De cate ori revad acest videoclip, nu ma pot abtine. Adica, imi paralizeaza falcile de ras. Motor! http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU
Am aflat de ceva timp ca soarele se va stinge peste 5 miliarde de ani. De atunci nu mai pot dormi, facandu-mi griji. Cum am putea impiedica stingerea soarelui? Imi este cam frica...
Mai.aveam.putin.de.tot.sa.desfac.bomboana.pe.bat si.mi-am.prins.degetu.intre.bomboana.si.hartie.si acum.numai.pot.sa.il.scot.si.nici.bomboana.pe.bat. nu.o.pot.desface:(((cum.pot.scoate.degetu?
Ce inseaman "LOL"
Cel mai amuzant video daca nu e tare atunci mor la primul atac terorist asupra mea=)) =)) =)) =))?!?!?!?!?!?!?!?! http://www.youtube.com/watch?v=I9tb-li5xzQ&feature=related E tare sau nu?
O poveste de toata prostia... Pai ia sa vedem, am 2 matze amandoi is motani. Unul gri si alb pe burta iar celalat tot asa alb dar nu e gri e un fel de caprui in fine, pe langa ei am? (mai mult)
No` hay ca vreau sa va fac putin sa radeti http://www.youtube.com/watch?v=QgNKI2CRQFo&feature=related Va place? Eu una mor de ras
Cine imi da si mie siteuri cu poze miley?
M-am jucat mai demult un joc cu rate ce tebuiai impuscate, ele zburau, stie cineva cum se cheama jocul? pls
Doamne, am primit un filmuleţ de la o prietenă. Râd de 10 minute încontinuu cu lacrimi. Poate doriţi să-l vedeţi şi voi: http://www.youtube.com/watch?v=AN5YbfFszlI& feature=related Ştiu...? (mai mult)
C inseamna notele astea B1-A2-B1-B2-B2? presupun ca sunt la o limba straina dar vreau sa stiu c inseamna :)
Dati-mi site de poze cele mai multe primesc fundita :)|
Oare TPU.RO are ceva daca pun eu prea multe interebari pe TPU
Hey! Poate sa`mi spuna si mie cineva ce vrea sa insemne ultima gluma? Cea cu Bush? http://www.youtube.com/watch?v=LgVSQRWKmZk&feature=related Mersi mult! :-*
Cine e pe primul loc al TPU? tot Gabriela? ca parca cand am intrat pe profilul ei nu mai era? nu asta e? http://www.TPU.ro/utilizator/defa-6?
Ce inseamna cupcake?
Va rog frumos sa imi dati si mie niste mesaje care te fac sa zambesti, si iti fac ziua mai frumoasa! Ex: te vad clar...nu ma crezi? iti voi demonstra:acum tii telefonul in mana si citesti un sms, iar? (mai mult)
Spuneti-mi niste prorecle pentru teo!
Trei prieteni hotarasc sa innopteze la un motel. La receptie afla ca o camera costa 30$ pe noapte si astfel platesc fiecare cate 10$. Deoarece umflase pretul, si o camera costa de fapt 25$, receptionerul...? (mai mult)
Nu am forme dar sunt bine, In stoc nu mai sunt ca mine Tu ma cauti ca un caine Cine-si bate joc mai bine? Tu de mine? sau eu de tine?!?!? ...Cred ca u o sti mai bine CAre cum si cand pe cine Tu? (mai mult)
Are cineva un cont pe metin2 uk/ro peste lvl 35 cu armat pe gratis, ca nu mai pot juca pe contul vechi pentru ca mi sa furat. plzzzz
Imi spuneti si mie niste expresi amuzante?:)) din filme, desene nu conteaza :-j
Eu pun o propozitie din 3 cuvinte si voi scrieti continuarea da? As merge la... Scrieti voi raspunsurile! Pup!
