Lume, lume! Datorita ultimelor plangeri care au ajuns la urechile noastre, am decis sa elaboram pentru voi un minunat plan de vacanta, 100% din partea casei. Cei care au venit cu unele comentarii gen:...? (mai mult)
Bancul zilei: Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran - Esti...? (mai mult)
Tu ce faci cand te plictisesti? intrebarea asta am pus-o ca ma plictiseam:D:D
De ce nu a traversat elefantul strada?
Care este litera voastra preferata? Mie imi place "M", "E" si "D", insa de primele 2 parca ma leaga ceva special si ma tot gandesc ce poate fii...
Vine melcul suparat, O furnica l-a piscat Si cum vine pis-pis-pis Intilneste-un carabus. si din gura el zicea Fugi de-aicea nu mai sta. date-n colo nu-mi sta-n drum. ca te iau in coarne-acum. so,...? (mai mult)
Mai stiti propoziti care citite invers sa fie la fel? Ex:Ele fac cafele, Era o tipa rapitoare, Ei Amalia, ai lamaie?
As vrea si eu niste cuvinte care citite normal si de la sfarsit sa fie acelasi cuvant. Ex:caiac, radar, tivit, tarat
Sunt clasa a5a si vreau sa stiu cate mentiuni se dau imi puteti spune?
Ce echipa de fotbal va place cel mai mult?
Vreau si eu niste intamplari amuzante, haioase care vi s`au intamplat azi. Eu am ras de`am murit la ora de biologie. 1. Vorbeam cu un coleg, si eu cu o fata am facut o gluma pe seama lui. Si el...? (mai mult)
Imi ziceti si mie va rog mult de tot cateva jocuri de strategie multiplayer...Nu cer sa fie neaparat de strategie, dar intind catre aceasta idee. Va dau si cateva exemple ca sa aveti habar despre ce vorbesc!;? (mai mult)
Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: `10 antricoate de miel, va rog.` Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, ...? (mai mult)
Un iepure alearga de zori prin padure. Alearga el ce alearga si il vede pe urs si pe lup la un joint. Iepurele: Mai ursule, mai lupule, mai lasati ma toxinele astea si hai sa facem putin sport ca e bun...? (mai mult)
A vazut cineva vreodata un geniu de barbat care sa fie incaltzat cu shlapi, imbracat cu pantaloni scurti roz si maieu cu muschi de culoare albastra cu dungi galbene?
Ion: - Fa Marie? Ai vrea sa mergem cu o masina mare cu multi cai putere pe care nu trebuie sa o conducem noi, finca are sofer? Maria: - Vai, Ioane, de cand astept acest moment! Ion: - Atunci...? (mai mult)
Vi se pare funny acest video? http://www.youtube.com/watch?v=CT1P4H2kKu4 =))
Un copil catre tatal lui: -Tati, imi cumperi o palarie? -Nu, lasa-ma in pace! -Hai, tati, te rooog! -Daca nu taci, iti rup capu’! -Da, sigur, numa’ ca sa nu-mi cumperi palarie… Un...? (mai mult)
Doua femei in varsta se plimba cu masina. Ambele sunt atat de mici incat abia vad peste bord. Ajung la un semafor, iar cea din dreapta observa, dar nu este sigura ca au trecut pe rosu. La urmatorul semafor...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum se numeste melodia care spune asa 'am burta o tenie, de 2 metri" si la un moment spune ca ii da sa mananance sau ceva de genu e haioasa melodia...
Http://www.fetesibaieti.ro/pisica_mitraliera.html Cum face saraca mata:)))))))))
De unde pot descarca gta vice city sau ultimatevice city? dau funda
Ce face un barbat o data in viata si femeia in fiecare dimineata?
Un tip vizita un târg de animale. O grămadă de cuşti, mari şi mici cu toate animalele pământului. într-un colţ mai către ieşire, ashea, vede o masă mică cu un tip lângă ea. Pe masă...? (mai mult)
Banc(intrebare):- Tata, cum am am aparut eu pe lume? - Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta, intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi...? (mai mult)
Care ati jucat kingdom hearts pe ps2? dati-mi buzz la radu_dofus98 ID-ul meu sa vb despre ok?
Scrisoarea unui terorist în România Zalutam cu rezbekt, Jefu. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru...? (mai mult)
Cine stie cum se face o fundita? Dau un nod!
Stie cineva cum este sa te plimbi cu foșfanu'?
Stie cineva jocuri world? Va rog sa imi spuneti!
Ce părere aveţi despre manele?
Dc e facuta scoala?
De ce castigatoarea Miss Univers este intotdeauna de pe Terra?
De câte becuri ai nevoie pentru a schimba un om?
Am 10 intrebari capcana pentru cei mai destepti 1. de ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. de ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte? 3. care este...? (mai mult)
As vrea si eu sa imi fac o frizura a`la Jutin Biber. Am 190 cm 96 Kg, si sunt la a doua tinerete. Ce credeti, imi va sta bine?
Doua rosii traversau strada:)). Vine o masina in graba si o face afish pe una din ele :))cealalta zice...(funditaaa)=))
De ce cand se trezesc, femeile se scarpina in cap?
Ce se intreaba fantomele intre ele?;;) dau fundita pentru raspuns correct!
Spuneti-mi'un film comedie rau:))
De ce "fundiţele" acordate sunt de culoare portocalie? Să înţeleg că PDL-ul desemnează răspunsurile câştigătoare?
Se spune ca politica e curva.Deci,prin analogie, politicienii sunt curvari. Ce definitii se mai pot da politicii si politicienilor?
3 fete ce ati alege:pe aia urata dar desteapta, pe aia grasa dar bogata sau pe aia proasta dar frumoasa?
Doua clatite merg pe drum, iar la un momendat,,,,,,,,,,,,,,,,
Stiti cum pot juca Worms World Party multiplayer de la 2 calculatoare? Vreau sa joc online cu cineva si nu stiu ce trebuie sa fac.
Sunt o mare fană a reclamelor :x.Deci care credeţi că este cea mai funny reclamă?:) Preferatele mele::)) http://www.youtube.com/watch?v=rk-PapDgxtY http://www.youtube.com/watch?v=dcPZVUtgDaE ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste bancuri amuzante
Unde au femeile parul negru si creţ? dau fundita raspunsului corect.
La o trecere de cale ferata cu bariera, opresc pe acelasi sens, in urmatoarea ordine incepand de la bariera, un motociclist, o caruta si o camioneta. Dupa trecerea trenului motociclistul incerca sa-si...? (mai mult)
Mama are cu 21 de ani mai mult decat copilul ei si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tanar decat mama. Intrebare: unde este tatal? 1 chiar acum e intr-o vacanta in jurul lumii, singur, care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?