PONT:daca doi pinguini vor sa duca la etajul 8 un pian si sunt la 6 cate etaje mai sunt?
Care este asemanarea dintre o moasa si o pisica? R.: amandoua pandesc la gaura. (am raspuns tot eu din cauza ca poate sunt persoane care nu stiu raspunsul sau nu stiu cum sa urmareasca...? (mai mult)
Am visat ca m-am maritat. Ce inseamna?
Cine stie niste bancuri calumea? Pentru cele mai tari dau funda!:
Calugarii dorm in pijamale?
Daca astazi sunt o grade C si maine este de doua ori mai frig, cat de frig este maine?
Care a fost ce-a mai amuzanta intamplare din viata voastra?; ; )la mine a fost ca alergam pe holul scolii si intorc capu dupa un baiat care mi a placut si pe hol era si directoru si nu l am vazut si am...? (mai mult)
De dimineata tot ma framanta o chestie:))Cine a inventat maneaua? Cine a inregistrat prima manea?
De unde isi lua/cumpara Stefan cel Mare cizmele?
Sa presupunem ca stai la plaja, ca barbat si te bronzezi cu fata in sus si cu prosopul pe ochi.La un moment dat te fura somnul un pic si cind te trezesti simti ca ai erectie puternica. Poate constitui...? (mai mult)
Funny? Nick era un cavaler al regelui Arthur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoscuta...? (mai mult)
Funny? LEGILE VIETII "Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)? (mai mult)
Astazi am vazut intr-un magazin de haine un travestit =)). Era imbracat intr-o fusta, un tricou si avea niste sandale inalte, iar fusta era cam scurta si avea par pe picioare =)). Era cam chel in cap,...? (mai mult)
Cum poate un purice sa se sinucida? Va invit imaginatia la joc; )) [ Am vazut la tara unul care se arunca de pe sarma de rufe, si ma gandeam ca poate face parasutism. ] P. S. Stiu ca noi, romanii,...? (mai mult)
Doamnelor si domnilor :> atentie urmeaza intrebarea mea de milioane :-" "cine imi poate da linkul' de unde pot dowloada cs?" vreau sa vad si eu ce'i asa de "woow" la jocu asta :-? deci?;;)
Prin cate miscari bagi o girafa in frigider? Prin cate miscari bagi un elefant in frigider? Regele junglei, leul, a invitat toate animalele la aniversarea lui... Cine nu a venit?:D Sa vad daca va? (mai mult)
Cine stie niste bancuri calume? Cel mai tare primeste funda.
Hei! am nevoie de ajutorul vostru; ; ) vreau sa imi inscriptionez un tricou dar nu stiu ce mesaj sa imi pun pe el vreau ceva amuzant. poate sa fie si pe engleza si pe romana, nu conteaza asta. ajutati`ma...? (mai mult)
Daca ma apasa pantofi in timpul zilei inseamna ca se umfla picioarele, sau ca trebuie sa le spal?
Http://www.youtube.com/watch?v=iCmBf4GCGjU ep 1 :)) [ era seara ] si video`ul " Buna Youtube"... watch! pliiizz :x:)) tampeniile noastre zilnice =] pareri?! :d
Ce credeţi? :)) =)) http://www.trilulilu.ro/Elenutza_Kagome/8f90f1f92c9d3b
Vreau si eu o porecla pentru nikoleta...va rog!
Ce parere aveti?; ; )... nu`i asa ca au facut o treaba buna cei de la studio? :)) :-d Sincer Mie imi place cum suna melodia destul de bine Voua? ce nota i`ati da... :> precizati video 1.si nota? (mai mult)
Cum se joaca lady popular si stardoll? Platesti ceva? Fundita celu mai explicit raspuns!
Era o melodie cantata de o fata.Am auzit-o de multe ori...Incepea cu:Na na na na, na na na, na naaa..."Stie cineva ce melodie este?
O femeie are 7 copii si jumatate dintre ei sunt baieti. Cum e posibil?
Cate degete are la un picior tantarul... funda celui mai amuzant raspuns:) P. S. Trivia/amuzante :D
Salutare, Cine joaca gta sa? dar samp?
Care videoclip va place mai mult? De ce? 1. http://www.youtube.com/watch?v=u8KRKlWrztA& feature=popular 2.http://www.youtube.com/watch?v=36JeeqyTMCQ& feature=related 3.http://www.youtube.com/watch?v=eYcwbfp8LWw&...? (mai mult)
Nu imi mai merge IMV-ul, de ce, iar imi apare NSIS-ul acela, ce trebuie sa fac?
In legatura cu vechea intrebare "cheie"de pe TPU cu intiietatea oului sau a gainii iata un raspuns clar; "cercetatorii de la universitatile Sheffield si Warwick au stabilit ca gaina a fost prima". Cu ajutorul...? (mai mult)
Ai cazut vrodata in public (sau te`ai impiedicat )at cand erai in centrul atentiei(erai cea/cel mai tare :> ) :))?! Daca daa, care a fost reactia celor din jur =))
Cine stie bancuri? ziceti-mi si mie cateva ca vreau sa rad putin... Sa vad care e cel mai amuzant:>
Lume scriu fara puncte!
Sts-uri amuzante dau funda celor mai multe si amuzante
Ce lucruli haiosase visa intamplat? Ofer fundita si inca ceva cum se pune fundita?
Ce faci in fiecare zi a anului mai putin de ziua ta?
Cum va arata copilul tau? http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&acti on=question&id=391&cu=3#testStart
Pentru cei care intreaba in ce luna sunteti nascuti trebuie sa aflati ca noi suntem nascuti pe Pamant nu pe luna:)))Aceasta postare este informativa nu o intrebare:P
O gagica avea sot un comis voiajor. Intr-o luni acesta pleaca in alta localitate si-i spune nevestei ca vine tocmai sambata. Gagica isi chema amantul si... toata saptamana, pana vineri cand se aude cheia? (mai mult)
Ce cuvant va vine acum in minte;))?
La piata! :))) sa vad ati paatit vreo data ceva amuzant la piata;))
Stie cineva niste statusuri amuzante? la cele mai bune dau fundita:P:D
Cine imi zice o porecla ma cheama bogdan
sunt noua pe site si nu stiu cum sa-mi fac puncte.Ma ajutati?
eu cu prietena mea cea nebuna de fiecare data cand mergem la plimbare sh vedem niste baieti(draguti)incepem aman2 sa zicem:uite ft ce bunaciune; ))eram odata ca mama sh cu ea sh am trecut prin fata...? (mai mult)
Cine stie cum e zebra? Neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre?
Cine stie sa conjuge verbul a (se) oua? :D
Porecle pentru numele Alexandra:d:). fundita pentru cele mai faine.
vreau si eu bancuri legate de prima data la o fata :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!