Care este cel mai tare banc pe care il stiti? Cel mai amuzant primeste fundita si un multumesc pentru fiecare! Va pup:*:*:*
Cum ai putea sa scoti Romania din criza? :)
Trivia, pentru cine vrea. :) Primul care răspunde corect şi complet la tot câştigă. (Locurile 2-6 folositor + inteligent). Aşadar, să-i dăm drumul. 1. Dacă într-o plasă sunt N mere, ...? (mai mult)
(Cum vi se pare)? O echipa de reporteri se deplaseaza in Daghestan pentru a face un reportaj cu luptatorul tipic national. Reporterul: - Stim cu totii ca razboiul v-a adus numai nenorociri si tragedii...? (mai mult)
Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. Deodata simti cum aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se...? (mai mult)
Sallz! Pe OurWorld cine vrea sa imi trimita un cadou?(sa nu radeti de intrebare):))Numele meu este JuliaSweet.
Am vazut multe fete care arata asa au nasul carn si pistrui si sunt blondute / saten deschis... sunt vreo rasa :)) si mai sunt unele satene cu ochi albastri si par ondulat deci exista mai multe rase de? (mai mult)
In Lady Popular la minijocul Mastermind am facut peste 45 de combinatii.Cand se termina? Imi explica cineva cum sta treaba cu acest minijoc? Cea mai completa explicatie primeste o fundita.
Hey! eu pun o propozitie din 4 cuvinte si voi puneti continuarea : am luat o sticla... scrieti voi mai departe unul dupa altul :).
Care este culmea matematicii? P. S.=Mai ziceti-mi 3 culmi. FUNDA!
Citi ani a tinut razboiul de 100 de ani? a) 116 ani b) 99 ani c) 100 ani d) 150 ani 2. In care tara a fost descoperit palaria "panameza"? a) Brazilia b) Chile c) Panama d) Equador 3. In...? (mai mult)
Cum pot scapa de fanteziile care imi dau tarcoale?:D
Clodis este atat de zgarcit/sarac de nu poate sa isi cumpere o tastatura noua?(i s-a stricat tasta "space") si scrie mereu cu puncte intre cuvinte. Daca nu are posibilitatea de a-asi achizitiona o noua...? (mai mult)
Hey! ce jocuri super mai stiti;;)? dar sa fie online:D si sa fie ceva frumos de fete nu fotbal sau masini etc.;) multumesc! :P
Pe ce site pot vedea episodul 20 din jonas in romana?
E clar ca lumea se va sfarsi in curand. Unde ai vrea sa intampini apocalipsa?
Cum nu se usuca oja in sticluta ei, ca pe unghie?
Stiu.ca.pare.amuzant.dar.ma.chinui.de.doua.ore .s-a.deschid.o.bomboana.pe.bat.si.nu.pot.cum.o .pot.desface?
Dau.funda.cine.imi.zice.cine.e.maniacu/a.de.tot. imi.da.stupid/? maresc.miza.la.8.funde.vreau.raspunsu .cat.mai.rapid//(:|
Care îmi zice-ţi o metodă cum să sperii o ursoaică, înfuriată.
[Categoria este gresita. trebuia sa pun la Sanatate. Scuzati-ma! ] Acum cateva saptamani cand am mers la handball, mi-am luat niste adidasi care m-au strans. Dar eu nu stiam ca ma strang, abai cand...? (mai mult)
Ma invata cineva limba „smechereasca" adica de genul asta:nu stiu, ca, daca genul asta. Daca ma intrebati de ce vreau sa aflu o sa va spun:am o colega de varsta mea, adica 9 ani, si stie de genul...? (mai mult)
De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece?
Care este femininul cuvantului cuc?
Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
Daca.1+1=gay.3+1.cat.fac? nu.e.de.calculat.cine.raspunde. primul.primeste.funda.
Vine un an nou scolar:)) Asa ca sa ne pregatim din timp: cele mai tari scuze pentru a lipsi de la scoala:D.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!