca s-a gandit multa lume : De ce sunt doua butoane de Shift, Ctrl, Alt pe tastatura?
Hey Tu, ce as putea sa ii fac cadou unui copilasi de 8 anisori? Bani sunt cam putini.Deci ce as putea sa ii iau? P. s.:Scuzati categoria
Heyy! Ma freaca o intrebare:Cate kg de fecale de om se aduna intr-un an?:d Sper ca voi sa nu imi faceti ceva si cey de la TPU sa nu o respinga.
Cine a mers de la 5, 8 sau 9 ani la scoala? Eu de la 8 ani:)
Vreau sa stiu si eu cum pot realiza o fotografie pe metin 2. Dau fundita:*
O planeta trece pe langa planeta Pamint si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani! - Nu prea bine. Stii... Acum au aparut oamenii... - Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut? (mai mult)
Ce e mare(maricica) cu o mana parasita? Ia sa va vaaaad!:P
M-am plictisit. Spuneti-mi un joc dragut;)
Top5 cele mai jalnice replici la o intalnire! :)) astept de la voi raspunsuri...
Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
De ce magazinele deschise 24/24 au incuietori?:))
De ce nu se fac conserve pentru pisici cu aroma de soareci?
Http://www.220.ro/funny/Manele-Pentru-Copii-1-Iunie/NZJIXCW2bL/ Doamne
Buna vreau si eu sa stiu ce jocuri as putea juca cu prietenele? Funda;)
Ce farse sa le fac la scoalaa tocilarilorr? xD Fundissaaa se stie \m/
La sfarsit de saptamana vin cu un banc sa va amuz, cine mai are sa posteze; )) La cazanul în care fierb nemţii, disciplină, ordine, garda diavolească se schimbă la ora fixă, foarte atenţi diavolii...? (mai mult)
Cee lucru traznit va aminteste de vara lu` 2010 :)) Cel mai amuzant lucruu primeste fundissaaa xD
Care a fost cea mai penibila provocare pusa vreodata?:)) Vreau sa rad:)) Fundaa!:X [pana pe 5 octombrie].:X
Ok. Asta chiar e o intrebare stupida dar nu stiu ce sa mai scriu:)). Ce faceti?:)) Funda!:))))))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.